Dodaj do ulubionych

witam:) stokke czy bugaboo bee

13.06.12, 23:49
witam Panie smile

Od jakiegoś czasu obserwuję forum ale jakoś nie miałam motywacji się dołączyć wink

Teraz pojawiła się wątpliwość więc postanowiłam się skonsultować z doświadczonymi wózkomaniaczkami wink

W sierpniu przeprowadzamy się do mojej babci na przeczekanie przed nowym większym mieszkaniem i potrzebujemy lekkiej, dobrze wykonanej i składanej do małych rozmiarów spacerówki. Zastanawiam się nad Stokke i Bugaboo bee. Który z tych wózków jest lżejszy? Babcia będzie wychodzić częściej na spacery dlatego też chcemy zadbać o jej wygodę bo do pokonania ma kilka schodków na półpiętrze. Obawiam się, że niestety Stokke może być zbyt obszerny w znoszeniu go przez wąski korytarz sad Poza tym blisko znajduje się park i zastanawia mnie ewentualna amortyzacja czy jej brak jak w przypadku Stokke.

proszę o poradę wink
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 07:27
      Hehe too masz rozrzut smile
      Jak babciq mamchodzic to najlzej sie jezdzi
      Mountain urban jungle smile
      Stokke jest olbrzymi po zlozeniu
      Masuper bude
      I design
      A bbb to taka spaceroweczka malenka wydaje sie w lorownaniu do stokke
      Jest fajny ale bardziej na plaski teren
      Napisz ile dziecko ma lat miesiecy?
      Bo to tez wazne smile
      • saras-wati Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 07:45
        Wiesz, to naprawdę inne wózki. Stokke to duży wielofunkcyjny wózek, duży po złożeniu i stosunkowo ciężki, ale za to daje duży komfort jazdy!
        Natomiast bee, to lekki i mały wózek z zupełniej innej funkcjonalnej półkismile

a, no i babcia nie musiałabym nosić tego xplory, ponieważ ma fajną funkcję składania podwozia do zjeżdżania m.in. po schodach

W jakim wieku jest Twoje dziecko? Ja miałam na tydzień stokke dla ponad 2-latki i choć bardzo mi się spodobał, to jednak był to już dla nas za duży i za ciężki wózeksad Gdyby moje dziecko było młodsze, to z pewnością postawiłabym na stokkesmile
      • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 11:02
        Tak to właśnie jest jak się człowiek nie zna i kieruje you tube czy stronami producentów wink dziecko ma 6 miesięcy więc jeszcze się do tych "dużych" nie zalicza wink

Stokke kusi mnie od kiedy byłam w ciąży ale za brakło funduszy i postawiliśmy na gondolę no name wink

Jak wygląda kwestia ochrony przed wiatrem? Wydaje mi się, że w Bugaboo dziecku może troszkę wiać po bokach? I przede wszystkim .. czy Stokke zmieści mi się do bagażnika Matiza?
        • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 11:08
          w corsie się zmieścił, w mini couperze czy jak go tam się pisze też wink
          Jak masz tylko 1 dziecko, to zawsze możesz stelaż wsadzić to bagażnika a siedzisko na fotel
        • tereferefretka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 12:08
          hmm, jesli wozek w duzej mierze ma obslugiwac babcia, bralabym cos prostszego w uzyciu wink
          i przede wszystkim cos, co pojedzie po niezawsze rownych alejkach, ja jakos babci ze stokke nie widze, moja wyobraznia tego nie ogarnia, ale pewnie i babcie mozna nauczyc obslugi wink

niemniej z amortyzacja jako taka to chyba w obu nie bedzie rewelacji z tego co tu czytam przynajmniej.
          • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 13:05
            bez przesady z tą babcią big_grin
          • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 13:50
            Babcia jest akurat bardzo za Stokke bo pokazali w Życiu na gorąco, że Liszowska taki ma wink hehehe .. przecież jak taaaka gwiada jeździ Stokke to musi być to bardzo fajny wózek wink Boję się przede wszystkim jego gabarytów, ale skoro mówicie, że taki kompaktowy ..

Teraz to już tam namieszałam, że sama nie wiem tongue_out Może rzeczywiście wezmę go do testów tylko wtedy chyba nie wynegocjuję żadnego rabatu.. Poza tym ze względu na koszty chętnie kupiłabym używany smile
            • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 13:55
              ale ten do testów jak bierze to dostajesz w kolorze czerwonym, ten wózek odsyłasz, a jak będziesz chciała kupić, to i tak nowy wink a rabat na bank z 10% dostaniesz, zwłąszcza w 4kids smile

Dla takiego maluszka wzięłabym stokke
        • mama1dawidka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 13:02
          Wiesz ja stokke upchalam kiedys do corsy b smile
          W bmw e61
          Zajmowal mi tez duzo miejsca!
          Co do wiatru to wg mnie stokke ma bude najlepsza :p
          • pomilak1 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 16:07
            Dla 6m. to stokke jak najbardziej, ALE czy on się zmieści do matizauncertain ja go pakowałam do corsy D RAZ i powiedziałam że więcej tego nie uczynię. Akurat po złożeniu zajmuje dużo miejsca. Jak nawet upchniesz wózek to wątpię że wepchniesz coś jeszcze uncertain
            no a co do babci-moja mama jak najbardziej spacerowała ze stokke ale jest z tych babć, nie babć tongue_out wszyscy jej mówią że na babcię nie wygląda, ale akurat nie wiem co ma do rzeczy kto wózek prowadzitongue_out
            a obsługa?co tam jest do obsługi?regulacja siedziska i ewentualnie klips do regulacji rączki smile składanie podwozia to też dosłownie 2 ruchy, więc wg mnie wcale skomplikowany nie jestsmile
            • magdashero Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 19:08
              taaaa moja mama od grudnia się jeszcze nie nauczyła obsługi wózka, a ma 50+ jest obyta, pracuje ale wózka nie kuma i dzisiaj np. moja mała spała w pozycji "rest" bo babcia nie umiała oparcia rozłożyć a co dopiero przełożyć siedzisko z dzieckiem! dla mojej mamy która jest oblatana np. w necie, ale wózek to musi mieć 4 rurki (dwie po bokach i na krzyżwink
              • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 19:11
                no widzisz, a moja 60 + się naumiała big_grin
              • pomilak1 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 19:13
                heheh Magda no widzisz co babcia to inna wink big_grin moja mama też 50, w necie nie śmiga-nie umie, ale każdy mój wózek po krótkiej instrukcji obsłuży big_grin
                • magdashero Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 14:54
                  no moja co do wózków to niereformowalna jestwink a stokka nazywa "ta twoja rakieta" big_grin
    • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 07:53
      Tak jak naspisała Saras, te wózki to dwa różne światy big_grin
      Póki co mam oba na stanie i świetnie się uzupełniają. Stokke waży zdecydowanie więcej od bee, ale bee nie zjedziesz po schodach, ani nie wjedziesz, za to stokke już tak.
      Stokke jest wąski, przez wąski korytarz spokojnie przejedzie, w parku lepiej sobie poradzi niż bee, choć to też zależy od terenu, bo to bee takie najgorsze nie jest big_grin.

Moja Mała ma ponad 2 lata, a stokke nadal jeździ mi się bdb, niestety już nie jest tak fajnie z wciąganiem, jednak waga dziecka robi swoje wink

Oba te wózki uwielbiam big_grin

Tak więc jeżeli twoje dziecko jest małe, celowałabym jeszcze w stokke...a może weź go do testów sama się przekonasz
      • pomilak1 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 08:05
        Stokke możesz zamówić do testów z 4kids, zamów też u nich bee+ i sobie porównasztongue_out a w razie czego odeślesz smile

Miałam stokke i bee+, tak jak dziewczyny pisały to dwa różne wózki. Jeżeli miałabym wybierać nie patrząc na te różnice między wózkami to oczywiście byłby to stokke smile ale dla dziecka w wieku w jakim obecnie jest moja córka (11m-cy) Jeżeli miałby być to wózek dla dziecka w wieku 20m-cy + to wzięłabym bee+ smile
        • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 08:11
          chyba, że tak ci padnie stokke na mózg i kupisz go dla dziecka 19-miesięcznego (jak ja)
          oczywiście nie żałuję, bo to mój wózek nr1 lepszego nie miałam
          • pomilak1 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 09:49
            Ci państwo, którzy ode mnie odkupili stokke też byli z taką dziewczynką na oko 18 m-czną, a Pani powiedziała że innego wózka sobie nie wyobrażasmile zamienili V2 na V3 smile
            ja ze stokke byłam na prawdę bardzo zadowolona, nadal nie umiem się oswoić że nie stoi moje różowe cudo na przedpokoju ale mania wzięła górę i chcę coś innego tongue_out
    • womysia Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 09:58
      he, he - to takie pytanie jak "range rover czy mini" big_grin odpowiedź oba - do innych celów.
      • dima1312 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 13:39
        to dwa zupełnie inne wózki jeśli tylko lekki mały wózek to z pewnością bee jeśli też do innych celow to Stokke ale to spory wózek i pamiętaj że składa się w dwóch częściach
    • tereferefretka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 14.06.12, 16:51
      'potrzebujemy lekkiej, dobrze wykonanej i składanej do małych rozmiarow spacerowki" ja tu widze conajmniej dwie sprzecznosci co do stokke. i nie chodzi o wykonanie wink
      w bagazniku matiza tez nie widze go z zadnym dodatkowym bagazem takze, niestety.

ok moze z ta babcia, nie ma roznicy kto prowadzi, natomiast moja,w sensie moich dzieci babcia marudzila na skretne kola, bo wozek jej uciekal itd, no ale to tak z autopsji i innego wozka, troche techniki i nasza babcia sie zgubila ;P

poszukaj raczej czegos skladanego w jednym kawalku, z pozoru moze sie wydawac, co tam, to tylko skladanie,ale z czasem zaczyna draznic wink
      w moim kazdym wozku trzeba bylo cos odczepiac,sciagac siedzisko czy kolka itd itd, i z zadnego nie bylam w 100% zadowolona tak naprawde wink

bee to tylko 'przewozowka' jak nazywaja uzytkowniczki,ale jednak bardziej spelnia twoje wymagania..
      • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 00:12
        A Cameleon składa się w jednym kawałku?

Niestety wózek musi być 4 kołowy bo babcia innych nie uznaje także wszystkie 3 kołowe terenowce odpadają uncertain

Może mogłybyście zaproponować mi coś innego prócz Stokke i Bugaboo tongue_out
        • pinik Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 01:42
          Joolz!!!!

Bylo tu ostatnio duzo o nim.

Mama1dawidka sprzedaje je nowe w super cenie. Bardzo warto. Mial kilka razy stokke, kilka cameleonow i kilka bee. Teraz najbardziej pasuje mi joolz ( nigdy nie myslalam, ze tak bedzie). Moja mala ma teraz 6 miesiecy wlasnie. Joolz z dodatkowym daszkiem i siata na zakupy jest super! Lepsza amirtyzacja niz w sokke i bee, lepsze pidbijanie, mizna od biedy zlizyc w jednej czesci. Dziecko siedzi dosc wysoko. Dobrze zjezdza po schodach (bee tragicznie - zjezdzam baaaardzo duzo po schodach ostatnio).

W terenie (ubita droga) i na kostce joolz daje spokojnie rade.
          • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 08:34
            Zjeżdżałaś bee po chodach?
            hehe nie wyobrażam sobie tego jak, aż spróbuję...smile

Tak Joolz fajny, szkoda, że nie ma opcji chowania stelaża jak stokke, niby średnio to potrzebne, ale żadnym wózkiem nie zjeżdżało mi się ze schodów tak dobrze jak stokke.
            Stokke po schowaniu stelaża pod przednie koła dość mocno się usztywnia i zjazd czy wjazd po schodach, to pikuś.

Ale to całkiem niezły pomysł smile
            mama1dawidka sprzedaje o takie
            www.babyzentrale.net/wp-content/uploads/2011/10/Joolz-Day-Expedition_23.png
            oczywiście sama spacerówka.
            Tu na forum pełno jest dziewczyn bardzo zadowolonych z tego wózka, jedna nawet kupiła go 2 raz przy tym samym dziecku wink
            • mama1dawidka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 08:57
              Ale reklame robicie :p
              Mi tez joolzem sie wygodnie jezdzi bo ma amortyzacje i w ogole
              A wysokosc siedziska z tego co wiem to ma
              Jak stokke
              Juz od dawna pisalam ze nie ma lepszego z obracanym siedziskiem
              Z tym ze stokke ma wyglad robi wooooow
              Sylwka ja zjezdzalam moom bee ze
              Schodow
              A joolze latwo sie zjezdza bo ma duze pompowane tylnie
              A przod chyba tez idzie schowac zobacze dzisiaj
              smile
              A co jak co to stokke joolz uj sa wygodniejsze od bee
              Be jedyne co maly w miare po zlozeniu jest
              Idealny do samochodu
              Jako jedyny w zyciu
              • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 09:02
                Joolz nie ma tak wysoko siedziska ja Stokke
                • pinik Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 09:18
                  Nie, mie ma, ale po schodach super zjezdza.
                  Mi jakos to chowanie kol w stokke nie podeszlo. Nie libilam, jak byl na dwoch. Dea rauy moze je schowalam, choc to napewno kwestia wprawy...
                  Pinik

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12633469&a=16469939
                  • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 09:22
                    A ja znów nie wyobrażam sobie jak nim można zjechać bez schowania podwozia, spróbowałam dwa razy, a klęłam przy tym siarczyście smile
                    • pomilak1 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 10:44
                      oj taaak to chowane podwozie jest genialne!mimo, że teoretycznie nie muszę zjeżdżać po schodach(mam dwie możliwości wyjścia z budynku-po schodach lub zjazdem), to w stokke wybierałam bliższe wyjście czyli schodytongue_outdwa ruchy i podwozie złożonesmile wciągnięcie dla mnie już było wyzwaniem ale zjazd super!
    • bindella Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 16:34
      Jezeli juz to BUGABOO BEE... No chyba ze kreci Cie kawalek plastiku bez sprezyn w designie ufo-badziewko-niewiadomo-co smile
      Malej rozmiaru spacerowki? A MacLaren?

• pomilak1 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 18:19
        bindella napisała:

> Jezeli juz to BUGABOO BEE... No chyba ze kreci Cie kawalek plastiku bez sprezyn
        > w designie ufo-badziewko-niewiadomo-co smile
        > Malej rozmiaru spacerowki? A MacLaren?
        >

Rozumiem że użytkowałaś stokke wydając o nim taką opinię. Szkoda że aż tak bardzo Cię rozczarowałsad uncertain

A tak dość ironicznie pisząc, to rzeczywiście maclaren jak nic nadaje się dla 6mczniaka uncertain a ten który ewentualnie by się nadawał czyli xlr to jest tak malutki po złożeniu że wepchnie się go za fotel kierowcy:/:/uncertain
    • justyna2262 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 15.06.12, 16:48
      A ja mam takie pytanie, czy joolz da radę po plaży? Z dzieckiem 1,5 rocznym.
    • mama1dawidka Kupilam stocznika :p 15.06.12, 18:58
      i teraz bede miala do porownania
      Porownam je smile
      Jutro fotki porobie stocznik & joolz &.....
      jak ja dawno nie jezdzilam stokke hehe
      Wezmw sobie na klatke i doswiaczenia w wciaganiu wozkow zrobie :p
      • pomilak1 Re: Kupilam stocznika :p 15.06.12, 20:24
        Gosia Ty jesteś niemożliwa! big_grinbig_grinbig_grin oj z chęcią poznam opinię stokke kontra joolz, bo ja nadal nie zdecydowanatongue_out czekam na Ciebie w PL z utęsknieniem wink tongue_outtongue_outtongue_out big_grin
        • mama1dawidka Re: Kupilam stocznika :p 15.06.12, 22:46

• m.paku Re: Kupilam stocznika :p 15.06.12, 23:41
            O proszę smile A jaki kolor wybrałaś?
            Słyszałam, że coś się dzieje nie tak z niektórymi tapicerkami? Możecie powiedzieć jakich kolorów to dotyczy?

Pozdrawiam
            • mama1dawidka Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 07:24
              Ta sa wyswiecenie i w bromber mialam i teraz w niebieskim mam
              Ale to sie wymienia
              Na gwarancjii
              Jak sie wypierze
              Nie wiem jak w pl bo to zostaje stara tapicerka i daja nowa smile
              • pomilak1 Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 09:41
                to się chyba tyczy wszystkich kolorów, tylko na nie których bardziej widaćsmile ja miałam pink ale używałam dość krótko i nic mi się z tapicerką nie stałosmile ostatnio forumka wymieniała niektóre elementy w kolorze navy smile
                • m.paku Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 11:01
                  Kurcze no tak, ale skoro te wyświecenia pojawiają się po praniu tapicerki to jak kupię wózek używany już po gwarancji to nikt mi tego nie wymieni uncertain

sama już nie wiem .. musimy oszczędzać jak najwięcej pieniążków żeby jak najszybciej odebrać nowe mieszkanie - nawet samochód zmieniliśmy na "gorszy" tongue_out ale wózek przy tak małym dziecko to tak naprawdę inwestycja na najbliższe 2-3 lata i nie chcę za chwilę kupować nowego bo coś tam wink
                  • mama1dawidka Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 11:27
                    ni no to az tak nie przeszkadza a to nie od prania tylko poprostu material taki jest smile
                    i zaowazylam to tylko przy v3
                    napewno tez o takim myslisz?
                    stocznik sie pierze
                    dzisiaj jade go reklamowac smile
                    mam nadzieje ze jak zawsze problemu nie bedzie
                    choc jak juz pisalam
                    dzisiaj opisze trzy wozeczki
                    zaloze nowy watek i poopisuje smile
                    • pomilak1 Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 11:30
                      m.paku to kup stokke z gwarancjąsmile ja mojego tak sprzedałam smile szkoda że wcześniej nic nie pisałaś bo ja dosłownie kilka dni temu sprzedałam swojego pinka uważam w fajnej dla kupującego cenie smile
                      • mama1dawidka Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 11:36
                        Pomilak a dlaczego go sprzedalas?
                        jesli mozan wiedziec?
                        chcesz wyprobowac inne czy cos Ci w nim nie Pasowalo?
                        czy poprostu Ci sie znudzil?
                        p.s stokke ma super serwis i pogwarancyjny
                        • pomilak1 Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 16:51
                          Mamadawidka tak po prostu mi się znudziłsmile to moje drugie i ostatnie planowane dziecko, więc korzystam póki córcia jest jeszcze w miarę mała smile stokke bardzo mi się podobał i uważam że jest super wózkiem, ale dość ciężko mi się go prowadziło i podbijało z koszem/torbą pełną zakupówsmileno i ten rozmiar po złożeniuuncertain z tego powodu kupiłam CM tongue_out tak szczerze, to musiałam coś wymyślić żeby go sprzedać i kupić coś innegotongue_out
                          siedzisko i buda są bezkonkurencyjnesmile
                          Dziś miałam okazję oglądnąć mylo i też mi się spodobał. Ale prowadzenie i podbijanie z siedziskiem do mamy rozłożonym na płasko kiepskie. Za to siedzisko mięciutkie i przytulne, składanie proste.
                      • m.paku Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 16:51
                        Oglądałam Twój wózeksmile Tylko, że mam chłopca i nie opłacało się zmieniać tapicerki smile Będę czatować aż jakaś wózkomaniaczka będzie sprzedawać swoje Stokke smile
                        • pomilak1 Re: Kupilam stocznika :p 16.06.12, 19:35
                          ach to sorki nie wiem skąd mi się wzięło że masz dziewczynkę tongue_out rzeczywiście pink nie dla chłopca tongue_out
    • didis Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 16.06.12, 18:01
      Ja sprzedaję stokke w melange. Zajrzyj do wątku o sprzedaży.
      • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 16.06.12, 19:30
        Kolor jest świetny smile Powiem szczerze, że przy używanej spacerówce planuję wydać około 2500-2600zł ale dziękuję za propozycję wink Na pewno nowy właściciel będzie zadowolony smile
      • mama1dawidka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 16.06.12, 19:44
        Jakby co to ja mam komplet za 650 eurasow
        • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 16.06.12, 21:24
          O proszę smile A jaki kolor?
          • tereferefretka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 16.06.12, 21:26
            pozwole sobie odp.
            niebieski, ogloszenie na tablica.pl
            • didis Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 17.06.12, 21:34
              A ogólnie dziwi mnie, że te niebieskie idą tak tanio... ten kolor jest naprawdę ładnytongue_out
              • mama1dawidka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 17.06.12, 21:47

czy ja wiem
                za ta sama cene purple sprzedalam tez wolalam 650 euro i tyle dostalam smile
                ale fakt ladniejszy jest niz na fotkach
                • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 17.06.12, 23:51
                  Rzeczywiście niebieski jest ładniejszy na żywosmile Widziałam go w hurtowni i bardzo ładnie się mieni. Ja szukam czegoś bardziej neutralnego - beż, navy, melange big_grin

Didis czy u Ciebie podnóżek ma takie rysy w lewym boku czy to tylko taki defekt na zdjęciu? WK White przepiękny big_grin Chętnie wzięłabym spacerówkę od Ciebie i WK ale niestety mąż mi tutaj sygnalizuje, że w aucie jest kilka rzeczy do wymiany i nie wiemy jeszcze ile nas to będzie kosztować. Najwcześniej zakupię coś przy następnych przelewach pod koniec lipca sad
                  • didis Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 18.06.12, 10:06
                    Wiesz napisz do mnie na maila to Ci wszystko wyjaśnię. Mi się ze sprzedażą nie spieszy, ja mogę nim jeździć jeszcze, bo go lubię. W zasadzie chciałam kupić coś bardziej do samochodu. Rys na podnóżku nie ma.
                    • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 18.06.12, 16:24
                      juz piszę na maila smile
                      • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 18.06.12, 22:22
                        aaa i napisałam na gazetowego wink
    • didis Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 19.06.12, 10:53
      Odpisałam z innego konta - tamtego prawie nie używam. Jakbyś miała pytania daj znać.
      • m.paku Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 30.06.12, 23:24
        Skończyło się na tym, że kupiłam oba te wózki tongue_out Używane Bee i czekam na nowe Stokke wink Dzisiaj skusiliśmy się na przejażdżkę Bee po parku i nie bardzo zdał egzamin uncertain Jest super lekki, łatwo się prowadzi ale jak tylko zjechaliśmy z równej drogi na ścieżkę z małymi kamieniami wózkiem tak trzęsło, że synek się wybudził sad Wózek zostawię bo o dziwo dziecku się te wertepy bardzo podobają i na pewno przyda się jako ten drugi na bardziej równe powierzchnie ale teraz zastanawiam się jak to będzie ze Stokke ? Czy nim też tak trzęsie? Może lepiej było kupić jakiegoś pompowanego trzykołowca zamiast Stokke ? sad

Może pytanie do Sylki .. czym jeździsz po jasnych błoniach ? wink
        • sylki Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 30.06.12, 23:45
          hehe, jeżdzę i jednym i drugim wink
          jasne błonia mają fajne ścieżki, więc tam każdym wózkiem dobrze się jeździ big_grin
        • mama1dawidka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 02.07.12, 13:40

• pomilak1 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 02.07.12, 16:17
          Wg mnie stokke i bee+ to bardzo fajny zestaw smile stokke na co dzień a bee+ do autasmile też miałam bee+ dość krótko i sprzedałam bo irytowały mnie te trzęsawki tongue_out teraz planuję kupić bee na wiosnę jak moja córka będzie miała 1,5 roku, może jak będzie cięższa to docenię ten wózek smile
          stokke dla mnie jest genialny i żałuję że go sprzedałam sad mogłam dokupić inną tapicerkę albo SK i też byłaby jakaś odmiana.
          • mama1dawidka Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 02.07.12, 19:50
            • pomilak1 Re: witam:) stokke czy bugaboo bee 02.07.12, 20:54
              BJCM4 i jedzie do mnie sola smile pamiętaj o mnie w tym sierpniu wink tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka