Dodaj do ulubionych

"Przebieranie" bugaboo bee

05.08.12, 00:37
Ogladam te wasze fotki bee w roznych "ubrankach" i nadziwic sie nie moge, ze wam sie je chce tak przebierac smile

Jest na to jakis sposob? Mnie szlak trafial, jak mialam w tym wozku wkladke wlozyc, przekladac te pasy przez oparcie itd. Zmiana budki z guzikami czy spiworka tez mnie strasznie wkurzaly.

Jak wy to robicie??? Moze ja jakas nie kumata i jakiegos sposobu nie zauwazylam smile
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 08:25
      a moze byc na to jakis inny sposob niz przelozenie szelek i zapiecie zatrzask czy guzikow w budce? nie wiem jak w bee,ale chyba w kazdym wozku sie to robi jak sie zmienia wkladke, ile to roboty, bez przesady.
      • pinik Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 08:58
        Mam wiele wozkow i zawsze wkladki. Wg mnie w bee zmiana jest wyjatkowo upierdliwa.
    • lucyna_1980 Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 08:57
      To jest chwila...
      Żeby najszybciej zmienić wkładkę wystarczy wypiąć dolną część szelki z tyłu siedziska (wkładam rękę pod tapicerkę siedziska, ściskam to białe mocowani i wyskakuje)
      A buda - to zdejmuję starą, kładę ją przodem do siebie obok siebie nową co by mi się druty i ich kierunki nie pomieszały przekładam i gotowe smile
      Zapięcie tych guzików z tyłu to chwila... gorzej naciągnąć te gumki na boku budy ale tu jest niezastąpiona mała łyżeczka tongue_out

Ale prawda jest tak że mam ulubione dwa zestawy więc i te przekładki nie są częste.

• chubabubba Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 09:20
        Co do wkladek i szelek robie tak jak Lucysmile a do budek mam dwa dodatkowe zestawy drucikowwink czyli sie nie przemeczamwink
        • chubabubba Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 09:21
          Ps. Dla mnie wyjecie spiwora w MBUJ i zmiana wysokosci szelek to masakrauncertain ju wole przebrac calego stokkebig_grin
        • womysia Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 10:38
          o, właśnie - do budki to muszę zdobyć te druty dodatkowe, żeby się nie bawić w to przewlekanie! smile
      • sylki Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 09:37
        Lucy wiesz że te druty sa takie same i nie ważne który jest z przodu... no chyba, że mam farta i zawsze wkładam je dobrze
        • lucyna_1980 Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 09:52
          To wiem, ale zdarzało mi się je włożyć w odwrotnym kierunku tongue_out
          • sylki Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 10:18
            haha, tak to już jest gdy sie na znaczki nie patrzy tongue_out
            • lucyna_1980 Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 12:49
              a tam sa jakieś znaczki? big_grin
              • pomilak1 Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 15:15
                są strzałeczki tongue_out big_grin
              • sylki Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 19:04
                Lucy świrujesz prawda big_grin
                • saras-wati Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 20:22
                  Sylki, a wiesz, że ja na początku pomimo strzałek źle wkładałam? Myślałam, że strzałki mają być w efekcie końcowym tam, gdzie strzałki na budzie...sad
                  • lucyna_1980 Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 20:51
                    Wiecie co? Sprzedawałam swojego pierwszego bez budy (same druty) i jeszcze je oglądałam wnikliwie czy nie są popękane i naprawdę nie zauważyłam żadnych strzałek uncertain
                    W all black wyszłam z założenia, że nie ma żadnych oznaczeń i robiłam tak samo jak w starym
                    Może w pierwszych egzemplarzach nie było oznaczeń?

• sylki Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 20:52
                      były na pewno
                      • lucyna_1980 Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 21:29
                        myślisz, że bym tyle razy klęła i oglądała czym one się różnią i nie zauważyła tego?
                        • pomilak1 Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 21:34
                          w moim srebrnym na pewno były, ale i tak pierwszy raz źle założyłam budkę, klęłam przy tym jak szewctongue_out dopiero później jakoś mi się udało tongue_out big_grin
                        • saras-wati Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 21:36
                          lucyna_1980 napisała:

> myślisz, że bym tyle razy klęła i oglądała czym one się różnią i nie zauważyła
                          > tego?

ja wiem, że one są i czasem nie mogę ich zlokalizować, hahawink
                          • sylki Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 22:00
                            haha dokładnie, więc wiesz Lucy bardzo możliwe żeś nie widziała
                            • lucyna_1980 Re: "Przebieranie" bugaboo bee 05.08.12, 22:35
                              oj tam, oj tam... kto by się przejmował takimi szczegółami tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka