Dodaj do ulubionych

parasolkowy problem.

10.08.12, 12:46
albo ja juz się czepiam.
kupilam m&p tour, jakos mi pasowal,obejrzalam sobie w sklepie, rabat mnie zachecil, wiec padlo akurat na niego, wozek ma miesiac czasu, do wczoraj byl idealny, nie terkotal, cicho jechal,podbijal swietnie, ale wczoraj mu sie przyjrzalam w czasie jazdy po parkowych alejkach, po drobnych kamyczkach,cos zaczelo skrzypiec(ok pewnie po deszczu),
ale stojac do niego przodem wyglada jakby mial sie zlozyc,(laczki stelaza,te koleczka obrotowe )tam gdzie moja mala ma raczki wozek sie strasznie zwęża,przez to zewnetrzne kola prawie sie nie obracaja i nie stykaja z ziemia kiedy jedziemy nawet po rownym chodniku. myslalam,ze moze jest za ciezka,no ale wazylam ja dzis, wazy 12.900 wozek do 15kg, zakupami zbytnio go nie obwieszam, wiec to chyba nie tego wina, i nie wiem, reklamowac, i czy cokolwiek mi na to pomoga, nawet nie wiem jak opisac ten problem,z reszta to widac wyzej

sprawdzalam mechanizm skladania, niby jest ok, zaskakuje, jak sie wozek rozklada to tez, moze ja cos zepsulam,juz cholera nie wiem uncertain

poradzicie cos te, ktore mialy podobny problem?
Obserwuj wątek
    • analyss Re: parasolkowy problem. 11.08.12, 13:51
      miałam kiedyś podobny problem z cybex callisto, jakby nie rozkładał się do końca
      przyczyną było zgubienie jednej, bardzo mało widocznej śrubki przy stelażu
      ja bym oddała do serwisu
      • tereferefretka Re: parasolkowy problem. 11.08.12, 14:31
        ale on rozklada sie do konca, i zaskakuje caly mechanizm, oddam go na pewno, bo z jednej strony polamal sie podnozek, wiec nie ma innego wyjscia juz teraz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka