Dodaj do ulubionych

Do posiadaczek elitów

31.10.12, 23:59
Dziewczyny, co macie w usztywnieniach plecków? Ja mam jakiś metalowy stelaż i usztywnienie z plastiku (kiedyś były z tego robione teczki na dokumenty, w przekroju jak plaster miodu), nie jestem pewna czy powinien być tam ten stelaż, bo jak Młody się oprze to czuć na poziomie lędźwi. A jak jest u Was?
Obserwuj wątek
    • srebrno-listka Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 08:11
      Ja mam model z 2010 roku i nie mam usztywnianych placków, późniejsze miały, tylko już nie jestem pewna, czy od 2011.
      Ale jak potrzebujesz, takie są do kupienia na allegro za ok 30-40 pln
    • linkap_wawa Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 09:41
      ja mam model z 2012 i nie mam usztywnienia -stelaz metalowy jest ale on idzie po brzegach z boku i na gorze tylko - wlozylam do srodka taka nielamliwa gruba tekture i jest gitessmile
      • ibs79 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 14:28
        linkap, a wyciągałaś ten metalowy stelaż?
        • flower_v Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 15:15
          ibs ja mam takie usztywnienie w CM, ale w żaden sposób to dziecku nie przeszkadza.
        • linkap_wawa Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 18:59
          powiem szczerze, ze zauwazylam go dopiero jak przeczytalam twojego posta i zaczelam sprawdzac co tam w srodku mam... wiec nie, niewyciagalam go
    • j.u.s.t.i555 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 19:21
      Mam model 2011 bez usztywnienia. Dokupilam na all takie jakby z pleksi i wlozylam w kieszen na rzep. Bardzo dobrze sie sprawuje smile
    • ironia-losu11 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 19:50
      O kurka, nie wiem, nie wyciągąłam tego usztywnienia, ale jak teraz pomacałam to w dotyku jest to jakby taka porządna, gruba, "napompowana" tektura wink
      • ela.86 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 19:55
        ja mam model 2012, ale usztywnienia w oparciu w ogóle nie mam i jakoś mi to wybitnie nie przeszkadza, dziecku chyba też
    • kasina7 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 21:04
      O proszę akurat temat u mnie na czasiewink
      Ja mam 2012 i też bez usztywnienia
      • ibs79 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 21:22
        A macie ten metalowy stelaż?
        Mi facet w sklepie jak dopytywałam czy jest to usztywnienie powiedział, że od 2011 roku wszystkie wózki mają mieć usztywniane oparcia i nie można sprzedawać bez usztywnienia.
        • ironia-losu11 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 22:03
          Hmm, macam i macam, ale już sama nie wiem wink Mam taką cienką rurkę wewnątrz, wokół całego oparcia - o to Ci chodzi?
          • ibs79 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 22:31
            Możesz tam nawet zajrzeć, nie tylko macać smile Tam jest taka kieszonka zapinana na rzep na górze oparcia. Chodzi mi właśnie o tą rurkę, chciałabym ją wyciągnąć całkiem, ale nie za bardzo wiem czy tak można.
            • srebrno-listka Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 22:58
              Można, wyciagałam ją do prania tapicerki.
        • agnes_nyc Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 22:49
          ibs79 napisała:

> A macie ten metalowy stelaż?
          > Mi facet w sklepie jak dopytywałam czy jest to usztywnienie powiedział, że od 2
          > 011 roku wszystkie wózki mają mieć usztywniane oparcia i nie można sprzedawać b
          > ez usztywnienia.

to bzudry ci facet mowi - model 2011 mial usztywnienie

modele 2012 nie posiadaja usztywnienia w oryginale trzeba dokupic/badz sobie zrobic samemu i jak nie mozna sprzedawac kto mi zabroni jak takie wozki sprzedaje producent a pozniej importer
        • srebrno-listka Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 22:57
          Mam taka metalowa ramkę w kształcie oparcia - o to Ci chodzi? w niczym to dziecku nie przeszkadza.
          • ibs79 Re: Do posiadaczek elitów 01.11.12, 23:19
            Właśnie to wyciągnęłam, i chyba ta ramka jest krzywa, bo z jednej strony bok jest wyżej niż drugi, zobaczę jutro czy Młody będzie sygnalizował, że coś nie tak.
            • e-kasia1 Re: Do posiadaczek elitów 02.11.12, 10:45
              mam 2012 i dokupilam takie usztywnienie jak materiał na teczki do dokumentów ; zadnego stelaza nie mam metalowego
              • ibs79 Re: Do posiadaczek elitów 02.11.12, 11:36
                Więc to chyba chodziło o tą ramkę metalową, bo my właśnie po spacerze i Młody nie miał żadnych zastrzeżeń dzisiaj. Może dlatego że ona jakaś krzywa była, w każdym razie jeździmy bez i wszystko gra smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka