Dodaj do ulubionych

Sola Mamas&Papas

02.11.12, 08:31
nadaje się na zimę dla 7-miesięczniaka ? zakochałam sie w niej wink zaraz jadę oglądać na żywo smile
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 12:26
      Ja miałam solę w lato, ale siedzisko dla 7 mczniaka na pewno będzie ok smile Nie wiem tylko jak z przejechaniem po śniegu no i siedzisko nie jest jakoś bardzo osłonięte smile
      • lukkoye Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 14:23
        dla 7 miesięczniaka na pewno będzie dobre siedziskosmile mój bardzo lubił w tym wieku jeździć w Soli. Jak da radę zimą nie mam pojęcia,bo zimą jej nie miałam. Pomilak ma rację,że nie jest zbytnio osłonięta,ale malucha zawsze możesz wsadzić w śpiworeksmile
        • jotka_k Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 14:33
          ja oszaleję daję słowo uncertain no nie jest osłonięte ale wmawiam sobie, że przodem do mnie i tak mu wiać nie będzie wink sama już nie wiem czy mi się podoba czy nie
          może w końcu lepiej tego XA zostawić ? a tak mi się chce nowego wózka....
          • lukkoye Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 14:48
            heh skąd ja znam tą całą listę "za" które przemawiają za zmianą wózkatongue_out pewnie bardziej Ci zamieszam,ale z takim małym dzieckiem możesz siedzenie przekładać,ja próbowałam to z moim 6-7 miesięczniakiem,który wtedy ważył jakieś 7,5kg wink

może wypowie się jeszcze jakaś dziewczyna,która używała Soli w zimę to wtedy może coś Ci taka opinia pomoże w decyzjiwink
            • pomilak1 Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 15:54
              A nie możesz zostawić XA i dokupić soli??ja piszę z mojej perspektywy bo mimo że mieszkam na osiedlu to nie zawsze chodniki po odśnieżane więc wolę mieć coś na dużych kołach wink
              jak u Ciebie drogi w miarę przejezdne to kupuj solę smile
              Siedzisko się banalnie i mega lekko obraca (nie to co w joolz'ie) ja spokojnie robiłam to z moją prawie roczną córką, a jak przyjechała babka po solę to nawet na jej dziecku pokazałam bo nie wierzyła że da radę tak chwycić i kliknąć smile
              Jeszcze jedno buda w soli jest super jak jest pozycja siedząca, im bardziej odchylisz oparcie tym buda jest płytsza, więc zimą to też ma znaczenie smile
              No jak umiesz wytrzymać te kilka m-cy to kup sobie solę na wiosnę - ja nie umiem i dlatego kupuję na zimę bee+, które pewnie i tak wyciągnę wiosną tongue_outtongue_outtongue_outbig_grin
              • lukkoye Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 16:03
                pomilak1 napisała:

ja nie umiem i dlatego kupuję na zimę bee+, które pewnie i tak wyciągnę wiosną tongue_outtongue_outtongue_outbig_grin

albo sprzedasz zanim nadejdzie wiosnatongue_out bo już bez innego nie będziesz mogła wytrzymać wink
                • pomilak1 Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 17:56
                  lukkoye napisała:

> albo sprzedasz zanim nadejdzie wiosnatongue_out bo już bez innego nie będziesz mogła wy
                  > trzymać wink

Całkiem możliwetongue_out Ale obecnie i tak mam na sprzedaż joolza i questa, więc już sobie obiecałam że nie kupię NIC (no oprócz tego bee+ tongue_out ) dopóki ich nie sprzedam tongue_outbig_grin
                  • jotka_k Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 18:59
                    ha, na wiosnę to ja mam SI tongue_out jego nie zamierzam zmieniać, tzn zamierzam, na nowszy model bo mam z 2010 wink
                    nie przejdzie opcja jednoczesnego posiadania XA i Soli wink
                    osiwieję big_grin
    • ironia-losu11 Re: Sola Mamas&Papas 02.11.12, 20:13
      Ja miałam Solę - w zimie po prostu ze śpiworkiem - używałam Soli zamiennie z Elitem, bo na takie mega zaspy to jednak nie ma to jak BJCE wink
    • agusta7 Re: Sola Mamas&Papas 08.11.12, 12:03
      Witam,
      chciałam się zapytać czy któraś z mam może ma gondole do odsprzedania? Pozdrawiam serdecznie smile
      • krolikowa_mama Re: Sola Mamas&Papas 02.08.13, 20:32
        Czy Sola będzie dobra dla 4miesięcznego dziecka? Chodzi o spacerówkę, nie gondolę. I czy ciężko znaleźć śpiworek do kompletu? Interesuje mnie kolorystyka Grass.
        We Wrocławiu jest jakiś sklep, gdzie można obejrzeć wózek? Widzę, że w askocie ani kiwi nie ma... Z góry dziękuję za pomoc smile
        • maja1406 Re: Sola Mamas&Papas 02.08.13, 20:41
          ja ostatnio oglądałam solę w 3kiwi i w Smyku w Magnolii
          • krolikowa_mama Re: Sola Mamas&Papas 02.08.13, 20:52
            Super! Dziękuję! smile na stronie kiwi nie ma jej, myślałam, że niedostępna smile
            • maja1406 Re: Sola Mamas&Papas 02.08.13, 21:30
              mają, mająsmile Na stronie nie mają np baby joggerów na w sklepie prawie wszystkie modele. W 3kiwi mają nowy 2013 a Smyku widziałam tego z 2012. Ten starszy model ma niżej umiejscowiony pałąk i podobno w nowym poprawili mocowanie kół
              • fiziaponczoszanka16 Re: Sola Mamas&Papas 10.08.14, 08:59
                Moje 3 miesięczne "Maleństwo" prawie wyrasta z gondoli, wyczaiłam fajna używana sole.
                Czy taki maluch o porządnych gabarytach nie bedzie za duży? Ok 6,6kg wazy juz.
                I czy ten wozek nie jest mały i drobny, ten stelaż taki jakis cienki mi sie wydaje.
                Kolorystyka jest super, i az do mnie macha jak widzę za każdym razem ten wozek w necie, ale boje sie ze będę wygladała z nim i moje dziecko tez jak w wózku dla lalek. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź gdzie w Wawie mozna go obejrzeć, w smykach raczej nie ma...spr 3 smyki w rejonach targowek
                Dzięki!!!!
                • ela.dzi Re: Sola Mamas&Papas 11.08.14, 17:30
                  W Warszawie Sola, ale MTX była tutaj :

wozki-foteliki.pl - w tym większym sklepie, bodajże Al. Solidarności 95/99

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka