Dodaj do ulubionych

Pasy w Maclarenie XT

08.11.12, 13:19
powoli zbliża się zimowa pora, a my już mamy problem wink Otóż mój maluch w kurteczce i śpiworku ledwo zapina się w pasy tego nieszczęsnego Maclarena XT uncertain a nie chce go w nich "dusić jak sardynkę" mam popuszczone je na maksa, a i tak ma je bardzo ciasno na sobie. Macie może jakiś sposób jak je przedłożyć? Może dokupić jakieś nowe?
Obserwuj wątek
    • malenstwo2010 Re: Pasy w Maclarenie XT 08.11.12, 13:56
      U mnie jest jeszcze trochę luzu ale też nie ma szału, bez kurtki ma za to sporo luzu. Może da się kupić jakieś uniwersalne pasy, ja się jeszcze nie rozglądałam. Aaa pas krokowy jest za to dla nas przykrótki sad
      • nicolcia9 Re: Pasy w Maclarenie XT 08.11.12, 14:03
        U nas właśnie te naramienne są stanowczo za krótkie uncertain Bez kurtki muszę je zwężać, za to w kurtce to jakaś masakra, ledwo dopinam uncertain
        • malenstwo2010 Re: Pasy w Maclarenie XT 08.11.12, 14:13
          a w której pozycji masz te naramienne pasy zamontowane? W tej dolnej czy górnej? Ja w dolnej
          • nicolcia9 Re: Pasy w Maclarenie XT 08.11.12, 14:28
            Ja w górnej i mam je zahaczone nie o sam materiał spacerówki tylko o te plastikowe (nie wiem jak to nazwać) a'la ramiona tongue_out za oparciem, może jak je wyjmę z nich i zahaczę o sam materiał to troszkę się wydłużą, choć wątpię by to wystarczyło.
            • mak-111 Re: Pasy w Maclarenie XT 09.11.12, 14:01
              mam ten problem w quescie. a jak dojdzie gruby spiworek to juz wogole nie wiem jak bede go zapinac uncertain.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka