Dodaj do ulubionych

Mufka do zappa

30.11.12, 08:52
Dziewczyny proszę odpowiedzcie czy taka mufka będzie pasować do zappa. Myślałam, że można przypiąć ją na tym łączniku między rączką ale nie wiem czy będzie dobrze.
Może któraś z was miała mufkę na taki typ rączek.

twojedziecko.net/pl/-akcesoria-do-wozkow/589-mufka-amigos-na-raczke-wozka-krakow.html
Obserwuj wątek
    • kamilajaneczka Re: Mufka do zappa 30.11.12, 12:00
      Powinna być ok. Zawsze możesz chyba to ewentualnie zwrócić do sklepu.
    • maja1406 Re: Mufka do zappa 30.11.12, 12:08
      tu www.pinkieshop.pl/sekce/49/mufki.html są takie które możesz rozdzielić
    • afroddytta Re: Mufka do zappa 30.11.12, 12:11
      Moim zdaniem nie bardzo, raczej nie będzie dobrej długości i ogólnie nie wiadomo czy się dobrze ułoży, chyba, że chcesz kupić, przymierzyć i ewentualnie zwrócić.
      W innym wątku jakaś dziewczyna linkowała taka mufkę po środku zapinaną na suwak, którą można rozłączyć na dwie i założyć na oddzielne rączki, myślę, że to się bardziej sprawdzi. A najlepiej jak byś może Magdy co szuje mufki zapytała czy by Ci czegoś nie uszyła, wtedy chyba największe prawdopodobieństwo, ze będą idealnie pasować.
      • mak-111 Re: Mufka do zappa 30.11.12, 15:37
        na allegro znalazlam jesczez takie cos allegro.pl/ocieplacze-rekawiczki-do-sanek-wozka-emitex-krakow-i2814768513.html. nie wiem tylko jakiej jest jakosci. zastanawiam sie nad kupnem tego do questa, tylko boje sie zeby nie bylo bardzo grubasnie, bo ja z kolei nie lubie jak mi goraco w rece.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka