magda79pn 27.12.12, 17:28 realne zdjęcia to te dwa pierwsze, kolejne wyszły trochę jaśniejsze niż w rzeczywistości te dwa kocyki chyba pasują kolorystycznie? co sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alo_ha Re: fotki britax b-agile SAND 27.12.12, 20:37 Ładny ten wózek Pierwszy kocyk mi bardziej pasuje, ale ja z tych co nie lubi dziecięcych wzorów Czy w tym wózku jest regulowana wysokość rączki? Odpowiedz Link
kkitka Re: fotki britax b-agile SAND 27.12.12, 20:47 Wózek faaajny a co do kocyka to jeżeli już to pierwszy, ale ja fanką śpiworków jestem i nawet na lato/wiosnę mam taki z polaru minky. Odpowiedz Link
magda79pn Re: fotki britax b-agile SAND 27.12.12, 21:12 ja też wolę śpiworki, ale latem wożę pod wózkiem kocyk, tak awaryjnie wózek nie ma regulacji rączki Odpowiedz Link
kropkowo_11 Re: fotki britax b-agile SAND 27.12.12, 22:26 Ładniutki kolorek fajnie że materiał inny niż w czerwonym bo pewnie będzie łatwiejszy w czyszczeniu. Magda jak zaczniesz nim jeździć sprawdź proszę czy jest jakiś sposób na ustawienie oparcia bardziej pionowo. Mała jak jest zapięta w pasy nie da rady siedzieć w pionie bo ciągnie za sobą oparcie i muszę ja wypinać. A mi podoba się również pierwszy kocyk -- Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: fotki britax b-agile SAND 28.12.12, 00:32 Bardzo mi się podoba. I chyba pierwszy kocyk pasuje bardziej ale ja tez nie lubię dziecięcych wzorów Odpowiedz Link
magda79pn Re: fotki britax b-agile SAND 28.12.12, 09:56 nie da się ustawić oparcia bardziej w pionie nam to raczej nie będzie przeszkadzało, bo nie używamy pasów naramiennych, cieszy mnie, że nie są przyszyte i można je bez problemu wyjąć Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: fotki britax b-agile SAND 28.12.12, 11:06 kocyk zdecydowanie pierwszy ladny kolorek bardzo! a raczka na jakiej wysokosci jest? i jestem ciekawa twoich wrazen z jazdy.. pochwal sie Odpowiedz Link
magda79pn Re: fotki britax b-agile SAND 28.12.12, 11:14 ja nim wyjadę gdzieś w połowie stycznia, bo mimo że synek ma prawie 7 mcy, to jeszcze gondolą jeździmy jeździmy sobie po domu, ale to nie to samo teraz mam wózek złożony (mam gości do nowego roku, i nie ma dla niego miejsca ) ale z tego co pamiętam, górna krawędź rączki kończy się na 104cm Odpowiedz Link
magda79pn Re: fotki britax b-agile SAND 28.12.12, 12:12 wysokość rączki do jej spodu to 98cm, a do jej wierzchu 102cm (przed chwilą zmierzyłam) ma też wady, np nie stoi sam po złożeniu, a gdy go postawię opierając o ścianę, to stoi on na ziemi oparty o rączkę do prowadzenia wózka która jest piankowa i raczej długo tego nie wytrzyma Odpowiedz Link
alo_ha Re: fotki britax b-agile SAND 30.12.12, 23:13 Wózek super tylko szkoda ze rączka nie jest regulowana wg pana w sklepie wygodnie będzie prowadzącemu do 185 cm Odpowiedz Link
magda79pn Re: fotki britax b-agile SAND 31.12.12, 12:21 pan w sklepie kłamie ja mam około 175cm i jest dobrze, natomiast w kozaczkach na 8cm koturnie, jest zdecydowanie za nisko wczoraj byłam na spacerze, jutro opiszę wrażenia Odpowiedz Link
magda79pn Re: fotki britax b-agile SAND 01.01.13, 21:24 no więc wózio niby amortyzację ma, ale pomimo to trzęsie nim, komfort jazdy przypomina mi amortyzowaną parasolkę ogólnie jedzie lekko i łatwo się nim manewruje, jestem zadowolona, u nas robi on za drugi, dodatkowy wózek, zamiast parasolki właśnie, taki do samochodu i na szybkie wypady zrobiłam jeszcze dwie fotki, na jednej mój duży 7 miesięczniak, a na drugiej wypchnięty podnóżek, który nawet fajnie spełnia swoją funkcję Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: fotki britax b-agile SAND 01.01.13, 23:36 Fajne Bobo - widać, że mu się w wózeczku podoba Odpowiedz Link
olcia82poz Re: fotki britax b-agile SAND 03.01.13, 10:37 Madzia, jestem pod wrażeniem Czekam na relację po spacerku Odpowiedz Link
janiszek79 Re: fotki britax b-agile SAND 03.01.13, 11:26 Bardzo ładny wózeczek A jak się sprawuje na spacerkach? Odpowiedz Link
ewajk1 Re: fotki britax b-agile SAND 03.02.13, 18:54 Napisz proszę jak z jazdą po sniegu, bo zastanawiam sie nad nim lub bj citi mini 4 bo ma wieksze koła z przodu Odpowiedz Link
magda79pn Re: fotki britax b-agile SAND 03.02.13, 19:25 niestety nie doradzę nic, bo mam inne wózki na śnieg i właśnie ze względu na pogodę, byłam nim dopiero z 5 razy na spacerze Odpowiedz Link