Dodaj do ulubionych

Kupiłam... :)

11.01.13, 20:55
Kupiłam dziś Joolza Day. Wybaczcie mi, ale muszę gdzieś dać upust swojej euforii, a niestety mąż nie rozumie mojej ekscytacji. Otóż po długiej lekturze Wózkomanii, zachęcona opiniami postawiłam właśnie na ten wózek. Kupiłam pierwszy raz w życiu totalnie w ciemno nie widząc Joolza nigdy na żywo i na dodatek używany, też nie widząc go wcześniej. Ale udało się, jest w bardzo dobrym stanie, mam wrażenie zresztą, że ciężko go zniszczyć.
Wrażenia bardzo pozytywne, wsadziłam dziś na chwilę do niego moją prawie 3 latkę, po domu super, umieram z ciekawości jak pojedzie na spacerze, a z tym muszę poczekać do czerwca. Bardzo podoba mi się duża gondola i możliwość złożenia jej na płasko. Odpinanie pałąka rewelacja- w BJCM zawsze się z tym męczę a ty jeden myk i już! Mam do Was pytanie, czy używałyście do Joolza parasolki czy raczej tej osłony UV, bo nie wiem co kupić na lato, tzn. osłonę kupię na pewno, ale nie wiem czy kupować też parasolkę, czy wystarczy ta osłonka?
Obserwuj wątek
    • agusia041 Re: Kupiłam... :) 12.01.13, 08:46
      Podobnie jak Ty kupiłam Joolza sugerując się jedynie opiniami na forum i też nie widziałam go wcześniej w realu. Mój zachwyt nad nim trwa niezmiennie kilka miesięcy.
      Osłona UV w zupełności wystarczy, nie ma potrzeby kupowania parasolki smile
      • mama1dawidka Re: Kupiłam... :) 12.01.13, 11:38
        hehehe no joolz jest fajny
        sprzedawalam niedawno zestaw allblack joolz smile
        i coz chcialam go sobie zostawic
        ma fana amortyzacje
        fajny spiworek ale mysle ze tak do 1,5 roczku bo byl krociutki
        xl siatka rewelacyjna
        a na pampersy tez fajna noi wszystko zamykane na te magnesy
    • mancipi Re: Kupiłam... :) 12.01.13, 12:03
      paula2306 napisała:

> Kupiłam dziś Joolza Day. Wybaczcie mi, ale muszę gdzieś dać upust swojej eufori
      > i, a niestety mąż nie rozumie mojej ekscytacji.

big_grin zupełnie bez serca są ci faceciwink gratuluje i zycze miłego użytkowania. ja np z wytesknieniem czekam az dziecko bedzie mozna przesadzic do spacerówki bo ostrze sobie zeby na nippera
      • paula2306 Re: Kupiłam... :) 12.01.13, 18:49
        no, facet nie zrozumie smile Ale u mnie i tak nie jest źle, bo jak m wrócił z pracy i zobaczył Joolza to stwierdził, że bardzo fajny jest, nawet jeździł nim po domu. Mam nadzieję, że będę z wózka zadowolona tak jak Wy. Teraz tylko czekać na szczęśliwe rozwiązanie smile
        • emakowka Re: Kupiłam... :) 12.01.13, 19:15
          Doskonale rozumiem twój zachwyt,ja Joolza użytkuję już prawie 10 miesięcy i moja euforia ciągle trwasmile! Parasolki nie kupuj,zbędny wydatek,osłonka uv wystarczy.
          • paula2306 Re: Kupiłam... :) 12.01.13, 21:38
            Jak to dobrze wiedzieć, że jest na świecie ktoś, kto mnie rozumie big_grin Czyli teraz pozostaje mi skompletować akcesoria, jak tak radzicie to parasolkę sobie daruję, kupię osłonkę UV, muszę jeszcze dokupić torbę no i nie wiem co ze śpiworkiem, bo mam w domu ten Quinny, ale nie przymierzyłam jeszcze, czy pasuje.
            • agusia041 Re: Kupiłam... :) 13.01.13, 07:43
              Ze śpiworkami do Joolza to jest tak, że najlepiej pasuje ten oryginalny bo ma specjalne mocowania. Ja mam uniwersalny The Buppa, trochę zjeżdża, ale nie jest źle. Najlepiej jak przymierzysz śpiworek do wózka i wtedy sama ocenisz czy jest ok smile
    • pomilak1 Re: Kupiłam... :) 13.01.13, 09:40
      Też miałam joolza (całego czarnego) i uważam że to jeden z lepszych o i ile nie najlepszy wózek jaki miałam!Żałuję że kupiłam go jak mała miała praktycznie rok.
      Uważam że osłonka w zupełności wystarczysmile
      • paula2306 Re: Kupiłam... :) 13.01.13, 10:30
        Pomilak widziałam Twojego Joolza na All i Tablicy, był piękny, szkoda, że miałaś tylko spacerówkę bez gondoli bo pewnie bym go odkupiła od Ciebie (a mieszkam bliziutko Katowic). Marzył mi się Joolz na czarnym stelażu, ale trafił się na srebrnym a że był mój wymarzony Jeans to wzięłam smile
        • paula2306 Re: Kupiłam... :) 13.01.13, 10:45
          Przymierzyłam śpowirek Quinny, pasuje, ale chyba będzie trochę zjeżdżał.
    • samantha_uk Re: Kupiłam... :) 21.01.13, 20:17
      a gdzie fotki ? smile ja tez kupilam i poogladalabym zanim przyjdzie moj smile
      • paula2306 Re: Kupiłam... :) 21.01.13, 20:28
        Postaram się jutro zrobić i wrzucić smile Jaki kolor zamówiłaś?
        • samantha_uk Re: Kupiłam... :) 21.01.13, 20:33
          Na czarnym stelazu ten grafit chyba nie wiem jak sie ten kolor nazywa wink
          • paula2306 Re: Kupiłam... :) 21.01.13, 20:45
            oj, zazdroszczę czarnego stelaża smile Też chciałam, ale akurat trafił się srebrny. Kolor to pewnie antracyt
            • samantha_uk Re: Kupiłam... :) 21.01.13, 20:50
              a mozliwe wink po wozek musze pojechac wiec nie wiem jeszcze konkretnie kiedy bedzie u mnie no ale jakos za kilka dni smile no ez sie nasluchalam ze czarny stelaz ladny ale jeans kolor tez super smile jak dojdzie to tez fotki wystawie zobacze jak moja Livia sie tam zmiesci tez wink
              • pomilak1 Re: Kupiłam... :) 21.01.13, 21:03
                Oj tak!czarny stelaż wg nie jest bardzo elegancki, ja miałam całego czarnego i był boski (ależ jestem skromna tongue_out )
                wklejajcie foty!bo mi żal że już nie mam joolzasad
                • paula2306 Re: Kupiłam... :) 21.01.13, 21:47
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/rf/eh/ex1l/DSIlv1pB6VVm8oMRQB.jpg
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/rf/eh/ex1l/G8cMueeTa3aoDeVkLB.jpg

Na drugim foto moja prawie 3-letnia córka, któej się bardzo w Joolzu podobało big_grin A kwiatek przy budzie to element kobiecy przypięty na wieść że małe to prawdopodobnie też dziewczynka smile
                  • samantha_uk Re: Kupiłam... :) 22.01.13, 15:35
                    Gratuluje dziewczynki smile wozek pieknie sie prezentuje nie moge sie doczekac mojego smile prawdopodobnie dowiem sie w piatek co bedzie czy chlopiec czy dziewczynka smile
                  • samantha_uk Re: Kupiłam... :) 22.01.13, 15:37
                    A napisz jak mozesz ile twoja Coreczka ma wzrostu smile
                    • paula2306 Re: Kupiłam... :) 22.01.13, 18:02
                      95 cm smile
                      • samantha_uk Re: Kupiłam... :) 22.01.13, 18:04
                        to moze moja jakos upchne tam jeszcze wink
    • mama1dawidka Pomilak specjalnie dla Ciebie kochana 21.01.13, 23:11
      bo ja plusje sobei w brode do teraz
      wozek byl sprzedany na dwa dni przed testowaniem sad
      to wlasnie jest antracyt na czarnej ramie
      poprostu bajka
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/Hr2aDPfZENu95j5ncB.jpg
      • samantha_uk Re: Pomilak specjalnie dla Ciebie kochana 22.01.13, 15:36
        No wlasnie taki kolor smile sliczny jest smile tylko tej siatki jeszcze szukam bo mam w komplecie spiworek i parasolke chociaz ta oslone i tak dokupie ale ta siatka na zakupy to jest super smile
        • pomilak1 Re: Pomilak specjalnie dla Ciebie kochana 22.01.13, 16:55
          MamaDawidka no cuuudo!!!Ja już 3 nie planuję, ale mam nadzieję w końcu na jakiegoś siostrzeńca/siostrzenicę to na pewno sprawię wtedy joolza!
          • mama1dawidka Re: Pomilak specjalnie dla Ciebie kochana 22.01.13, 17:05

-haha ja tez 3 nie planowalam ;p

-
            https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
            https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka