love-mind 15.02.13, 08:33 Kto ma bee+ i powie mi, jak on sie podbija? Bo Cameleon srednio... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 09:01 Jeśli Cameleon dla Ciebie podbija średnio, to bee nie będzie Ci podbijał w ogóle Odpowiedz Link
love-mind Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 09:07 Az tak zle? saras-wati napisała: > Jeśli Cameleon dla Ciebie podbija średnio, to bee nie będzie Ci podbijał w ogól > e Odpowiedz Link
maria.szymanowska Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 09:12 Bee+ sie zle nie podbija. Moim zdaniem podbija sie bradzo dobrze (nie tak dobrze jak Cameleon). Ale jesli Ty nie jestes zadowolona z Cameleona, to z Bee+ bedziesz jeszcze mniej zadowolona. Jesli Cameleon az tak bardzo Ci nie podpasowal, to daruj sobie reszte Bugaboo, bo zaden nie spelni Twoich wymagań Odpowiedz Link
love-mind Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 09:18 No tez! Czy ja tu prosze o dobre rady? Pytam sie jak sie podbija bee+ i nawet jezeli nie do konca jestem zadowolona z Cameleona, zreszta z zadnego ze swoich wozkow a mam yich aktualnie 4, to ni eznaczy ze chce sie go pozbyc! Kazdy z nich ma swoje plusy i minusy. Mi sie Bee spodobalo jako lekka spacerowka. maria.szymanowska napisał: > Bee+ sie zle nie podbija. Moim zdaniem podbija sie bradzo dobrze (nie tak dobrz > e jak Cameleon). > > Ale jesli Ty nie jestes zadowolona z Cameleona, to z Bee+ bedziesz jeszcze mnie > j zadowolona. Jesli Cameleon az tak bardzo Ci nie podpasowal, to daruj sobie re > szte Bugaboo, bo zaden nie spelni Twoich wymagań Odpowiedz Link
saras-wati Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 09:34 love-mind napisał(a): > No tez! Czy ja tu prosze o dobre rady? Pytam sie jak sie podbija bee+ No właśnie prosisz o dobre rady! Jak sama zauważyłaś podbijanie to sprawa indywidualna - zależy od wzrostu, siły, podłoża. Mi się Cameleona bardzo dobrze podbijało, a bee gorzej niż Cameleona. Tak więc po przeczytaniu twoich postów, że Cam źle Ci się podbija, napisałam, że bee w takim razie będzie Ci się jeszcze gorzej podbijać. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 11:43 daruj sobie bee to tylko zepsujesz opinie o wozku jesli cameleon dla ciebie jest kiepski Odpowiedz Link
olus22 Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 11:45 Ja użytkuje bee+ z 2,5 latką i podbijanie jest okropne szczególnie teraz zimą gdzie ma założony śpiwór i ona jeszcze w kombinezonie. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 13:19 mi 13 kilo dziecka wraz z zimowym już ubrankiem oraz spiworkiem i kocykiem podbijało isę nieźle. Wiele gorzej podbijających się jest.No ale ja tylko do testów miałam bee plus to może się nie znam. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 11:44 love-mind napisał(a): >Mi sie Bee spodobalo jako lekka spacerowka. < Jeśli chodzi o bee+, to ja ten wózek uwielbiałam! Wiadomo, jak każdy miał swoje minusy, ale dzięki komfortowi, jaki dawał mojej córce oraz walorom estetycznym, nie zwracałam na minusy uwagi Sama musisz ocenić, co dla Ciebie jest najważniejsze. Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 14:38 Ja miałam do testów- mi się podbijał super z prawie 12kg córką Odpowiedz Link
chubabubba Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 14:47 Mi tez sie podbijal super i to nawet z dwojka Odpowiedz Link
aga7-77 Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 17:44 Też go miałam do testowania i córka też waży prawie 12 kg Kiedy kosz był pusty lub było w nim mało zakupów podbijał się wg mnie bardzo dobrze. Oczywiście podbijanie było o wiele gorsze, jeśli kosz był mocno wyładowany ciężkimi zakupami. Odpowiedz Link
thea19 Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 15:00 podbija sie dobrze jak dziecko jest lekkie, kosz pusty i raczka w najwyzszej pozycji oraz siedzisko przodem. moje potomstwo wazy 15kg plus ubranie, spiwor i wypchany kosz i jest ciezkawo. jak wazyl w okolicach 10kg to bylo znacznie lepiej. ja jestem generalnie anty bee wiec opinia nie musi byc zgodna z innymi forumkami Odpowiedz Link
agusia041 Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 15:23 A mnie się narazie bee nie podbija wcale. Stoi w salonie, taki jest śliczny, że aż szkoda mi go na dwór wyprowadzać Z tym podbijaniem to jest tak, że jednym się podbija dobrze a innym nie, więc najlepiej sprawdzić osobiście Odpowiedz Link
womysia Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 16:35 bee+ podbija się jak lekka spacerówka typu maclaren. mój syn waży prawie 14 kg, więc czasem jest ciężko, ale w jakim małym i lekkim wózku by tak nie było? cameleon za to podbija mi się bardzo dobrze. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 18:08 Dla mnie średnio, ale to zależy jaka jesteś wysoka Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 18:49 fakt, od 170cm wzwyż powinien podbijać się bajecznie. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 19:38 Dziewczyny, ale niezależnie od tego, jak nam się bee+ podbija, bo wiadomo, ze to jest względne i jak napisałyśmy zależy od wielu czynników. To jednak jest jedna wartość obiektywna - bee+ podbija gorzej niż cameleon. Zatem jeśli love-mind ma zastrzeżenia do cama, to tym bardziej nie będzie zadowolona z bee. Oczywiście, jeśli priorytetem jest podbijanie Ja tam kocham bee bez względu na wszystko Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Jak sie podbija bee+? 15.02.13, 20:54 Ja go mialam jak mloda miala moze z 7 mies I wozek wg mnie sie ciezko podbija A tak ps bo ktos porownywal do maca Ja mam xlra i on sie lepiej latwiej podbija od bee Odpowiedz Link