linkap_wawa 06.03.13, 20:34 Wlasnie sie dowiedzialam - moze zainteresuje to rowniez ktoras z was 17.03 Blue City bluecity.pl/pl/wydarzenia.html?news_id=2252 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: wawka - gielda wozkow 06.03.13, 22:04 Ciekawe, generalnie nie chodzę do CH w weekend, ale może warto... Tylko ciekawe kto tam przyjdzie, ja bym chętnie BBo w dobrej cenie kupiła, ale czy jest na to szansa. A może któraś się wybiera, będzie mi raźniej? Godziny dość ograniczone, więc chociaż nie będzie problemu, że się nie wstrzelę i nikogo nie będzie. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: wawka - gielda wozkow 07.03.13, 09:30 No ja tez jestem ciekawa...i chetnie bym poszla, pomimo ze chwilowo zadnego zakupu nie planuje Odpowiedz Link
afroddytta Re: wawka - gielda wozkow 07.03.13, 10:57 To ja chętna choć jeszcze sporo czasu i musi mi m wrócić, aby zostać z wytęsknionymi dziećmi A Paulina orientujesz się w Cameleonach, w sensie tych generacji, bo jakbym miała coś oglądać i ewentualnie kupować to wypadałoby wiedzieć co kupuję i przede wszytskim za ile Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: wawka - gielda wozkow 07.03.13, 14:09 Ja niestety zupelnie nie cameleonowa Odpowiedz Link
tereferefretka Re: wawka - gielda wozkow 17.03.13, 21:59 no i jak wrażenia?? kto był kto co kupił a kto sprzedał coś??? dajcie znać,miałam się wybrać,ale zaspałam Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: wawka - gielda wozkow 18.03.13, 09:05 No jakis rewelacji nie bylo, w wiekszosci ludzie przyjechali z jedo i jakimis takimi spod czestochowy. Pojedyncze sztuki - orbit - poszedl chyba od razu, P&T, mura, maclaren xt. To chyba lepsze miejsce na sprzedaz niz kupowanie. Odpowiedz Link
afroddytta Niech się przyzna??? 18.03.13, 09:45 która tam jeszcze z forum była z nipperem i yezz... Ogólnie myślałam, ze będzie gorzej, dla przeciętnego rodzica myślę, że fajne miejsce i było co wybrać. My ogólnie bardziej wybredne, a ja tylko konkretną rzecz chciałam. Tak jak Linka pisała Orbit beżowy poszedł od razu 2w1, poszedł też jakiś maclaren, poza tym był P&T ten podstawowy 2os. za 900 zł, Vibe 2 os za 1400 zł, zestaw 3w1 XA za 1200 do negocjacji, śliczny Speedi fiolet 2w1 +śpiworek za 800, sporo Jedo, Bebcarów, Emmy, Zapp za 240 zł, Teutonia łada turkusowa 2w1 za 1400 zł, M&P sola, kilka jakich Abdorów Ogólnie trochę się sprzedało, ale niewiele. Rozmawiałam z panią organizatorką, oni chcą to robić co 3 mies. następne planują w czerwcu, tylko chyba miejsce lepsze inne, żeby sie nie pchać do tego BC, poza tym już było miejsca za mało. Zaproponowałam Pani aby na forum się ogłosiła itd., ale dała mi swojego maila, że niby ja mam pisać do niej, trochę chyba bez sensu. Odpowiedz Link