Dodaj do ulubionych

Jakie torby/organizery wieszacie na BJ lub innych?

27.04.13, 20:50
Tam pisze, że torby nie można...?!? Stosujecie się do tego? Ja właśnie chcę do GT jakąś torbę, ale najlepiej to organizer, ale nie mogę się na żaden zdecydować... Może polecicie mi coś konkretnego/sprawdzonego co wam pasuje do waszych BJ i nie tylko... smile Wasza pomoc jak zawsze - nieoceniona!
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Jakie torby/organizery wieszacie na BJ lub in 27.04.13, 20:50
      chciałam organizer Britaxa bo wydaje się fajny, ale on będzie w maju... może... ciągle trzeba czekać, a ja nie cierpię czekać!
      • rebelka1986 Re: Jakie torby/organizery wieszacie na BJ lub in 27.04.13, 21:00
        Ja w p&t dash używam organizera sunshine kids, tyle, że on jest otwarty.
        mamazorganizowana.pl/wp-content/uploads/2013/03/organizer_Sunshine_Kids_01(pp_w704_h469).jpg
      • djulliet Re: Jakie torby/organizery wieszacie na BJ lub in 27.04.13, 21:01
        ja używam do BJCM i MB Swift organizer Babymel, w BJ on wisi bliżej budki i wózek stoi stabilnie, generalnie wydaje mi się że Mini jest mało wywrotne a to ostrzeżenie to na wszelki wypadek żeby jakiś ciężkich zakupów nie zawieszczać na końcu rączki.
        • pomilak1 Re: Jakie torby/organizery wieszacie na BJ lub in 27.04.13, 21:04
          wieszam oryginalny z BJ, sunshinekids i torbę od stokke.
          • coco.roco Pomilak 27.04.13, 21:11
            masz może jakieś zdjęcia (bądź któraś z Was) z oryginalnym organizerem BJ na GT?
            • monika_kas Re: Pomilak 27.04.13, 21:14
              też myślałam żeby zadać to pytanie...

jaki wogóle jest ten oryginalny organizer od BJ?
              • lady2009 Re: Pomilak 27.04.13, 21:17
                hej,
                ja wieszam babymal, ale dla mnie to pomyłka. Tzn często mi się rzepy rozpinają, bo rączka jest dość 'gruba' i moim zdaniem łapią zbyt małą powierzchnią rzepa. Myślę, jakie zaczepy kupić, żeby się trzymało. (mam bj cm gt)
            • pomilak1 Re: Pomilak 27.04.13, 21:22
              picasaweb.google.com/103772837583842946639/Gt#5760610459901270338
              to są zdjęcia Agusi (od niej kupiłam organizer) mam nadzieję, że się nie obrazi, że kopiuję link, ale jest dostępny również w archiwum wink

Wg mnie fajnie wisi. Jestem z niego b. zadowolona, ma 1 miejsce na napój i dwie zamykane na rzep kieszonki - tego mi brakuje w Sunshinekids. Dla mnie idealny aby mieć pod ręką picie, klucze, chusteczki i mamby tongue_out smile
              • monika_kas Dzięki Pomilak! 27.04.13, 21:45
                Serdeczne dzięki za link! Fajnie się prezentuje ten organizer... Jakoś tak inaczej niż na tych "katalogowych" zdjęciach...
    • rafnowa NOWA Poradźcie Jakie torby/organizery na BJ. 19.02.14, 10:17
      Jestem świeżo upieczoną właścicielką wózka baby jogger city GT.
      Jaką torbę mogę dopasować do wózka? Do tej pory miałam zawsze torbę "firmową od wózka".
      Do wózka baby jogger nie pasują mi zaczepy lub długość paska toreb które już mam.
      Zastanawiam się nad torbą SKIP HOP duo.
      Nie będzie za duża? pusty wózek nie będzie się przewracał? Zaczepianie na poręczy będzie pasować?
      Macie może jeszcze inne propozycje?
      • monika_kas Re: NOWA Poradźcie Jakie torby/organizery na BJ. 19.02.14, 11:04
        Ja na GT wieszałam jj cole i pasowała super. Nawet mocno obciążona nie naruszała stabilności wózka.
        • rafnowa Re: NOWA Poradźcie Jakie torby/organizery na BJ. 19.02.14, 11:19
          Dzięki za odp. Wyszukałam już torby tej firmy na allegro, bardzo fajne.
          • monika_kas Re: NOWA Poradźcie Jakie torby/organizery na BJ. 19.02.14, 11:46
            a skąd jesteś? bo jeśli masz gdzieś niedaleko sklep tk max?? bo tam często bywają sporo taniej te torby niż na allegro czy w innych sklepach smile ja swoją tam kupiłam.
          • martuska1982 Re: NOWA Poradźcie Jakie torby/organizery na BJ. 19.02.14, 12:58
            Mi ostatnio dość mocno obciążona duża torba powieszona na PUSTYM macu xt nie spowodowała przewrócenia wózka. wink
            Na GT żadna nawet mocno obładowana torba nie zmniejszała mi stabilności wózka, nawet pustego.
    • annaspe Re: Jakie torby/organizery wieszacie na BJ lub in 19.02.14, 12:58
      Ja wieszam torby marki lässig, ktore bardzo lubie. Mam do bj takie cos marki bj jak na mrozonki (no taka mala chlodzaca torba), ale bardzo malo z niej korzystam i zamek tez ma beznadziejny.
    • fifka02 Re: Jakie torby/organizery wieszacie na BJ lub in 19.02.14, 14:34
      A tam nie można. Ja mam na rączce torbę, klips na zakupy i jeszcze czasem na rączce mi siedzi czterolatka, jak już isć nie może.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka