angelka.1988 01.06.13, 18:16 Dziewczyny, Koleżanka szuka wózka. Termin ma na październik. Zastanawia się nad tymi wózkami: Tako Acoustic, tako alive, Navington Galeon i Corvet, Bexa Classic, Passo. Nie chce wózka ze skrętnymi kołami. Pomóżcie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: Navington, tako 01.06.13, 18:47 jeśli w grę wchodzą tylko te wymienione to ja bym kupiła navingotna któregoś. Odpowiedz Link
angelka.1988 Re: Navington, tako 01.06.13, 18:52 Nie musi być koniecznie z tych wymienionych Odpowiedz Link
annulka79 Re: Navington, tako 01.06.13, 18:57 Trochę mało wiemy Zastanawia sie nad podanymi wózkami i nie chce skrętnych kół ale Tako Alive ma skrętne koła. Tako Acoustic jest ładny na zdjęciach ale potwornie ciężki i jednocześnie lichutki (porównywałam z Bartatiną Jedo która wygrywała w każdym calu i tą koleżanka początkowo wybrała). Navingtony są ładne i generalnie super ale ... zastanawia mnie dlaczego jest taki wysyp używek na gwarancji do sprzedaży? Dwa jeżdżące na osiedlu (jeden jeszcze z gondolką ) skrzypią (stelaż) ale to tylko takie obserwacje. Bexa nie znam, ale czy to nie jakaś firma chińsko-czestochowska? Może się mylę. Jeśli koleżance nie straszna waga a chce klasyczny wózek dobrej jakości z dużą gondolką to niech spojrzy na wózki Emmaljunga. Z krajowych trwalsze są Jedo. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Navington, tako 01.06.13, 19:19 ja też z klasycznych brałabym emmaljungę. mnie się jeszcze podoba peg perego na takim klasycznym stelażu. A bexa to własnie czestochowski chrom made in China Odpowiedz Link
angelka.1988 Re: Navington, tako 01.06.13, 19:51 Koleżanka jest dosyć niska więc wolałaby też regulowaną rączkę. Odpowiedz Link
annulka79 Re: Navington, tako 01.06.13, 20:19 Dokładnie A dlaczego nie chce obrotowych kół? Odpowiedz Link
angelka.1988 Re: Navington, tako 02.06.13, 09:07 Już stwierdziła, że jednak mogą być hehe mają być koniecznie duże pompowane. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Navington, tako 02.06.13, 09:27 hmmm a dałoby się sprecyzować czego ta koleżanka od tego wózka oczekuje??no bo duże, skrętne koła i regulowaną rączkę to ma co drugi wózek Waga?wielkość po złożeniu?siedzisko klasyczne czy kubełek?gondola?3w1?łatwość składania?amortyzacja?duży kosz?itd itd no i przede wszystkim ile ma kasy przeznaczonej na wózek, musi być nowy czy może być używany?? Odpowiedz Link
angelka.1988 Re: Navington, tako 03.06.13, 09:43 Zdecydowała się jednak na mutsy transporter. Odpowiedz Link