Dodaj do ulubionych

Następca JOOLZ'a

09.07.13, 12:39
Co proponujecie? Już miałam sprzedawać wózek, ale najpierw chciałam zobaczyć jakiegoś godnego następce i.... no i nie znalazłam. Wozek użytkuje się nam świetnie, jednak troszkę mi się znudził i szczerze chciałam tylko popróbować czegoś innego, oglądaliśmy fusiona 2013, bjce, jakies emmaljungi i bugaboo ale bez rewelacji sad jest sen w ogóle Joolza zamieniać?
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Następca JOOLZ'a 09.07.13, 12:49
      Moim zdaniem ewentualnie na terenówkę lub jeszcze coś innego typu MB Terrain.
      • paula2306 Re: Następca JOOLZ'a 09.07.13, 21:04
        Funnybaby, użytkuję mojego Joolza od niecałych 4 tygodni, i mimo, że kocham go wielką miłością, już zaczęłam myśleć, co następne smile Mam w domu po starszej córce BJCM, ale to na koniec wózkowania, wcześniej chciałabym coś innego, napaliłam się na Stokke, ale poczytałam o nim w przyszpilonym wątku i trochę entuzjazm opadł sad Z tym, że ja Joolza nie zamierzam sprzedawać przez najbliższe 2 lata, chyba, że mi się odmieni wink
      • pomilak1 Re: Następca JOOLZ'a 09.07.13, 21:05
        Joolz jest genialny, osobiście żałuję że go sprzedalamsmile sama nie wiem co by go miało zastąpićsmile jak chcesz coś "innego" to może stokke xplory ale od razu piszę, że gorzej się podbijawink
        Napisz jakiegowozka szukasz, w sensie w jakim stylusmile
    • zurekgirl Re: Następca JOOLZ'a 09.07.13, 21:48
      Ja dzis doczolgalam sie z brzucholem do sklepu z fajnymi wozkami i obejrzalam pare, na ktore mam ochote zapolowac. Beda to uppababy cruz (trzeszczal, ale bym sobie naoliwila wink), silver cross wanderer czy wayfarer (nazwy nie pamietam, ale fajny mial kosz i jest takim polaczeniem klasyki z nowoczesnoscia) i bj versa, ale raczej gt. W sumie nawet po skllepie city mini prowadzil sie lepiej, ale dopoki mam wizje maluszka a nie dziecka chodzacego, to chce wszystko przodem do mamy. Z ciekawostek byl na wyprzedazy ten babyzen, co to sie ani porzadnie rozlozyc nie da ani podbic. Kosztowal nowy cale £100, czyli grosze. Na pusto pchal sie marzenie, jednym palcem i plynal jak ta mgielka dostojnie. Z wystajacym brzuchem nie bylam sie w stanie sie na nim porzadnie uwiesic, zeby go podbic. Cholerstwo nie wozek. W tej przecenionej cenie moze by uszedl, inaczej to wozek dla sadomaso chyba.
      • afroddytta Re: Następca JOOLZ'a 09.07.13, 21:56
        Ja jak próbowałam podbić babyzena w sklepie,on stał na takim podeście, to aż poszłam sprawdzać czy on nie jest jakoś do tego podestu przymocowany bo podbić go nie byłam w stanie smile
        • funnybaby Re: Następca JOOLZ'a 09.07.13, 22:24
          oj żebym to ja wiedziała czego szukam smile w Joolzu wszytsko jest super i nie mam się do czego przyczepić, może teraz dla odmiany chciałabym zwykłe siedzisko. ten concord jakoś za mną chodzi bo miałam nomada kiedyś i całkiem miło wspominam. To może zapytam tak, jaki wózek kupiłybyście dla roczniaka. Spacerówka najlepiej do 1500zł miła dla oka i porównywalna w użytkowaniu do Joolza
          • emakowka Re: Następca JOOLZ'a 10.07.13, 07:47
            Ja swojego Joolza sprzedałam i zamieniłam na BJCM GT,każdego dnia tęsknie za Joolzem,owszem Gt fajny,ale Joolz płynął, a Gt tylko jedzie.
          • saras-wati Re: Następca JOOLZ'a 10.07.13, 08:01
            Do 1500? Kupiłabym MB swift albo MB minismile Jeśli Joolz miałby zostać, to bee+ jako uzupełnieniebig_grin
    • calineczka793 Re: Następca JOOLZ'a 10.07.13, 21:12
      Ja się od jakiegoś czasu przymierzam do sprzedaży Joolza i koniec końców zawsze rezygnujęsmile Chociaż po ostatnim pobycie nad morzem z Urbanem, który pomimo dostawki z 3,5 płynął i bez najmniejszych problemów się podbijał jestem co raz bliżej sprzedaży Joolza. Jak wsadziłam Młodziaka po powrocie do Joolza to myślałam, że mi ręka odpadnie, tak mi się go ciężko podbijało, a zawsze sądziłam, że podbijanie Day ma dobre. Chyba dwa tyg. z Urbanem odzwyczaiło mnie od Joolza trochęsmile
      • headvig Re: Następca JOOLZ'a 11.07.13, 06:58
        do jakiego wieku dziecko da rade jeździć w joolzu? tzn jest mu wygodnie?
        • funnybaby Re: Następca JOOLZ'a 11.07.13, 09:00
          ja na spacerze w zoo udostepniłam wózek znajomej i woziła nim 2,5 latkę. Mała zasneła potem wcale nie chciała wyjść z wózka, narobiło się trochę szumu big_grin bo krzyk był wielki jak zabrali ją z wózka. Było jej chyba wygodnie skoro wyjść nie chciała a i siedzisko spokojnie starczyłoby dla niej przez jakiś rok jeszcze ale ona z tych drobniejszych dzieci. Natomiast inna znajoma chciała swojego niespełna 2 latka tylko "przymierzyć" do naszego wózeczka i ten posiedział z minutę i nie chciał więcej. Tak że siedzisko jest spore pomimo tego że wygląda na malutkie. A od użytkownika zależy czy zaakceptuje wink
          • martuska1982 Re: Następca JOOLZ'a 11.07.13, 09:05
            a tak z ciekawości - możecie mi użytkowniczki joolza i cameleona podać w centymetrach wysokość od siedzonka do końca oparcia w obu wózkach? Chciałabym porównac, bo sama jakiś czas temu zastanawiałam się nad joolzem na chwilę, ale oglądając zjdęcia starszych dzieci w wózku uznałam, że jednak będzie to za mały wózek dla mojego dwulatka.
            • calineczka793 Re: Następca JOOLZ'a 11.07.13, 13:46
              Martuska w mojej galerii jest foto z moim wtedy prawie 2,5 latkiem, jak chcesz mogę Ci zrobić też z tym samym Wrzaskunem, ale już 3,5 letnimsmile
              • ciotkazaba Re: Następca JOOLZ'a 19.08.13, 13:25
                a nie masz ochoty sprzedać Joolza? ja się zaczynam rozglądać i jak na razie Joolz mi bardzo pasuje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka