Dodaj do ulubionych

śpiworek stokke

31.08.13, 12:24
warto kupić? ile czasu dziecko go będzie użytkować, czy możecie polecić jakiś inny pasujący do stokke w niższej cenie?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: śpiworek stokke 31.08.13, 13:08
      inny, to np
      buppa brand
      czy też naszej Magdy,
      niestety przodem do rodzica na długo nie wystarczy, bo rura przeszkadza.

Moim zdaniem warto kupić śpiwór stokke, to jest jeden z lepszych produktów tej marki, moja córka go uwielbiała, używaliśmy jak młoda miała ok 2 lat smile, czyli wzorst mniej więcej 82-86, ale zapas jeszcze miała smile
      • chubabubba Re: śpiworek stokke 31.08.13, 19:47
        Moj 2,5 latek jeszcze sie miescismile i naprawde uwazam ze warto ten oryginalny. Moj mlody w nim jezdzil zima bez kombinezonu bo taki jest cieplysmile
        • mama1dawidka Re: śpiworek stokke 31.08.13, 20:00
          On jest swietny
          Pamietam ze byl cholernie cieplu odealny na
          Siarczyste mrozy
          Bo meeega cieply jest!
    • aga_1980_31 Re: śpiworek stokke 31.08.13, 20:33
      zgadzam się z dziewczynami WARTO!!! Świetny jest jeden z najlepszych śpiworków na rynku uważam smile
      • gniesia007 aga czy to twoje ogloszenie? 31.08.13, 20:47
        www.warszawacity.pl/dla-dzieci/foteliki-nosidelka/oferuje/zakow-2012-v3-stokke-xplory-kompletne-noworodka-wozek-stan-nowy-oferuje.htm
        • aga_1980_31 Re: aga czy to twoje ogloszenie? 31.08.13, 20:52
          Nie ale moje zdjęcie uncertain grrrrrrrrrrrrrrr złodziej zaraz mu napiszę co myslę ...
          • gniesia007 Re: aga czy to twoje ogloszenie? 31.08.13, 21:00
            fakt zdjecie twoje dlatego pytam, ogłoszenie jest stare ale tak przeglądałam foty i się przypadkiem natknęłam.
            • aga_1980_31 Re: aga czy to twoje ogloszenie? 31.08.13, 21:06
              Wiesz nie ważne czy stare czy nie ale zdjęcie ukradzione i nielegalnie wykorzystane a nienawidzę takiego procederu...Aż mnie telepie jak takie coś widzę uncertain
              • martuska1982 Re: aga czy to twoje ogloszenie? 31.08.13, 21:18
                rozumiem to doskonale.A najśmieszniejsze sa tłumaczenia, ze "wziąłem zdjecie z google" albo "a co w tym złego?" albo "syn mi aukcję robił i nie wiem skad zdjecia brał". Albo tępi albo głupi wink
              • gniesia007 Re: aga czy to twoje ogloszenie? 31.08.13, 21:32
                Pisze, ze stare ogłoszenie gdyby jednak nikt ci nie odpowiedział na wiadomość, możliwe, ze nadal dzialaja w innych rejonach, wiadomo, ze kradzione i trzeba temu przeciwdzialać, a fakt google wyświetliło mi raz na forum z 2008 roku i drugi raz jako ogłoszenie, dlatego sprawdziłam o co biegasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka