Dodaj do ulubionych

zrobiłam sobie podnóżek do GT :D

12.09.13, 21:03
jutro fotki, ale nie działa tak jakbym chciała sad

zrobiłam go tak jak są podnóżki w espiro magic, przypinany do pałąka, i jest super, ale dla śpiącego dziecka i lub dla malucha, takiego 6-12 miesięcy, mój już za dużo się rusza i mu czasem nóżki spadają smile

jak posadziłam małego, to zwątpił, nadziwić się nie mógł, że ma nóżki w górze smile
bardzo mu się podobało, od razu się oparł o oparcie i siedział jak król, potem jak mu te nóżki spadały i opuściłam podnóżek, to prostował nóżki całą drogę.

zdecydowałam, że kupię używanego fusiona, i dopiero jak się przejadę, to zdecyduję co zostanie, a co sprzedam smile
Obserwuj wątek
    • pinik Re: zrobiłam sobie podnóżek do GT :D 12.09.13, 22:22
      Magda,

ja dzis duuuzo po wozkowych sklepach pojezdzilam i jezdzilam tez kilka razy fusionem. Dobrze sie prowadzi i podbija. Wydaje mi sie, ze lepiej niz nomad (ale czy to mozliwe???). Czyzby on mial ta czesc raczki od przegubu w gore dluzsza? Takie odnosze wrazenie.

U nas w tesco sa concordy o 50% zredukowane! Tylko wyjsciowa cena byla dosc wysoka, bo prawie 15 tys koron, to teraz 7 cos kosztuja. I sa tylko bezowe, a ja nie lubie tego koloru sad

Mnie baaaaardzo Wanderer sie spodobal za to. Tylko drogi.... Ale od jutra w wozkowych akcje -20 do -22% na wozki! Moze cos wyhacze smile
    • karioka1985 Re: zrobiłam sobie podnóżek do GT :D 13.09.13, 11:12
      wklej zdjęcia, bo bardzo jestem ciekawa co wymyśliłaś i jak to wygląda smile
    • mahogany6 Re: zrobiłam sobie podnóżek do GT :D 13.09.13, 20:49
      cyknij chociaż jakieś fotki komórką, bo ciekawość mnie zżera smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka