Dodaj do ulubionych

MUFKA magdowa

19.09.13, 10:35
ma któraś z was - może jakieś foto, chciałabym zamówić, jak się sprawdza - proszę o opinie , a może odkupię od kogoś??? proszę o informację,
Obserwuj wątek
    • froggy80 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 11:26
      O to ja się podłączam do prośby - też chcę mufkę smile
      • kasikbc Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 12:04
        Ja mamsmile nieuzywana tj dla mnie za goracowink rekawiczki wystarczyly
        • froggy80 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 12:11
          A jaki kolor kasikbc? Pokażesz? smile
          • kasikbc Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 13:15
            Mam czarna a w srodku blekitny polareksmile moge podeslac pozniej foto na prv
        • matyldamoja Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 12:25
          jaki kolor, może nie będziesz korzystać i odsprzedasz??
          • kasikbc Re: MUFKA magdowa 20.09.13, 06:53
            martyldamoja napisz na gazetowego podesle Ci fotkesmile
    • karioka1985 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 12:45
      Mam, przydala się w miniona zimę. Mój maz rękawiczek nie uznaje, a w mufkę lapy pchal jak było zimno. No, ale my czy śnieg czy deszcz to na spacer obowiązkowo. A ja to juz swir pod tym względem jestem i mróz mi nie straszny.szczegolnie z ta mufka big_grin
      Teraz do gt ja będę używać.
      • pomilak1 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 20:15
        ja mam ale Teutonii i kocham ją nad życiebig_grin Nie używam rękawiczek tongue_out
        • sarna3 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 21:12
          Ja też mam Teutoni (kupiłam od którejś z forumek wink) i jest B O S K A!!!!
          • just_tusia07 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 22:01
            mam taką, super jest, aczkolwiek testować będę dopiero zimą

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/bKTNbneRZwSjI9A08X.jpg

moja jest ocieplona jedną warstwą, bo ja z tych 'gorących' smile
            • monika_kas Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 23:17
              Just_tusia a ta Twoja to czy inna? jaka?

A wkładka z polaru? sama szyłaś?
              • just_tusia07 Re: MUFKA magdowa 20.09.13, 09:39
                Mufkę mam od Magdy, tylko moja ma jedną warstwę ociepliny, dla mnie wystarczy, bo ja z tych gorącokrwistych smile
                Wkładka polarowa też szyta przez Magdę big_grin, super się sprawdza teraz jesienią,
                a w zimie jak będzie trzeba dam ją do śpiworka ( tak jak ma śpiworek kaiser).
                Z drugiej strony jest grafitowa z naszywką angry bird. Naszywki wysyłałam swoje smile
    • afroddytta Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 23:29
      Ja też mam Teutoni i kocham nad życie smile

A teraz chcę zamówić u Magdy ale takie jakby mufko-rękawice tzn. potrzebuję do podwójnego wózka gdzie ręce trzymam daleko od siebie i jeszcze pręt jest pośrodku. Macie jakieś doświadczenia z takim czymś, bo do końca nie wiem jak chcę aby to wyglądało, na pewno musi być tak aby rękę wkładać do środka i trzymać rączkę nie jak te niektóre rękawice sprzedawane, że wkłada się rękę w rękawice i dopiero chwyta wózek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka