matyldamoja 19.09.13, 10:35 ma któraś z was - może jakieś foto, chciałabym zamówić, jak się sprawdza - proszę o opinie , a może odkupię od kogoś??? proszę o informację, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froggy80 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 11:26 O to ja się podłączam do prośby - też chcę mufkę Odpowiedz Link
kasikbc Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 12:04 Ja mam nieuzywana tj dla mnie za goraco rekawiczki wystarczyly Odpowiedz Link
kasikbc Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 13:15 Mam czarna a w srodku blekitny polarek moge podeslac pozniej foto na prv Odpowiedz Link
matyldamoja Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 12:25 jaki kolor, może nie będziesz korzystać i odsprzedasz?? Odpowiedz Link
kasikbc Re: MUFKA magdowa 20.09.13, 06:53 martyldamoja napisz na gazetowego podesle Ci fotke Odpowiedz Link
karioka1985 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 12:45 Mam, przydala się w miniona zimę. Mój maz rękawiczek nie uznaje, a w mufkę lapy pchal jak było zimno. No, ale my czy śnieg czy deszcz to na spacer obowiązkowo. A ja to juz swir pod tym względem jestem i mróz mi nie straszny.szczegolnie z ta mufka Teraz do gt ja będę używać. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 20:15 ja mam ale Teutonii i kocham ją nad życie Nie używam rękawiczek Odpowiedz Link
sarna3 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 21:12 Ja też mam Teutoni (kupiłam od którejś z forumek ) i jest B O S K A!!!! Odpowiedz Link
just_tusia07 Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 22:01 mam taką, super jest, aczkolwiek testować będę dopiero zimą moja jest ocieplona jedną warstwą, bo ja z tych 'gorących' Odpowiedz Link
monika_kas Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 23:17 Just_tusia a ta Twoja to czy inna? jaka? A wkładka z polaru? sama szyłaś? Odpowiedz Link
just_tusia07 Re: MUFKA magdowa 20.09.13, 09:39 Mufkę mam od Magdy, tylko moja ma jedną warstwę ociepliny, dla mnie wystarczy, bo ja z tych gorącokrwistych Wkładka polarowa też szyta przez Magdę , super się sprawdza teraz jesienią, a w zimie jak będzie trzeba dam ją do śpiworka ( tak jak ma śpiworek kaiser). Z drugiej strony jest grafitowa z naszywką angry bird. Naszywki wysyłałam swoje Odpowiedz Link
afroddytta Re: MUFKA magdowa 19.09.13, 23:29 Ja też mam Teutoni i kocham nad życie A teraz chcę zamówić u Magdy ale takie jakby mufko-rękawice tzn. potrzebuję do podwójnego wózka gdzie ręce trzymam daleko od siebie i jeszcze pręt jest pośrodku. Macie jakieś doświadczenia z takim czymś, bo do końca nie wiem jak chcę aby to wyglądało, na pewno musi być tak aby rękę wkładać do środka i trzymać rączkę nie jak te niektóre rękawice sprzedawane, że wkłada się rękę w rękawice i dopiero chwyta wózek. Odpowiedz Link