siven1987 24.09.13, 14:55 Czy ten wózek ma regulowany podnóżek? Tzn czy można tak ustawić żeby dziecko miało nóżki wyciągnięte przed sobą? Jeżeli dobrze pamietam jest to wózek typowo do biegania? Kusi mnie żeby go kupić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_1980_31 Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 14:57 Nie można wózek nie ma regulowanego podnóżka. Odpowiedz Link
siven1987 Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 15:14 I jeszcze jedno pytanko czy oparcie da się postawić do pionu? Czy ten pion jest pollezacy? Odpowiedz Link
magda79pn Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 15:50 ja co prawda xc nie macałam, oglądałam za to X3, poszukaj gdzieś niżej są fotki porównawcze z Elitem a może Elite? ma i podnóżek i oparcie w pionie Odpowiedz Link
siven1987 Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 16:51 A ellite jako w wózek do biegania jest ok? Bo mi jest potrzebny taki z którym faktycznie można biegac. Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 16:59 Czy sie nadaje do biegania, musimy zaczekac na opinie magdy jak będzie gdzieś biegła ze swoim raczej do biegania to fit by sie nadal, niby xc tez jest do joggingu ale ma skrętne koło, a elite pomimo, że ma podnoszony podnóżek to raczej jak byś z nim biegła to napewno ta klapka by opadła Odpowiedz Link
magda79pn Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 17:10 Ja z nim biegać nie będę, więc się nie dowiecie klapka (podnóżek) by nie opadła, bo można ją przypiąć na wózkach do biegania to ja się nie znam Odpowiedz Link
annaspe Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 20:23 biegam z summitem jest OK. Ten xc ma kolo blokowane do przodu przez co sie nadaje do biegania. To bardzo fajny wozek bardzo miekki. Odpowiedz Link
siven1987 Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 20:57 Mój synio ma 8m i jest drobnym maluchem bo wazy trochę ponad 8kg i nie wiem czy nie będzie mi latał po tym wózku... Do tego mój m. marudzi ze ja chce zmienić wózek. Mam teraz speedi wydaje mi się twardy czy ten summit jest bardziej miękki? I martwi mnie ten podnóżek a raczej jego brak możliwości regulacji czy maluchowi nie będzie niewygodne z dyndajacymi nogami. Odpowiedz Link
annaspe Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 21:42 Siedzenie w summicie jest bardzo wygodne, nozki nie lataja bo sa oparte no tak jakby na lezaczku. Summit jest bardzo miekki, czuc amortyzacje w wielu sytuacjach. Kupilam summita jak moj maly mial 10 mcy i to siedzenie jest co prawda bardzo duze ale pasy mozna dopasowac i maly siedzial w nim znacznie lepiej niz w normalnym siedzeniu dzieki temu pochyleniu siedziska. Tu troche widac amortyzacje: www.youtube.com/watch?v=1kKvKmpPgWU Dzisiaj chodzilismy po gorach i nie bylo problemu po korzeniach i kamieniach (syn 2 l. 4 mce i 14,5 kg.). Kosz moglby byc wiekszy, w x3 poprawili. Jak dla mnie w xc lepiej bylo kolo blokowane bo tak do przodu. Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: Baby jogger summit xc 24.09.13, 23:52 Nie jest to tez wózek typowo do biegania raczej terenowiec z opcją do biegania. Odpowiedz Link
siven1987 Re: Baby jogger summit xc 25.09.13, 08:18 Najważniejsze ze można z nim biegać. M nie zgodzi się na dwa wózki. Narazie walka trwa żeby go do tego przekonać. Jeżeli się zgodzi to będę musiała sprzedać speedi a to łatwe nie będzie. Odpowiedz Link