Dodaj do ulubionych

Bugaboo, Peg Perego Book czy Emma ?

24.09.13, 16:10
Dziewczyny,
3 wozki do wyboru ; budzet do $2000; dziecko urodzi sie w grudniu w Kanadzie (Toronto);
wymagania: mozliwosc wpiecia fotelika ( to jest mus);jako jeden jedyny wozek,nie chce kupowac innego;
Ktory wybrac? Model?
Dzieki smile
ja jestem teraz pro Emma i to jest moj typ,ale nie jako jedyny i nie jestem pewna,czy mozna w nia wpiac foteliki dostepne u nas na rynku;
Radzcie smile
Obserwuj wątek
    • didis Re: Bugaboo, Peg Perego Book czy Emma ? 24.09.13, 16:40
      Napisz czemu emma Ci się podoba, co praktycznego w niej dostrzegasz to na tej podstawie można będzie coś jeszcze dopasować. Napisz też który bboo rozważasz. W jakim terenie będziesz spacerować? Czy musisz nosićsmile?
      • ewa-krystyna Re: Bugaboo, Peg Perego Book czy Emma ? 24.09.13, 16:56
        to nie dla mnie smile
        ja jestem szczesliwa z moimi wyborami smile mam troche inne potrzeby i wymagania od wozkow smile no i jestem wozkomaniaczka smile

dla kolezanki; latwy do obslugi do samochodu; na spacery bedzie chodzic ale bez przesady; mieszkamy w miescie; sa tu parki lub mozemy do nich dojechac; wazne,zeby fotelik mozna bylo wpiac i zeby starczyl na caly okres wozkowy smile ; wie,ze nie ma wozka idealnego smile
        Ktory model Bugaboo lub Emmy?
        Emme znam i bym polecila Nitro,ale tez nie na caly okres wozkowy,bo w pewnym momencie potrzebny bedzie mniejszy jak np. Scooter lub Maclaren i problemem jest fotelik - nie wiem czy Maxi cosi lub Britax kanadyjskie wejdzie na adapter Emmy;
        jesli chodzi o Bugaboo to nie znam sie na nich w ogole - nigdy nie mialam,tylko "macalam" w sklepie, osobiscie nie podobaja mi sie zbytnio i odpadaja ze wzgledu na siedzisko kubelkowe - ale to ja i moje potrzeby sa inne smile
        Peg Perego mialam kilka modeli i sa dobre smile Book jest nowy i nie do konca go znam - widzialam tylko, ale sie specjalnie nie wpatrywalam w niego,wiec nie moge za duzo o nim powiedziec . Navetta mi bardzo odpowiada ( uzywalam) siedzisko jest ok,ale stelaz to calkowita nowosc w Peg Perego przynajmniej u nas smile dlatego nie moge za duzo o nim rowniez powiedziec smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka