Dodaj do ulubionych

Maclaren quest

07.10.13, 00:35
Hej kupilam na ebay'u maclarena questa nie wiem ile jest wart a chcialabym sprzedac go w Pl poniewaz nie jest juz nam potrzebny zmiana wynika z racji nabycia psa rasy labrador wiec teraz potrzebne cos na ksztalt summita albo elita mam 165 cm maz 180 cm czy mozecie przy okazji doradzic ktory jest dla Nas wygodniejszy nie bede wygladac dziwnie z summitem ? Kochan jego kola sa ogromne. ale i elite mnie kusi smile)) nie wiem jak dodac zdjecia maclarena poszukam jak dodac ale jest to kolor coffe brown rok 2008 lub 2011
Obserwuj wątek
    • monika_jakub Re: Maclaren quest 07.10.13, 00:46
      fotoforum.gazeta.pl/u/monika_jakub.html
    • pomilak1 Re: Maclaren quest 07.10.13, 08:20
      No jest wart przynajmniej tyle ile za niego zapłaciłaśtongue_out Zrób dokładne fotki i wystaw na allego lub tablicy,ot cała filozofia wink
      • magda79pn Re: Maclaren quest 07.10.13, 08:53
        rok 2008, napewno przed 2010 i po 2007 big_grin poza tym pod spodem masz naklejkę z datą produkcji, nie schodzą za więcej niż 280-350zł smile
        • monika_jakub Re: Maclaren quest 07.10.13, 13:53
          Dalam za niego £12.50 czyli ok 60 zl smile Co do baby joggera ktorego mozecie mi polecic ? Summita czy Elite ?
          • magda79pn Re: Maclaren quest 07.10.13, 15:45
            porównywałam summita z elitem, tutaj masz mój wątek:

forum.gazeta.pl/forum/w,101614,147009043,147009043,baby_jogger_SUMMIT_X3_i_ELITE_fotki.html
            wybrałam elita
            • monika_jakub Re: Maclaren quest 07.10.13, 17:00
              Magda czy to Twojego elita widzialam na allegro ? Rozpoznaje po tle z Twoich zdjec jezeli w ciagu najblizszyc 2-3 tyg sie nie sprzeda prosze napisz do mnie ho wtedy na 100% bede chciala go kupic bo jest uroczy wink) a co do questa to mysle ze jednak kupilam go tanio smile
              • magda79pn Re: Maclaren quest 07.10.13, 17:07
                tak to mój jest na allegro

mam teraz na stanie: mutsy 4 rider, maclarena questa, jane unique, i sprzedaję Elita bo mam dużo kasy w nim "utopionej" smile a mam ochotę na coś innego smile
                • martuska1982 Re: Maclaren quest 07.10.13, 17:16
                  no własnie widziałam, że to chyba ty klikęłaś kup teraz tego 4ridera. wink
                  I jak stan? Generalnie w tej cenie to same dodatki sprzedasz i wózek masz za free. wink
                  • magda79pn Re: Maclaren quest 07.10.13, 17:21
                    nie wiem, przecież jeszcze nie byłam po niego, będę miała w piątek, no i serwisu planuję go oddać, co by był w 100% sprawny na zimę

rozmyślałam co na zimę kupić z odwracaną spacerówką i... sam się wybrał big_grin
                    pojeżdżę zimą i na wiosnę sprzedam

ale gdyby był z wysyłką, to bym go nie kupiła...

nie miałam jeszcze 4ridera, urban ridery miałam trzy wink
                • martuska1982 Re: Maclaren quest 07.10.13, 17:36
                  NBapisałaś:

magda79pn napisała:

> mam teraz na stanie: mutsy 4 rider, maclarena questa, jane unique, i sprzedaję
                  > Elita bo mam dużo kasy w nim "utopionej" smile a mam ochotę na coś innego smile
                  >

dlatego założyłam, że go już odebrałaś, zwłaszcza że to w twoim miescie oferta. wink
                  • magda79pn Re: Maclaren quest 07.10.13, 17:38
                    no mam, klepinięty - to mój wink

ale fizycznie nie mam, daleko to ode mnie i po pierwsze nie miałam czasu dzisiaj jechać no i trochę mi się nie chciało wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka