Dodaj do ulubionych

Wózek w stylu Jane Nomad

10.10.13, 14:30
Mam chęć zakupić wózek dla babci wink oczywiście będzie jeździł nim mój synek ale stać będzie sobie u dziadków. Tak myślę o nomadzie i jeszcze concord fusion mógłby być, co jeszcze w podobnym stylu znacie? Szukam taniej (a nawet bardzo taniej) używki, babcia niziutka a te wózki wydają się zgrabne. Ewentualnie coś z pompowanymi kołami, bo zima blisko.
Obserwuj wątek
    • pstrabiedronka Re: Wózek w stylu Jane Nomad 10.10.13, 14:55
      Nomada miałam i bardzo polecam smile
      na zimę, tani uzywany i dla niskiej osoby - spełnia te warunki idealnie.
      Ma naprawde duża powierzchnię do spania, dziecko nei jest tak ścieśnięte w śpiworku jak sardynka ale wygodnei śpi.

sama sie zastanawiam czy kolejny raz nei kupić?
      Fusion byłby lepszy ze względu na pojedyńcze koła i jeszcze dłuższe siedzisko ale jest też droższy i mniej ich na allegro.

jedyny minus Nomada zimą to dośc płytka budka
      • kkitka Re: Wózek w stylu Jane Nomad 10.10.13, 15:23
        Jeszcze myślałam o jakieś teutonii, ale one chyba mają krótsze oparcie niż nomad.. synek niedługo 2 latka skończy, ale raczej drobny.
        Nomady nawet mi się podobają smile
        • pstrabiedronka Re: Wózek w stylu Jane Nomad 10.10.13, 16:15
          teutonie zdecydowane mniejsze - krótsze siedziska i węższe
          • hanna79 Re: Wózek w stylu Jane Nomad 10.10.13, 16:53
            A speedi?? Budka też nieciekawa, ale to podobnie jak Nomad. Tyle, że to trójkołowiec, to nie wiadomo, czy u babci przejdzie takie dziwadło wink
            • kkitka Re: Wózek w stylu Jane Nomad 10.10.13, 17:16
              U babci przejdzie jak najbardziej, nawet u dziadka bo obydwoje uwielbiają prowadzić MB wink tylko ja chyba wolę coś bardziej klasycznego
              • martuska1982 Re: Wózek w stylu Jane Nomad 10.10.13, 18:37
                Ja bym wlała fusiona. Nomad kompletnie mi nie podszedł, a poza takim samym stelażem wszystko inne ma gorsze od fusiona.
                • kkitka Re: Wózek w stylu Jane Nomad 10.10.13, 20:26
                  Tylko nie ma używek fusiona w dobrej tzn. niskiej cenie sad
      • spirit1982 Re: Wózek w stylu Jane Nomad 10.10.13, 18:49
        Ja Nomada nie polecam na zimę, ze względu na podwójne przednie kółka. Nawet blokowanie kółek nie pomagało i blokowały się one na śniegu.
        Poza tym faktycznie mało osłaniająca buda, mnie nie przeszkadzało to bardzo, bo korzystałam w lecie z parasolki. No i bleknący kolor według mnie (miałam czarno-niebieski)
        Poza tym wózek naprawdę ok, duże wygodne siedzisko, rozkładane praktycznie na płasko, duży kosz na zakupy, amortyzacja całkiem calkiem (ja miałam tylne koła pompowane).
        Ogólnie polecam, ale nie z nastawieniem na jeżdżenie w zimie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka