gosia_mrufka 17.10.13, 12:49 Właśnie zauważyłam nowość Britaxa. Jakoś czuję słabość do Britaksów i chętnie bym go wypróbowała, zresztą B-motion 4 też Jest to jakaś alternatywa dla BJ gt, jak ktoś nie lubi pseudo-pompowanych kółek jak ja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_kas Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 13:03 ooo fajny.. ciekawy, naprawdę ciekawy. w PL pewnie jeszcze niedostępny?? a przewidywana cena? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 13:26 monika_kas napisała: > ooo fajny.. ciekawy, naprawdę ciekawy. w PL pewnie jeszcze niedostępny??a prze > widywana cena? > i jaka waga? Te koła są więsze niż w gt? Bo wydają się mieć większą średnice. Odpowiedz Link
magda79pn Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 14:43 ja pierdziu !!! mam was dosyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze się jednym nawet nie przejechałam, a wy juz następne pokazujecie !!! jedyne co mnie powstrzymuje przed zakupem (b-motin 4 też) to to, że kopałam w te plastiki trzymające koła - tam gdzie hamulec Odpowiedz Link
monika_kas Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 14:47 Magda tylko spokojnie... Jego chyba nawet jeszcze nie ma w Pl. Pojeździsz pięknym GT a potem na wiosnę wymienisz go na Motiona Odpowiedz Link
darusia2012 Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 15:16 Ha, mój mąż mi ostatnio powiedział, że jeszcze nie miałam wózka na pompowanych kołach Nie wpadłam na to, że może być to kolejny pretekst do kupna wózka. Ten motion jest fajny Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 15:19 Magda, akurat jak GT zdąży Ci się znudzić, to Motion 3 wejdzie do sprzedaży i będziesz miała na co wymienić. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 15:34 No jest bosssski! szkoda, że niedostępny, bo bym już BI sprzedawała Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 17:38 A Britax Motion nie ma przypadkiem kół gumowych tak jak GT a nie pompowane? Pamiętam jak macałam Motiona w Akpolu - to absolutnie nie żałowałam, że wzięłam GT Ale ten brązik fajny jest Odpowiedz Link
magda79pn Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 17:45 ja też macałam i też nie żałowałam, ciężej się nim manewrowało i trochę za niski dla mnie był, on ma pompowane (ten 4 kołowy) ale ten "3" jest fajniejszy Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 17:55 A ja sobie przypomniałam, że jak się Motion 4 pokazał, to napisałam tu na forum, że zaczekam na Motion 3 i co teraz? Gołosłowna mam być?! I tak myślę, że na lato będzie jak znalazł, więc poczekam na niego i zdążę się nacieszyć BI Odpowiedz Link
magda79pn Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 18:47 a ja bym chciałam GT 4 ciekawe czy wymyślą takiego Odpowiedz Link
pomilak1 Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 19:37 Gosia a wyłapałaś kiedy będą dostępne w PL te 3?? No, przyznam, że bez żalu sprzedałabym BI, żeby go kupić Ostatnio w ogóle mam ochotę na częstszą wymianę wózków, bo wiem że koniec wózkowania nadchodzi wielkimi krokami Ostatnio na prawie 3 godzinną wędrówkę nie wzieliśmy wózka i młoda maszerowała bez zajęknięcia co prawda była wyspana, ale dla mnie to nowość bo starszak w jej wieku był meeeega wózkowy Odpowiedz Link
eve_81 Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 19:50 Fajny, podoba mi się nawet w tym kolorze, ale czy bedzie lepszy od swifta?? Bo ewentualnie na niego bym zamieniła... te dylematy Odpowiedz Link
jasiek4 Re: nowy Britax B-motion 3 17.10.13, 21:47 zależy dla kogo, od Swifta lepiej prowadzi się tylko Urban ale dziecko które w Swifcie się juz nie mieści w B-motion ma jeszcze sporo luzu. No i rozmiar po złożeniu tez lepszy niż w MB. Odpowiedz Link
rukolka Re: nowy Britax B-motion 3 27.01.14, 14:56 No i jak - przetestował już ktoś trójkołowego b-motion? Baardzo jestem ciekawa opinii Odpowiedz Link
rukolka Re: nowy Britax B-motion 3 17.02.14, 11:10 Nadal nikt? Nic? Prawie się zdecydowałam na b-motiona. Nie wiedziałam tylko na którego - 3 czy 4. Pojechałam do Tosi, pomyślalam, że na miejscu wybiorę. I.... okazuje się, że nie ma. A jeśli będzie to tylko na zamówienie. Czas oczekiwania ok 10 dni. A ja tak nie chcę Chciałabym mieć na miejscu obydwa coby sobie porównać. Wkurzyłam się i chyba w ogóle z Britaxa zrezygnuję. Czy może dać jeszcze szansę i jednak tego trójkołowca zamówić...? Waham się pomiędzy: -nowy b-motion -nowy BJCM GT -używany MB Swift. Pomożecie podjąć decyzję? Odpowiedz Link
rukolka Re: nowy Britax B-motion 3 17.02.14, 11:12 Zapomniałam dopisać, że wózek ma być dla rocznego dziecka. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: nowy Britax B-motion 3 17.02.14, 21:33 Miałam swifta i GT Jeśli chcesz wózek do końca wózkowania to GT. Jeśli chcesz się "pobawić" i za pół roku zmienić to bierz swifta Swift ma mniejsze siedzisko i uważam, że do końca wózkowania nie starczy. Ja kupiłam swifta dla 2 latki i już się trochę za mały wydawał Aczkolwiek prowadzi się bosko GT bardzo lubię i uważam że to super wózek Miałam dla 1,5 rocznej córeczki a potem kupiłam po raz drugi jak córka miała 2,4l. co do britaxa też miałam ochotę na tą trójkę ale córka już wózka nie chce Odpowiedz Link
rukolka Re: nowy Britax B-motion 3 18.02.14, 10:34 Dziękuję za odpowiedź! Swift bardzo mi się podoba, ale nigdy nie widziałam go na żywo Chyba wolałabym wózek jeden do końca wózkowania... GT miałam okazję ostatnio podotykać przejechać się (co prawda w sklepie, ale zawsze ) i jestem pod wrażeniem- tego jak się prowadzi, podbija(!). Jedyne co do czego mam wątpliwości to to czy nie jest dla mnie za wielki:p Przeczytałam gdzieś, że Swift prowadzi się jeszcze lżej niż GT. Naprawdę ciężko w to uwierzyć! Kurcze off top wyszedł. Już trudno, pociągnę go - choć nie wiem czy ktoś mi odpowie Czy ten materiał w GT ma tendencje do płowienia? Korci mnie czarny, ale boję się, że po pierwszym lecie nie będę mogła na niego patrzeć... Odpowiedz Link
eve_81 Re: nowy Britax B-motion 3 18.02.14, 11:25 Mam swifta i lubie nim jeździć, prowadzi się bardzo ok, nawet na rolkach jeździłam z nim A tym britaxem może w marcu bede miała okazję pojeździć, bo znajoma juz go ma Odpowiedz Link
pomilak1 Re: nowy Britax B-motion 3 18.02.14, 16:43 Swift ciut lepiej się prowadzi (wg mnie) GT wcale nie jest wielki Uważam, że to właśnie fajna, średnia spacerówka Miałam czarne GT i zwykłe mini czarne i na żadnym nie zauważyłam wyblaknięć. Wiadomo jak to wózkomaniaczka nie miałam tych wózków przez kilka lat Ale np mój czarny MBUJ mimo, że też długo u mnie nie był miał trochę jaśniejsze smugi na budzie Także uważam, że to właśnie MB bardziej blakną niż BJ Odpowiedz Link
martuska1982 Re: nowy Britax B-motion 3 18.02.14, 16:48 to do blakniecia i ja się dorzucę, kupiłam czarny citi mini 3 używany i to raczej starszy niż nowszy, na pewno miał dwa, może ze trzy lata nawet.Nie miał nawet odrobiny jaśniejszej budki. Myślę, że to zaleta tego ortalionu (chociaż jedna ). Odpowiedz Link
rukolka cd OT (o GT) 18.02.14, 22:13 Dzięki dziewczyny. Czyli mówicie, żeby się tej czerni nie bać... Kurcze, mam jeszcze pytanie ale nie wiem czy zakładać nowy watek, pisać w jakimś o gt, czy pytać już tutaj...? No dobra, spytam tu Chodzi o logo na podnóżku - czy od 2014 r zmienili logo? Bo w sklepie widziałam czarnego GT z innym niż dotychczas logo. A teraz widzę, że te w szarościach mają to normalne logo. Znaczy, że są z zeszłego roku? Wiecie coś na ten temat? Widziałam też, że kolekcja 2014 jest bogatsza kolorystycznie Jak Wam się podobają nowe kolory? Odpowiedz Link
stareczka2 Re: nowy Britax B-motion 3 18.02.14, 12:19 A jak wygląda sprawa wielkości siedziska w Britaxie? Sa ravzej wieksze czy mniejsze? Sa roznice miedzy modelami np. w tym a B-smartem ? Odpowiedz Link
annulka79 Re: nowy Britax B-motion 3 18.02.14, 15:37 Znalazłam fajne porównanie Gt i B-motion ale 4 kołowego www.barnvagnsblogg.com/britax-b-motion-vs-babyjogger-city-mini-gt/ ten trzykołowy waży ponoć 11 kg więc jeszcze cięzszy. Odpowiedz Link