Dodaj do ulubionych

Mufki od La Millou

15.11.13, 11:48
Temat na czasie więc podrzucam wink
www.lamillou.com/shop/mufki
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Mufki od La Millou 15.11.13, 13:00
      Pieknosci smile
      Teraz tylko znalesc kto zrobi taniej : D
      • lucyna_1980 Re: Mufki od La Millou 15.11.13, 13:08
        ale o ile taniej?
        ta bawełna na allegro wyjedzie około 30 zł + minky za 23 zł + jakieś tam wypełnienie + nabicie nap i zawracanie komuś dupy o uszycie. Moim zdaniem wyjdzie może z 10 zł taniej.
        • mama1dawidka Re: Mufki od La Millou 15.11.13, 13:11
          W sumie moze masz racje smile nie pomyslalam
          Ale za ta cene to wole juz kaisera smile
    • sztucznamrowka Re: Mufki od La Millou 15.11.13, 13:37
      Ładne te mufki ale czy praktyczne??? Zimą jak zacznie padać śnieg albo śnieg z deszczem to ta bawełna się nie sprawdzi moim zdaniem uncertain
    • pomilak1 Re: Mufki od La Millou 16.11.13, 19:49
      Cuuudne!
      Kurcze skusiłabym się tylko czy to nie będzie mokło???? uncertain
    • eve_81 Re: Mufki od La Millou 16.11.13, 20:00
      Fajne, ja jeszcze nigdy nie miałam mufki - jak to możliwe ?? tongue_out
      • martuska1982 Re: Mufki od La Millou 16.11.13, 20:19
        a ja własnie dziś wyszłam z mufką pierwszy raz, magdową. 3 stopnie na plusie a ręce spocone i nagrzane. big_grin
        • yoku Re: Mufki od La Millou 16.11.13, 20:47
          Mufka Magdowa doskonale sie sprawdziła i u mnie. Może nie jest kolorowa i nie z minky ale solidna, ciepła i kosztowała 40 zł więc heloooł smile
          Poza tym granatowy Magdowy ortalion pasuje prawie idealnie do granatowego śpiwora Kaiser i gdyby była z ortalionu świecącego byłaby dopasowana absolutnie idealnie smile
          • darusia2012 Re: Mufki od La Millou 16.11.13, 21:39
            Ładne są, ale jeżeli chodzi o ich przeznaczenie to większego sensu nie widzę wink

Eve jak to możliwe? wink

• eve_81 Re: Mufki od La Millou 16.11.13, 23:16
              Biję się w pierś - nie wiem jak... big_grin
              • coronella Re: Mufki od La Millou 17.11.13, 07:32
                można uszyć z tkaniny pull, jest kolorowa oddychająca i nieprzemakalna.
                • pomilak1 Re: Mufki od La Millou 17.11.13, 10:03
                  Ja mam mufkę Teutonii i jestem nią zachwyconasmile Ale te mufki mi się wizualnie podobająwink Kupiłabym ją dla okatongue_out
                  • eve_81 Re: Mufki od La Millou 17.11.13, 11:14
                    No właśnie z tej tkany, z której szyte są pieluszki wielorazowe tongue_out
    • sztucznamrowka Re: Mufki od La Millou 17.11.13, 17:29
      Ja może sobie taką uszyję wink ale nie z bawełny tylko z tkaniny PUL a do środka minky.
      Patrzyłam na te tkaniny PUL - wykorzystuje się je do szycia pieluszek wielorazowych i są nieprzemakalne. Tylko wzorów duużo mniej niż bawełny...sad
      Minky bardzo lubię i do takiej mufki wystarczy spoko 1 ćwiartka. Dowiadywałam się już ile kosztuje u mnie na osiedlu nabijanie nap - 4zł/szt. to niezbyt tanio uncertain więc może lepsze rzepy, zobaczę jeszcze...
      Wkładanie rąk w przytulne minky jest przyjemną wizją big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka