Dodaj do ulubionych

Pierwsza spacerówka- pomoc

09.01.14, 20:24
Witam miłe Panie. Właśnie stoję nad wyborem pierwszej spacerówki dla mojej córci, która obecnie ma 4 miesiące, w zasadzie mam swoich wózkowych faworytów i zupełnie nie wiem którego wybrać.
Pierwszym ulubieńcem jest Jane Slalom Pro, natomiast drugi BJ City Elite.Drogie Panie wózeczek będzie mi służył i po mieście i po wertepach (w wakacje też plaża),dziecko będzie użytkowało go od 6-7 mż aż do mam nadzieję 2 lat. Który z tych dwóch lepiej kupić ze względu na amortyzatory, składanie (niestety nad morze muszę dojechać), jakość materiałów, wiek i komfort dziecka, łatwość prowadzenia, awaryjność itp. Może podpowiecie ktory wybrać, lub jaki wózek jest jeszcze wart zaiteresowania?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
Pozdawiam
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Pierwsza spacerówka- pomoc 09.01.14, 21:27
      miałam jane slalom pro reverse, mój synek jeździł nim zaraz po przesiadce z gondoli i było super naprawdę. jakaś tam amortyzacja była (głównie amortyzowało siedzisko).. siedzisko obracane. składanie proste, ale duży po złożeniu. jakość wykonania bardzo dobra. siedzisko nie za duże, nie wiem czy do końca wózkowania starczy (do 2 lat może tak, ale jak zechcesz wozić dziecko dłużej może być cieżko).

BJ miałam/mam 2. City Mini GT i Summit x3. Elite nie miałam bo mi się nie podoba. Ale ogólnie BJ wygrywają sposobem składania, stosunkowo niedużym wymiarem po złożeniu, wielkością budy i siedziska oraz w porównaniu do Jane wagą.

napisz może coś więcej czego Ci trzeba.... jakie masz konkretne wymagania. coś doradzimy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka