Nie interesował mnie dotąd ten wózek wcale, bo brzydki on że hej. Takie krzesło na kółkach do tego wyglądających jak czułki ślimaka

No ale dziś go zobaczyłam chyba na osiedlu. Piszę chyba, bo w sumie znam go tylko z Waszych fotek i takiej stuprocentowej pewności nie mam. Zerkałam ukradkiem, ale dziewczyna widziała, ze zerkam i głupio mi było się napatrzeć (a moze to któraś z Forumek??), a w szoku byłam strasznym - widziałam u nas Cameleony, ale Bee jeszcze nie.
No i tak sobie patrzyłam - czarna budka, żółty śpiworek, nawet taki dosyć urodziwy mi się wydał

A teraz zajrzałam do netu, obejrzałam filmiki i widzę, że ma dużo praktycznych funkcji. Tyle że nie moge jakoś znaleźć informacji, jak odróżnić Bee od Bee Plus tak na pierwszy rzut oka. One się jakoś wyraźnie różnią wygladem czy tylko funkcjami?
A przy okazji - podchodzicie do obcych osób, jeśli prowadzą wózek, który bardzo chciałybyście sobie obejrzeć? Ja się trochę krępuję, choć jak pierwszy raz zoabczyłam u nas BJCM, to bez namysłu zatrzymałam kobitke a ona bardzo chetnie mi wszystko łącznie ze składaniem pokazała. To Bee tez bym sobie pomacała