Dodaj do ulubionych

Starszy model Micralite

06.02.14, 13:42
Miała któraś z Was jakiś starszy model? Zaczynam się zastanawiać czy nie kupić. Na brytyjskim ebayu trafiają się w fajnej cenie. Czy ten nowy superlite ma jakieś ulepszenia oprócz innej budki (chociaż ulepszona to ona chyba nie jest, ma inny kształt) . Ten ostatni wprowadzony model jaki przed superlite został wprowadzony w 2007, więc w sumie to stare wózki sad A może zdecydować się na Toro? Jest jakiś na tablicy.
Już nie wiem co mam zrobić. Śni mi się ten wózek po nocach, a mam ograniczony budżet. +-
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Starszy model Micralite 06.02.14, 13:51
      Starszy model rozklada sie mniej do spania, ma inne kolka z przodu i zeby regulowac kat nachylenia raczki musisz uzyc takiego klucza (nie wiem, czy to sie po polsku tak nazywa, jak po niemiecku: imbus??? To taki zagiety metal, ktorym sie prawie wszystkie meble z Ikeii dla skrecic).

Ale tez gdzies kiedys czytalam, ze do starego mozna te srubki od nowego kupic i wymienic. Wtedy jest o wiele wygodniej. Bez tej opcji zdecydowanie odradzam.
      • gabilu Re: Starszy model Micralite 06.02.14, 18:36
        To ja dziękuję za taką opcję. Dzięki Pinik, że mnie oświeciłaś. Muszę zatem zdobyć superlite. Tylko jak? Używek na razie brak sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka