Dodaj do ulubionych

Co dla 3,5 latka na zakończenie wózkowania?

11.06.14, 13:57
Synek praktycznie już nie korzysta z wózka (jedynie podczas swojej drzemki, gdy idziemy gdzieś dalej przed południem). Mamy GT ale dla to już za duży wózek gabarytowo by biegać za ponad 3 latkiem na spacerach, teraz pogoda dopisuje i jak synek spokojnie dojdzie sam na plażę (ok. 1,5 km) to już gorzej z powrotem, bo jest najzwyczajniej zmęczony słońcem i zabawą w piasku i wodzie. Potrzebujemy zgrabnej "podwieź dupki" o niewielkich gabarytach po złożeniu i by mój 3latek nie wyglądał w niej jak sardynka w puszce tongue_out Nie musi być nie wiadomo jak lekki bo nie będzie noszony, najważniejsze jest by dobrze się podbijał i cena nie zabijała swoją wysokością tongue_out Najlepiej używany do max. 400-450zł. Jaki najlepszy na koniec wózkowania?
Obserwuj wątek
    • gleana Re: Co dla 3,5 latka na zakończenie wózkowania? 11.06.14, 14:21
      Quinny Yezz ale nie wiem jak z używkami, albo Volo.
      • atwar1 Re: Co dla 3,5 latka na zakończenie wózkowania? 11.06.14, 17:58
        Może cybex ruby?
    • calineczka793 Re: Co dla 3,5 latka na zakończenie wózkowania? 11.06.14, 19:10
      Yezz spełnia Twoje wymagania, no i myślę, że za 499 kupisz nowegowink Na All jest teraz yezz używany za 280zł w KT, ale faktycznie Yezz z rynku wtórego jest bardzo mało.
    • thea19 Maxi Cosi Noa 11.06.14, 22:39
      bardzo ja lubilam
    • dziunka851 Re: Co dla 3,5 latka na zakończenie wózkowania? 12.06.14, 16:22
      Ja dla swojej 3,5 latki mam Cybexa Ruby, mała ma ok 100 cm wzrostu i waży ok 16 kg. Ruby ma dosyć szerokie i wysokie (53 cm chyba) siedzisko, przy czym nie jest ono sztywne a raczej takie hamakowe,regulowane (2 stopnie), małej jest w każdym bądź razie wygodnie. Budkę można regulować na wysokość, ale i tak główka jej jeszcze poza oparcie nie wystaje. Buda duża, powiększana. Podbijanie i manewrowanie na przyzwoitym poziomie, tzn. nie sprawia mi żadnych trudności. Generalnie nie widzę dla siebie innego wózka w tym okresie (volo i yezz nie mają regulowanego oparcia, a mała czasem kimnie) u nas sprawdza się w 100% chociaż wyjeżdżamy nim rzadko.
    • dziunka851 Re: Co dla 3,5 latka na zakończenie wózkowania? 12.06.14, 16:24
      P.S mija mała w Ruby nie wygląda jak sardynka, na czym też mi bardzo zależało wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka