groniek1977 23.06.14, 21:16 Pytanie jak w temacie. Czy ktoś widział i mógłby porównać nową zippy z evo/free? Czy stelaż jest ten sam? Czy siedzisko jest większe, jakieś inne różnice? Podobno ma być w sprzedaży sama spacerówka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: inglesina zippy pro-ktoś widział? 23.06.14, 22:10 a czym się różni zippy free od pro? bo jesli pro ma odwracane siedzisko (jak free) to ja free miałam i to była porażka, mały w wieku przed roczkiem, nie mógł się w ramionach zmieścić... Odpowiedz Link
magda79pn Re: inglesina zippy pro-ktoś widział? 23.06.14, 22:13 tu znalazłam zippy, tylko nie wiem który kolor by cię interesował www.sklepmiko.pl/zippy-evo,72 Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: inglesina zippy pro-ktoś widział? 23.06.14, 22:26 Po wymiarach siedziska wydaje mi się że to to samo co Free, która miałam. Fajnie nam służyła od marca do października czyli od 7 m-ca do 14 m-ca. Dalej tak jak u Magdy by się chyba w ramionach nie mieściła.... Odpowiedz Link
groniek1977 Re: inglesina zippy pro-ktoś widział? 24.06.14, 14:18 magda79pn napisała: > a czym się różni zippy free od pro? No właśnie o to pytam Wydaje mi się,że pro ma inaczej ułożoną tapicerkę taką jak w trylogy. Pro ma przekładane siedzisko,ale inaczej wygląda. Jednak nie widziałam na żywo. Free i evo to chyba to samo. I właśnie free też mi się wydawała za wąska. Zwykłej zippy nie mogę znaleźć już nigdzie. Dzięki za ostrzeżenie przed free. Moja mała ma roczek i uparłam się na inglesinę. Odpowiedz Link
magda79pn Re: inglesina zippy pro-ktoś widział? 24.06.14, 19:01 jakiś czas temu widziałam zwykłą zippy, czerwona i różową, chyba to był sklep baby style, czy cos takiego... Odpowiedz Link
groniek1977 Re: inglesina zippy pro-ktoś widział? 24.06.14, 22:02 dzięki,ale też nie ma Odpowiedz Link
magda79pn zwykłe zippy 08.07.14, 23:31 babystore24.pl/inglesina-spacerowka-wozek-dla-dzieci Odpowiedz Link