Dodaj do ulubionych

Hipkids.pl

25.06.14, 09:47
Zastanawiam sie nad zakupem Bi w tym sklepie, znacie go moze? Macie jakieś doświadczenia? Polecacie?

Sklep niby z Gdanska, ale wczoraj rozmawialam z kims od nich...in english smile
No i jak wprzypadku zakupu od nich z serwisem, ewentualne zgloszenia reklamacyjne kieruje do nich? To chybanie jestautoryzowany dystrybutor. Raczej ktos kto sprowadza i sprzedaje BI.

Z gory przepraszam za błędy i brak polskich znaków, ale pisze z mezowego tableta, aon niedosczee muli to zmienia mi tekst uncertain
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Hipkids.pl 25.06.14, 10:34
      ja kupowałam u nich EW, niby wszystko OK, choć o dosłanie faktury musiałam się upomnieć

nie otrzymałam też np karty gwarancyjnej, Pani twierdziła, że faktura w razie czego wystarczy...
      na szczęście z wózkiem wszystko OK i nie muszę tego sprawdzać.
      • the_isabelle Re: Hipkids.pl 26.06.14, 15:26
        Dzięki Magda. Ojjj to ja nie lubię takich akcji. Lubie jak wszystko jest ślicznie w komplecie spakowane, wypisane, podbite i co tam jeszcze trzeba w razie w.

Na wszelki wypadek wzięłabym tez za pobraniem aby na wózek nie czekac nie wiadomo ile.
        • magda79pn Re: Hipkids.pl 26.06.14, 18:17
          przesyłka pobraniowa ekspresowa, i niby dlatego zapomnieli tej faktury wink
    • aga_1980_31 Re: Hipkids.pl 26.06.14, 22:42
      Mieszkam w Gdańsku ale o takim sklepie nie słyszałam
      • the_isabelle Re: Hipkids.pl 03.07.14, 10:39
        No i zamówiłam w końcu u nich BI. Zobaczymy jak będzie z ekspresowością wysyłki, wózek bardzo przydałby mi się w weekend.
        Ale kontakt i obsługa naprawdę świetna. Byłam z Panią w stałym kontakcie mailowym przez kilka dni, bo dopytywałam jeszcze o szczegóły BI twin i gondolek i takie tam, a czeski/słowacki dystrybutor nie odpisał nawet na moje zapytania uncertain

Żałuję trochę, że nie zamówiłam BI wtedy kiedy wyprzedawali rocznik 2012, ale teraz też dostałam dobrą cenę plus fajny gratis, więc nie jest źle smile A to jednak w Polsce, wiec w razie w może obsługa serwisowa będzie szybsza.

No i czeski dystrybutor zniechęcił mnie brakiem odpowiedzi.. kurcze nie wiem skąd to, wszystkie miałyście super doświadczenia z kontaktem z nimi uncertain Nie lubią mnie czy co? wink
        A bobowózki odpuściłam, również z racji waszych doświadczeń.

Pojazd ma być w piątek, potwierdzę czy wszystko ok.
        • lenka16xx Re: Hipkids.pl 27.10.14, 10:55
          Isabelle a jaka cenę dostałaś za ten wozek i jaki gratis? Ja jestem z nimi teraz w trakcie negocjacji?? Jak długo czekałaś na wozek i czy wszystko było ok?
          • the_isabelle Re: Hipkids.pl 27.10.14, 11:24
            Wynegocjowalam cenę o 100zl nizsza niż na stronie... Ale nic to, bi za dwa dni cena regularna na stronie spadla również o 100zl big_grin
            Zapłaciłam wtedy 1799zl ( na stronie byla cena 1899) + torba easywalkera gratis. Przesyłka oczywiście za free. Wiec w sumie żadna rewelacja ale ja nie jestem mocna w negocjacjach big_grin

Moze gdybym chciala inny kolor zamówiłabym u Słowaków, ale koniecznie chcialam foga i oni wtedy tylko mieli.

Przesyłka ekspresowa. Wózek nowka bez jakichkolwiek oznak zużycia ( zdarzają sie czasem ryski na wózkach niby nowych, tu igla). Takze tutaj nie mam żadnych uwag.

Kupowałam u nich ale przez olx jeszcze gondole do Ew duo i tez wszystko super. Szybka przesyłka, faktura i gondolka nowiusienka nigdy nie rozpakowywana.

Wiec chyba mozna uznać ze sklep jest ok smile
            • lenka16xx Re: Hipkids.pl 27.10.14, 17:22
              O no to ok, ja muz tez zakończyłam negocjacje , przyyklepalam i czekam na wozek??
              • the_isabelle Re: Hipkids.pl 27.10.14, 17:39
                I który wybralas kolor? I jak sie zakończyły negocjacje? Moze byc prive jesli woliszwink
    • lenka16xx Re: Hipkids.pl 27.10.14, 19:28
      1750 z folia i wysyłka grę. Kolor aquamarine??Wolałam inny ale amte były droSze??Wybrałam opcje za pobraniem, wić czekam aż wozek dojdzie, u nich ma być w piątek, wiec u mnie pewnie wponidzialek najwcześniej. Bardzo atrakcyjne ceny były w sklepach w USA i Kanadzie, nawet po dodaniu wysyłki nie było tak drogo, no ale jeszcze kwestia cła oraz tego,ze w razie reklamacji to trochę daleko odsyłać ??
      • the_isabelle Re: Hipkids.pl 27.10.14, 20:02
        Też brałam za pobraniem. To trzymam kciuki abyś była zadowolona smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka