Dodaj do ulubionych

Jakie wózki widziałyście na wakacjach?

28.07.14, 22:43
Okres wakacyjny to czas podróży, czy widziałyście w czasie letnich wypraw jakieś fajne wózki?

Ja w miejscu w którym odpoczywałam widziałam zatrzęsienie maclarenów różnej maści. Natomiast z wózków które wpadły mi w oko muszę wymienić Gessleina Swift. Bardzo fajna, sportowa sylwetka, pasażerka nie była malutka, więc chyba pojemny.
Spodobał mi się też TfK bugster air. Na zdjęciach wygląda pokracznie, ale na żywo całkiem zgrabnie.
Dużo fajnych wózków przewinęło się w czasie tego wyjazdu i aż mi się przykro zrobiło,że po powrocie do domu pierwszy wózek jaki zobaczyłam to baby merc.
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 28.07.14, 23:49
      Ja nie znam słowa wakacje niestety, ale ciesze się, ze mam pracę, dobre i to. wink
      Jeśli chodzi o wózki to już nie używam wcale, ale jednak coś tam w sercu zostało, bo nawet będąc na randce za stokke się obejrzałam. wink
      Na szczęście nowy facet o moim bziku uprzedzony, nie uciekł, wiec jest git. tongue_out
      • koala0405 Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 07:25
        Martuśka zazdroszczę Ci randek...
    • gosia_gd Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 09:38
      W Debkach i Bialogorze widzialam zatrzesienie Coto, kilka Tutkow srutkow i xlanderow tez bylo od groma... Ale i cudow nie zabraklo! Mijalam kilka bjcm gt, elite, ze dwa cameleony, w pamiec zapadla mi babka probujaca z gracja przez las ze stokke sie przetelepac, emma mondial duo combi, maclarenow sporo i jeden blizniaczy easy walker 😀 bylo na czym zawiesic oko 😉
      • jelsaa Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 10:08
        ja byłam w kołobrzegu, maców od groma i trochę, sporo gt, zwyklych city mini, stokke, zappy xtra, widziałam tez silver cross dazzle, urbana jungle i nippera ale idąca z przeciwka z nim para tak pruła że nie miałam smiałości zagadnąć, zreszta wózek zobaczyłam w ostatniej chwili. Za to zostałam zaczepiona przez tatusia pchającego GT, wypytywal mnie o mojego nipperka, mówił że dlugo szukali idealnego wózka i teraz sa zadowoleni, no oprucz tego podnózka, a ja zaraz zareklamowalam podnózek Magdy na all smile
      • gosia_gd Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 10:27
        Aaa w niedziele w Gdyni widzialam czerwonego Yezza 
    • gochalodz Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 10:09
      Mieszkam w tutejszym kurorcie to na ulicach ludzie przyjeżdżają raczej ciężkimi 3kołowcami jak TFK Joggster Twist, EW czy BI oraz dużymi Emmaljungami.
      W wersji mini tutaj się często pojawiają Crescent Compact
      www.kjopbarnevogn.no/no/artiklar/crescent-compact-barnevogn-barnevogner-kjpe-kjpa-billigt-2012-6-2-2-2.html
      Emmaljunga Scooter czy Brio Sitty (wszystkie jakby nie było bardzo podobne z konstrukcji).

Widziałyście Emmę Buddy?
      www.kjopbarnevogn.no/no/artiklar/barnevogner/emmaljunga-vogner-utstyr/scooter-och-spider/index.html
      Stokke na ulicy widziałam z raz,choć to norweska marka. Kompletnie nie nadają się te wózki na tutejsze realia.

W oczy ostatnio rzucili mi się przyjezdni z wózkami ABC Design. Co sądzicie o tych wózkach?
      • gabilu Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 21:05
        Gochalodz ja miałam 12 lat temu abc desinga i byłam z niego bardzo zadowolona. Przynajmniej nie pamiętam jakiś wad poza tym że nie był mały ani zgrabny. Niestety nie mogę sobie przypomnieć co to był za model.

Zapomniała napisać o podwójnej arii, którą widziałam.Nie wiedziałam nawet, że takie są
        No i nie wiem jak mogłam pominąć ślicznego beżowego Mooda na białej ramie. Nie wiem jak sprawują się te wózki, ale wizualnie mnie zachwycił.
        • dominiczka87w Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 22:38
          W miodzie to ta gondolka malutka i spacerowka też ale u mnie w miescinie pojawił się ostatnio czarny mood na bialej ramie... i przyznaje przyciąga moje oko bardzo wink
          • gabilu Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 23:01
            Nie wyglądała na małą ta spacerówka, ale się też jakoś specjalnie jej nie przyglądałam. Siedział w niej chłopczyk w wieku mojego synka i chyba było mu wygodnie.
            Moj wzrok przyciągał również ciemnoskóry tatuś który się świetnie komponował z tym wózkiem. No zestaw idealnywink
    • hanna79 Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 10:18
      Ja po ostatnim spacerze po promenadzie Usteckiej stwierdziłam, że bieeeeeda... wink Z ciekawszych wózków to Nuna Pepp DeLux, ta z podnóżkiem, i podwójny P&T, nawet Quinny Speedy rzucał się w oczy big_grin na tle tej masy rozklekotanych parasolek.
      W ostatni weekend widziałam Mime Xari i PP Booklet, no i Stokke.
    • atwar1 Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 10:58
      Ja właśnie wróciłam miło zaskoczona z Augustowa- jeżdżę tam co roku i zawsze to było zagłębie graco i baby design a w tym roku sporo fajnych wózeczków widziałam- niektóre z dodatkami jak u typowej wózkomaniaczki ale nie miałam śmiałości zaczepić wink
      Były bbo, uj, bj, emmy, mury, maclarenów jak wszędzie sporo.
    • wodadobra Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 11:04
      Na gdyńskim Red Bull Air Race widziałam NIppera w fajnym stanie, Nunę i ślicznego XLR w kolorze szampana (a generalnie maci mi się nie podobają).
      Na całą masę wózków, które się tam przewijały to na prawdę bieda. Sporo X-landerów było.
      Mój mąż kroczył promenadą z córunią w BI dumny jak paw!
      • hanna79 Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 11:21
        A no to co ciekawe, w Ustce więcej Quinny Zapp niż Maclarenów, naprawdę sporo tych Zappów było, jeden widziałam ten limitowany - biały w zielone gałązki.
        • silke85 hanna79 29.07.14, 12:00
          jesteś jeszcze w ustce?
          • hanna79 Re: hanna79 29.07.14, 12:08
            Bywam, mieszkam niedaleko... smile
            • silke85 Re: hanna79 29.07.14, 12:13
              no coś Ty a gdzie suspicious
              • hanna79 Re: hanna79 29.07.14, 12:19
                a w Słupsku big_grin
                • silke85 Re: hanna79 29.07.14, 12:24
                  o kurka a ja myślałam że tu nie ma nikogo z mojej okolicy big_grin
                  • hanna79 Re: hanna79 29.07.14, 12:33
                    jest, jest i to już całkiem długo tongue_out
                    silke, a Ty skąd jesteś? big_grin
                    • silke85 Re: hanna79 29.07.14, 12:34
                      no widzisz musiałam jakoś przeoczyć smile a ja z bytowa tongue_out
                      • hanna79 Re: hanna79 29.07.14, 12:39
                        o Bytów smile swego czasu często bywałam w rejonach Studzienic, jezioro Kielskie, to Bytów był naszą metropolią big_grin
                        • silke85 Re: hanna79 29.07.14, 12:41
                          hehe no tak smile musimy się kiedyś spotkać na jakaś kawę w jantarze czy gdziesik
                          • hanna79 Re: hanna79 29.07.14, 12:50
                            Pewnie big_grin Daj znać jak będziesz w Słupsku
                            • silke85 Re: hanna79 29.07.14, 13:41
                              ok smile tylko daj mi jakiś kontakt do siebie, pisz na sylwia.zurek@o2.pl
        • edek.z.krainykredek Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 12:17
          a czy to któraś z was śmigała czarnym yoyo w Chałupach? Cudowny idok smile

poza tym tak, przewaga zappów nad macami i dużo camów, jeden bee all black (ano też piękny) ale ojciec go ciągnął złożonego i na zakręcie zahaczył o krzaczory. bestia.

ogólnie bez wózkowych nowości
    • ichi51e Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 12:48
      A ja wreszcie widzialam w tereni bbo buffalo. Zgrabnie wygladal nawet...
    • polinqa Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 15:47
      haha fajny temat smile ja widziałam bardzo dużo zappów, więcej niż maclarenów smile o dziwo! aż uznałam, że kupię z czasem.
      Parę czołgów a tak to stokke i tyle w sumie to jak na kilka wyjazdów to słabo. buuu
      Za to mnie zaczepiali o yoyo i micralite'a podczas naszych wojaży ostatnich smile
    • forumowakobita Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 18:08
      Nad morzem widziałam oprocz no name i czestochowskich mnostwo maclarenow ale nowych ! stokke,bugaboo,joolz, easywalker dla blizniakow ,quinny,mutsy tylko ani jednej mimy - a tak to cały wypas do podglądania tych ekstra wozów wink mało było xlanderow a rok tem królowały ...
    • betty1234 Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 18:41
      A w Karpaczu bida jakaś sad oprócz parasolek i wielkich wozów na pompowanych lub nie kołach, których nie rozpoznaję to dość dużo maclarenów różnych rodzajów ale xt przeważa.
      Dziś Joolza widziałam i wcześniej dwa bbo.
      • manieczka.11 Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 21:45
        Zamiast widoki podziwiac, za wozkami sie rozgladaja! Szalone wink
        • liveveb Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 29.07.14, 23:23
          Ja spedzam wakacje nad jeziorkiem niedaleko Torunia.
          Ogolna bieda wozkowa. No namow i tutkow cala masa. Jeden trojkolowy jane widzialam, a tak to zenka...
          Ale jak ja dopiore mojego elita... Sama nie wiem.
          • lamciad Re: Jakie wózki widziałyście na wakacjach? 30.07.14, 11:36
            W zasadzie juz wszystko sie przewinęło,ale ja w zeszłym i w tym roku (Włochy,Grecja) byłam zaczepiana o micralitesmile Bo wszyscy parasolki musieli niesc przez plaze,a ja ciagnelam na duzych kołach.Nawet facet,ktory produkuje rączki do wózków zagaił,co to za cudowink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka