Dodaj do ulubionych

quinny mood

05.09.14, 20:49
wiecie co, mieszkam na zadupiu wózkowym gdzie królują srutki, no i nagle w przeciągu miesiąca pojawiły się dwa mooddy, jeden różowy drugi beżowy, obydwa na białej ramie, ostatnio o mało co karku sobie nie skręciłam wink przejrzałam wątki i tak naprawdę niewiele jest o tym wózku, któraś z was miała z nim bliżej do czynienia?
jedyne co udało mi się zaobserwować to poza tym że jest śliczny (oczywiście kwestia gustu) ale ma bardzo małe siedzisko, czy może się mylę? jednego widziałam z bliska siedział w nim na moje oko taki może roczny chłopczyk i tak szczerze mówiąc wydało mi się że za pół roku już się tam nie wciśnie
Obserwuj wątek
    • dominiczka87w Re: quinny mood 05.09.14, 21:04
      Też mi się kark skręca za czarnym na bialej ramie wink
      Gdzies czytałam opinie ze mała spacerowka ale na wakacjach widziałam dziewczynke na oko roczna w rozowym smile i miała sporo miejsca
      • silke85 Re: quinny mood 05.09.14, 21:36
        mi już przeszło przez myśl sprzedać bee i kupić moodda ale puknęłam się w czoło big_grin
        • martuska1982 Re: quinny mood 06.09.14, 00:51
          silke85 napisał(a):

> mi już przeszło przez myśl sprzedać bee i kupić moodda ale puknęłam się w czoło
          > big_grin

I chwała ci za to. Mood jest fajny, ale sprzedać pszczołę dla niego byłoby strzałem w kolano. W Płocku moodów widziałam kilka w różnej kolorystyce i all black oraz czarny na białej ramie są cudne, ale nie przebiją bee absolutnie.
    • monikamar3-3 Re: quinny mood 26.02.15, 10:28
      Moja kolezanka ma, wyglda moze nie najgorzej (kwestia gustu) ale ciezki, nieporeczny i strasznie skrzypi... i siedzisko male . moze drobna dizewczyna bedzie miala miejsce ale standardowej wielkosci dizecko juz nie koniecznie. Budka jest kpiną.
      • silke85 Re: quinny mood 26.02.15, 11:07
        to daszek nie budka big_grin
    • silke85 Re: quinny mood 26.02.15, 11:16
      zapasniczka4 Ty tu spamujesz czy co tongue_out w inny wątku też go wychwalasz a nasz argumenty chyba Ci nie podchodzą tongue_out forum.gazeta.pl/forum/w,101614,156651665,156759465,Re_Quinny_Moodd_spacerowka.html?v=2#p156759465
      • gochalodz Re: quinny mood 26.02.15, 12:16
        Quinny chyba spada sprzedaz,bo na innych forach tez spamuja ;P
    • martuska1982 Re: quinny mood 26.02.15, 22:00
      Akurat ten model dokładnie obejrzałam NA ŻYWO i własnie, ze ma siedzisko malutkie jak dla lalek, płytkie i wąskie, a ten pseudo pałąk to jakis śmiech na sali. Buzz był fajnym modelem, ale idąc dalej quinny przedobrzyło i dali dupy z tym moodem.
      • silke85 Re: quinny mood 26.02.15, 22:56
        najlepsze jest to że większość jego użytkowniczek w ogóle nie dostrzega tych wad typu daszek czy pałąk, grunt że jest lans na białej ramie uncertain
        • martuska1982 Re: quinny mood 27.02.15, 09:22
          Bo wózkomaniaczka go nie kui widzac te wady gołym okiem, a nie wózkomaniaczka znaczy taka zwykła użytkowniczka oczarowana jego wyglądem kupuje, bo nie ma wiedzy i porównania i dla niej jest super. Jak się nie wie że siedzisko moze być większe, buda lepsza, pałąk wygodniejszy i wózek może nie skrzypieć i telepać to może i mood podpasowac. smile
      • fela1977 Re: quinny mood 27.02.15, 11:25
        W najnowszym Buzzie też przedobrzyli, zlikwidowali ruchomy podnóżek
        • martuska1982 Re: quinny mood 27.02.15, 15:51
          a to tego nie wiedziałam nawet. W ogóle jeśli chodzi o buzz to odnosze wrażenie, że im młodszy model tym bardziej spier...niczony. wink
          Te stare były najfajniejsze - duża budka, spore siedzisko, dośc głębokie.
        • carole87 Re: quinny mood 27.02.15, 17:43
          Dokładnie - jak dla mnie to totalny strzał w stopę. Miałam buzza dla starszej córki i jak miała ok. 1 roku to zaczęliśmy jeździć z wyprostowanym podnóżkiem i przepięknie nam "oznakował" stelaż /na tej głównej rurze zrobił ryso-dziurę ok. 1,5 cm średnicy/. Teoretycznie podnóżek nie powinien się z tą rurą stykać, ale dzięki rozchwianiu stelaża dość szybko się zbliżają ku sobie wink

Lubię quinny i na wakację chętnie wróciłabym do yezza, tym razem air, ale czasami przedobrzają bezsensownie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka