Dodaj do ulubionych

Bobowózki w Katowicach

27.09.14, 11:57
Widziałam na stronie że otwarli (namiętnie głosowałam na Kraków no ale nie udalo się) i tak się zastanawiam czy by się kiedyś nie przejechać na wycieczkę krajoznawczą i sobie nie pooglądać to czego u nas nie ma np MB, Booklet. Była któraś ? Warto ?
Obserwuj wątek
    • sylwiamig27 Re: Bobowózki w Katowicach 27.09.14, 13:48
      Byłam, na razie nie warto, jeszcze są w trakcie zmian, chciałam obejrzeć peg perego book completo, nie mają, Pani miała mi ściągnąć, zadzwonić i cisza, ale jakoś zawiedziona wyszłam, z tym, że ja mam rzut beretem do sklepu jutro akurat muszę do Agaty jechać, więc tam zajrzę jeszcze raz to się dowiem czy mają MB.
      • pomilak1 Re: Bobowózki w Katowicach 27.09.14, 14:35
        hmmm to ja nie w temacie! Gdzie ten sklep???bo ja z Katowic big_grin
        • gosi4k Re: Bobowózki w Katowicach 27.09.14, 14:44
          W "Agacie" podobno. Ja też z Katowic i przegapiłam wink w poniedziałek zamierzam sprawdzić co mają na stanie
    • ladybet Re: Bobowózki w Katowicach 27.09.14, 16:30
      Nie warto. Tak jak pisała sylwiamig27 dopiero przekształcają dawną agatababy w bobowózki. Może będzie lepiej póki co wybór mały. Pytałam o phil&teds model vibe- Pani nawet nie wiedziała jaki to wózek. Pytałam czy jest szansa ze będzie sprowadzony ten czy inny model nawet, gdyż widziałam ten wózek tylko w Internecie a jestem zainteresowana zakupem więc wiadomo w ciemno nie będę kupować choć słyszałam o nim wiele dobrego. Oddzwoniła potem, że cytuję: mają trzy wózki dla bliźniąt więc starczy więcej nie będą sprowadzać no chyba, że wpłacimy zaliczkę....brak słów!!! Poza tym cena bedzue wyższa od podanej na stronie internetowej...(!!!!!) co za lekceważenie klientów z bliźniakami- macie trzy to się cieszcie. Byliśmy za to w Viki w Zabrzu. Wózek obejrzeliśmy, jestem nim zachwycona. Obsługa przemiła, pomocna i znająca się na rzeczy. Bardzo duży wybór wózków również fotelików, zabawek...ceny przystępne. Polecam Viki
      • walker85 Re: Bobowózki w Katowicach 27.09.14, 18:42
        Byłam i śmiech na sali smile Na razie to w Smyku w Silesi jest większy wybór, a Panie... no cóż ja wiem znacznie więcej na temat sprzedawanych tam wózków smile I co mnie zraziło od początku to słowo "laska" w określeniu parasolek. Po prostu go nie znoszę smile
        • betinak1 Re: Bobowózki w Katowicach 27.09.14, 21:53
          Potwierdzam, byłam bo męcze się z decyzją... pojechaliśmy i d...nic nie ma a Panie hm dzięki Wam od miesiąca wiem więcej, mają mieć dostawę po środzie więc czekam.
          • pomilak1 Re: Bobowózki w Katowicach 28.09.14, 09:01
            aaa to już wiem gdzie smile
            Kiedyś tam byłam, jak się napalałam na fusiona big_grin Ale wówczas na pewno nie były to "bobowózki" tylko coś innego wink Nawet pisałam tu na forum o tym sklepie wink Jeśli nic z powierzchnią nie zrobili to ten sklep wcale za duży nie będzie wink
            Czyli nadal Bociek w Zabrzu górą wink
            • gosi4k Re: Bobowózki w Katowicach 02.10.14, 13:21
              Właśnie byłam w bobowózkach i rzeczywiście są w trakcie urządzania, ale można co nieco pomacać wink
              Mają PP Book czarny, PP Booklet turkusowy, PP Si denim, City Mini 3, City Mini GT green i crimson chyba, kilka questów i xt.
              Zapatrzyłam się na bookleta i wyszłam chorawink
              Mają dostać jakieś M&P, ale nic bliżej nie wiedzą. A dowiedziałam się o tym kiedy Pani podeszła do pozostawionego przeze mnie z boku M&P Pixo i chciała sprawdzić jak się go składa... z moim dzieckiem śpiącym w środku!! Myślała ze to ich nowy wózek rozpakowany, się chciała zapoznać z towarembig_grin
              • gosiane Re: Bobowózki w Katowicach 06.11.14, 16:58
                A ma ktoś nr tel do sklepu? Bo na stronie bobo wózków nie ma nic takiego. Chciałam jechać właśnie z Krakowa oglądnąć pare wózków no i nie chcę jechać na darmo.
                • kakony Re: Bobowózki w Katowicach 06.11.14, 23:29
                  jak chcesz zobaczyć wieeeele fajnych wózków, to jedź 20 km dalej, do Zabrza. sklep Bociek ma ogromny wybór wózków smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka