Dodaj do ulubionych

Turkusowy BI i Elodie Details Retro czy Apple?

12.10.14, 11:10
Dziewczyny małe pytanie estetycznesmile

Waszym zdaniem, który wzór śpiworka : Retro Revolution czy Apple of my Eye bedzie bardziej pasował do turkusowego BI? Pasażerka płci żeńskiejsmile

I dodatkowe pytanie: czy wkładki ED pasują do BI?

Będę wdzięczna za głosywink
Obserwuj wątek
    • flower_v Re: Turkusowy BI i Elodie Details Retro czy Apple 12.10.14, 11:15
      podobaja mi sie oba wzory. ale dla dziewczynki zdecydowanie wzięłabym Apple!
      • nauta_ Re: Turkusowy BI i Elodie Details Retro czy Apple 12.10.14, 11:29
        Też bym wolała Apple. Nie wiem tylko, czy nie jest za jasny...
        Gdzie planujesz go kupić?
        • inka.1982 Re: Turkusowy BI i Elodie Details Retro czy Apple 12.10.14, 11:37
          Nauta Ty masz przecież Buppa Brand Foxy, ech..., zazdroszczewink)))

A chyba zamówię w Scandinavian i jak najwyżej mi się nie podoba to zwroce. I pstrykne kilka fotek dla forumowiczemwink
          • flower_v Re: Turkusowy BI i Elodie Details Retro czy Apple 12.10.14, 12:03
            bedzie pięknie wygladał! jakbym miała córeczke to bym napewno kupila smile
            • dominiczka87w Re: Turkusowy BI i Elodie Details Retro czy Apple 12.10.14, 12:51
              Dla dziewczynki zdecydowanie Apple! A na turkusowym BI będzie wyglądał bosko! Ehh już zazdroszczę wink
    • nauta_ Re: Turkusowy BI i Elodie Details Retro czy Apple 13.10.14, 17:20
      Inka widziałaś ostatni wpis w wątku o promocjach? Apple jest smyku za 290 zł.
      • inka.1982 Re: Turkusowy BI i Elodie Details Retro czy Apple 13.10.14, 19:41
        No zesz kurczę nie mogli poczekaćwink A jeszcze wczoraj sprawdzałam Smyka.

Zamówiłam już w Scandinavian, wiec najwyżej zwrócę, bo chyba mi sie uda dostać Buppa Brand Foxysmile))))))
        Zobaczę z ciekawości jak leży i pasuje do BI i wrzucę fotki na forum.

Większość rzeczy zamawiam teraz przez net i kurier kursuje tam i z powrotem, bo po powrocie do pracy primo nie śledzę forum w ciagu dnia a secundo po pracy nie mam fizycznie sił biegać po sklepach, tym bardziej ze pędzę do Małej.

Ciesz sie wiec błogim stanem przedporodowymsmile))))))
    • inka.1982 Zdjęcia 18.10.14, 22:25
      Hej,

Zamieszczam zdjęcia mojego BI i kompletu Elodie Details Apple of my Eye. Moje wrażenia:

1) Wkładka super wykonana, ta różowa strona pokryta takim ślicznym mięciutkim futerko-pluszem. Strona we wzorki taka trochę ceratkowata, ale nie wygląda to taniowink Łatwa do czyszczenia. Kolorystycznie bardzo fajnie pasuje do Bi. I bez dziecka jeszcze jako tako leży, ale po zapięciu pasów marszczyła się i była zdecydowanie za krótka. Brak wycięcia na pasy biodrowe.
      Więc do BI nie pasuje, ale jeżeli będzie dobrze leżeć na innym wózku to jak najbardziej polecam.

2) Śpiworek- wykonanie, wygląd, detale wszystko naj naj naj. Na Bi leżał idealnie. I gdyby nie fakt, że udało mi się zamówić Buppa Foxy zostałby z nami na dłużej. Niezdecydowanym polecam- jak dla dziewczynki ten wzór jest boski.

pokazywarka.pl/29d7l5/

Jak macie jakieś pytania pozostaję do dyspozycji.
      Miłego!
      • ajantura Re: Zdjęcia 18.10.14, 22:40
        Ślicznie te zestawienie wygladasmile, nie myslalam,że ten śpiworek jest taki obszerny, spory w zasadziesmilebardzo miłe zaskoczeniebig_grin
      • betty1234 Re: Zdjęcia 18.10.14, 23:17
        Inka a foxy gdzie zamówiłaś? Mają na stronie buppa teraz promocje na śpiworki ale chyba do PL nie wysyłają. Wysłałam maila z zapytaniem 2 dni temu i cisza sad

Co do wkładki ED to na bee3 średnio leży i na dodatek ta strona z futerkiem kłaczki na siedzisku mi zostawiła ale w joolz-ie już troszkę lepiej wygląda.
        • inka.1982 Re: Zdjęcia 19.10.14, 08:11
          Właśnie tamsmile

Chyba wynika to z faktu, ze od 2 tygodni mailowalam z Panią i sie chyba poddaławink A teraz moze mieć bardzo dużo zamówień, wiec nie odpowiada.
          Jeżeli chodzi o przesyłkę ze Szwecj- droższa niż z USA, masakra. Najtańsza która mi sie udało znaleźć to ok. 25 Eur- będę sama organizować kuriera. Pisałam do innej forumki, żeby połączyć zamowienie, ale nie odpisała;-(
          Ja dopiero SEKi wysyłam jutro, wiec transport będę organizować pod koniec tygodnia, mam nadzieje ze sie uda. Chyba, ze byłabyś zainteresowana to pisz do mnie na annewasiluk@gmail.com

Pozdrawiam!
          • kapit.anka Re: Zdjęcia 19.10.14, 10:37
            Wysłałam Ci maila, przepraszam, dopiero zajrzałam do skrzynki. Jest jeszcze szansa na zakup? Oczywiście, w kosztach przesyłki wezmę udział. Czekam na odpowiedź.
            Też próbowalam się do nich dobić, na maile nie odpowiadają, a telefon jest głuchy....
      • kapit.anka Re: Zdjęcia 19.10.14, 10:50
        Zdjęcia super smile odnośnie śpiworka - wzór, wykonanie, materiał świetne. Ale mi w nim przeszkadza ten różowiasty środek. Dlatego nie mogłam zdecydować się na zakup. Ale jeśli komuś to nie przeszkadza,to Apple...jest doskonały.
        • asiaooo1 Re: Zdjęcia 19.10.14, 13:01
          Ile wychodzi za ten śpiworek foxy? Chętnie dołączyłabym do wspólnego zamówienia smile Zawsze to tańsza przesyłka smile
          • inka.1982 Re: Zdjęcia 19.10.14, 13:10
            Dziewczyny odnośnie Foxy.......

Spiworek kosztuje 500 SeK tj około 250 zł. Przelew walutowy około 20-40zl. Kurier ze Szwecji minimum 100 zł- taniej nie znalazłam i te koszty są do podziału plus wysyłka na terenie Polski. Poświęcę sie jakby cowink

Te które są naprawdę poważnie zainteresowane proszę o info do mnie na maila do końca dzisiejszego dnia!

Zobowiązuje sie napisać do Pani z Buppy z zapotrzebowaniem ale nie obiecuje pozytywnej odpowiedzi, bo wiem, ze ma ona bardzo dużo zamówień.

Wracam do Was z info jutro wieczorem, bo do 18 pracuje i nie mam dobrego dostępu do pocztu prywatnej.

Pozdrawiam!

• asiaooo1 Re: Zdjęcia 19.10.14, 13:30
              Jestem zainteresowana - na jakiego maila pisać? Bo z gazetowego dostałam zwrot,że błędny...
              • inka.1982 Re: Zdjęcia 19.10.14, 13:38
                Mój mail to annewasiluk@gmail.com

Do diaska chyba staje sie wozkomaniaczka, skoro organizuje dostawę śpiworów ze Szwecjiwink

P.S. Wkładkę zamówiłam w końcu u Pani Helenki, żeby pasowała idealniesmile
                • asiaooo1 Re: Zdjęcia 19.10.14, 14:08
                  Aż jestem ciekawa tej wkładki smile To Twój BI będzie nieźle wystrojony wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka