Dodaj do ulubionych

bee na mylo?

08.11.14, 17:58
co o tym myślicie? zamienić czy nie? chodzi tu jeden mylo u mnie po mieście i kurka całkiem fajnie wygląda, do tego mama zawsze ma jakiś fajny śpiworek czy wkładkę, hmm... i nie wiem czy dostanę teraz jakieś sensowne pieniądze za bee...
Obserwuj wątek
    • silke85 Re: bee na mylo? 09.11.14, 21:52
      dziołchy pomóżcie, warto sobie tym mylo głowę zawracać ??? bo spać nie mogę suspicious
      • martuska1982 Re: bee na mylo? 09.11.14, 23:10
        ja bym nie zamieniała, bo bee to bee, ja je uwielbiam, a mylo jak stokke wydaje mi się plastikowy.
        • paula2306 Re: bee na mylo? 10.11.14, 19:07
          Silke, miałam Mylo spacerowe. Kupiłam jak córka miała 2 miesiące. Miał być towarzyszem dla Joolza. Bardzo mi się podobał, chorowałam na niego okropnie wink Kupiłam, przyjechał, pojeździłam po domu, poszłam na jeden spacer i poszedł w świat smile Jak dla mnie bardzo źle się podbija, dziwnie telepie siedziskiem, amortyzacja jakby jej nie było.
          • silke85 Re: bee na mylo? 11.11.14, 15:52
            w sumie to chodzi o to że bee jest moim jedynym wózkiem, i drugiego nie kupię bo nie mam za co tongue_out trochę mnie czasem wnerwia to utykanie kół w dziurach no i nie wiem jak to zimą będzie, a jakbym kupiła mylo to może by mi jeszcze zostało na jakąś małą podwieźdupkę
            • martuska1982 Re: bee na mylo? 11.11.14, 16:43
              silke85 napisał(a):

> w sumie to chodzi o to że bee jest moim jedynym wózkiem, i drugiego nie kupię
              > bo nie mam za co tongue_out trochę mnie czasem wnerwia to utykanie kół w dziurach no i
              > nie wiem jak to zimą będzie, a jakbym kupiła mylo to może by mi jeszcze zostało
              > na jakąś małą podwieźdupkę

To te jakiś argument i nieco zmienia postać rzeczy. smile
              Ale nadal nie wiem czy na mylo bym wymieniała.
              • silke85 Re: bee na mylo? 11.11.14, 19:58
                a jeśli nie na mylo to na co? właśnie chciałabym coś takiego fajnie wyglądającego jak mylo czy stokke, no ale stokke niestety ceny z kosmosu
                bo w sumie potrzebuję coś na codzień, nie musi być jakieś lekkie, bo nie będę nosić ani nic,
                i jaką ewentualnie podwieźdupkę do samochodu (musi się rozkładać do spania)
                • perelka2224 Re: bee na mylo? 17.11.14, 13:13
                  STOKKE Scoot Stroller Review: youtu.be/MYKmT1JFmqo
                  stokke w żadnym wypadku nie powinnien być określony jako plastikowy kawał dobrego wózka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka