Dodaj do ulubionych

Prośba do forumek i moderatorów

16.11.14, 20:55
Dziewczyny

nie urządzajcie sobie pogawędek w watkach sprzedam/kupie to jest plik tylko dla ogłoszenia się a nie urządzania sobie prywat te wątki mają ograniczenia i jak tylko sie zapełnią automatycznie zablokują sie i nie dodacie żadnego ogłoszenia sad

Dodatkowo jeśli sprzedacie wózek to wpisujcie w tytuł że sprzedany a nie w wątek - błagam

moderatorów proszę abyście ucinały te pogawędki jeśli nie dotyczą konkretnych zapytań o dany wózek
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: Prośba do forumek i moderatorów 16.11.14, 21:20
      Oksmile o to samo własnie prosiłam w wątku o promocjachsmile
      • martuska1982 Re: Prośba do forumek i moderatorów 16.11.14, 22:58
        ołki dołki

A przy okazji jeszcze zapyta, nie wiesz Agnes może dlaczego przestały mi się wyswietlać wątki obserwowane z nowymi postami? Do tej pory miałam po prawej stornie na czerwono zaznaczoną liczbę wątków obserwowanych, w których dodano nowe posty, a tymczasem od wczoraj mi ta funkja szwankuje i pokazuje nie wszystkie wątki.
        Może jako admin masz większy wgląd w różne funkcje i potrafisz wyjaśnić tą zagadkę?
        • agnes_nyc Re: Prośba do forumek i moderatorów 17.11.14, 19:36
          Marta niestety nie wiem dlaczego pewnie z gazeta cos sie dzieje

mam takie same uprawnienia jak i Wy smile tylko nadane prawa wlascieciela razem z sylki smile i tym tylko sie roznimy

poprosilam sylwie o zmiane informacji kto jest moderatorem ma to zmienic

do mnie piszcie tylko na adres agnes4222@vp.pl badz szukajcie mnie na fb na gazetowy rzadko zagladam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka