Dodaj do ulubionych

brio go/britax go zastanawiam się...

17.11.14, 12:07
Ktoś kiedyś pisał, że info od dystrybutora było takie, że britax go będzie od grudnia dostępny dobrze pamiętam??

słuchajcie a czy taki ponad 2 latek wejdzie mi do tego wózka??

myślę nad kupnem czegoś dla drugiego bobo. z moich marzeń to emma super nitro albo właśnie britax go (najlepiej next). no i tak się zastanawiam, czy jakbym któryś z tych wózków kupiła teraz zaraz to czy mogłabym w nim wozić mojego starszaka póki co?? jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: brio go/britax go zastanawiam się... 17.11.14, 12:10
      ile waży synek? wzrost?
      • monika_kas Re: brio go/britax go zastanawiam się... 17.11.14, 12:13
        13kg, około 98cm
        • koala0405 Re: brio go/britax go zastanawiam się... 17.11.14, 12:21
          no to chudzinka
          w śpiworku byłoby mu ciasno ale z osłonką na nóżki myślę, że byłoby ok
          Teraz gdybym miała wybierać jeden wózek dla dziecka wybrałabym Brio go. Oczywiście mając większe auto bo do mojego nissana note nie próbowałam go upychać ale raczej nie wejdzie.
          Go nexta bym nie chciała bo jeszcze cięższy a i tak amortyzacja w tym zwykłym jest bardzo wyczuwalna. Mój 15 miesięczniak w grubym, puchowym śpiworku easygrow mieści się bez problemu. Bardzo lubię mieć synka przodem do mnie i widzieć jak się uśmiecha i rozmawia po swojemu.
          • monika_kas Re: brio go/britax go zastanawiam się... 17.11.14, 12:28
            oj tak chudzinka wink

hmm może masz rację z tym next że niepotrzebnie dodany kilogram... ale tapicerka mi się podoba wink

ciekawe jaka będzie jego cena.
            • atwar1 Re: brio go/britax go zastanawiam się... 17.11.14, 12:33
              Mi sie next bardziej podoba ze wzgledu na bude- i w gondoli i spacerowce jest genialna. Ale ja po ostatniej corce mam zboczenie na duza bude- malych nie tolerowala w ogole a doczepianych daszkow i parasolek ja nie lubie.
              Monika- mam te same preferencje jesli opcja z czwartym wypali wink
    • betty1234 Re: brio go/britax go zastanawiam się... 17.11.14, 13:16
      Moni to mi tak na FB odpisali o tej dostępności wink ...
      "Britax Römer Polska
      Wózek Britax Go będzie dostępny w II połowie listopada 2014. Niestety nie znany jeszcze ceny tego modelu. Proszę o kontakt w polowie listopada. pozdrowienia"

Może już cenę znają. Jakby co gdybyś zamawiała to daj znać - pewnie też będę chętna wink
      Na ebay-u mnie o 1 euro przelicytowali ostatnio sad
    • monika_kas SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 10:20
      "Mamy już dostępne wózki Britax GO i GO NEXT.

Powyższe modele są na razie dostępne tylko w sklepach AKPOL.

Cena modelu GO NEXT to 4593 zł, a modelu GO to 2947 zł."

odpowiedź z Akpolu...

chyba ich pogięło za przeproszeniem z tymi cenami!!!

to ja już wolę emmę super nitro...

cholera jasna.. a taką miałam ochotę na tego britaxa...... sad sad sad sad
      • mama1dawidka Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 10:38
        A w de po 1040 Euro sa big_grin
      • betty1234 Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 10:45
        OMG sad Moni a to ceny za całe zestawy są?
        a mi koło nosa przeszła spacerówka z ebaya za niecały 1000 zł z przesyłką buu ....
      • dominiczka87w Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 11:38
        O Kurde ale ceny....Też bym emme super nitro wzięła szczególnie w tej promocji za 2300 wink (nie wiem czy jeszcze aktualna).
        • mama1dawidka Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 11:41
          A gdzie Emma za ta cene?
          Bo chetnie Tez bYm KupilA smile
          • dominiczka87w Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 11:57
            Była na stronie emmaljungi tylko nie wiem czy jeszcze aktualna smile
            • dominiczka87w Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 11:58
              emmaljunga.com.pl/promocje/
      • atwar1 Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 12:35
        monika_kas napisała:

> "
        > chyba ich pogięło za przeproszeniem z tymi cenami!!!
        >

No faktycznie przegięcie. Szkodasad
        • martuska1982 Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 15:28
          Monia, jeśli bardo chcesz to zestaw 3w1 jest za 2000zł używany czarny na białej ramie na olx.
          Jak rzucili takie ceny na britaxa go to pewnie używki brio/britax będą niedługo droższe.
          • monika_kas Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 17:28
            eee nie w tej cenie to wolę emmę wink przynajmniej narazie suspicious
      • gochalodz Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 17:43
        W NO komplet z gondolką kosztuje ok 5tys zł, bez gondolki 3,5tys zł. Nie sądziłam,ze będzie dużo taniej w Polsce. Emma jest już tańsza.

• kar-ula Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 21.11.14, 22:58
          Monia, jak kupisz Emmę, to chyba przyjadę do Ciebie, zeby się trochę "jechnąć". Takie moje marzenie wózkowe już nie do spełnienia....
          Ciekawe czy ta super Nitro ma większe siedzisko, bo zwykłe Nitro już by było za wąskie chyba dla Twojego synka.
          • monika_kas Re: SĄ!! CHYBA OSZALELI!!!!!!!!!! 22.11.14, 11:51
            kar-ula napisała:

> Monia, jak kupisz Emmę, to chyba przyjadę do Ciebie, zeby się trochę "jechnąć".
            > Takie moje marzenie wózkowe już nie do spełnienia....
            > Ciekawe czy ta super Nitro ma większe siedzisko, bo zwykłe Nitro już by było za
            > wąskie chyba dla Twojego synka.

no weź wink bo jak tak piszesz to mam ochotę jeszcze dziś do Gdańska po tą emmę jechać big_grin żebyś w końcu mnie odwiedziła smile
    • koala0405 Wart jest tej ceny... 23.11.14, 11:58
      Po dzisiejszym długim spacerze z Brio go stwierdzam, że wart jest tej ceny.
      Najbardziej żałuję, że nie dane mi było przetestować go z gondolą.
      Spacer z brio należy do przyjemności. dzisiaj u nas bardzo wiało więc parę razy przekładałam siedzisko ze śpiącym synkiem. Miałam tylko śpiworek buggy snuggle ale założyłam osłonkę na nóżki i było super.
      • mama1dawidka Re: Wart jest tej ceny... 23.11.14, 12:58
        Tak jest super
        Tez lubie w Pl Nim sobie jezdzic
        Ale szczerze To za ta cene bYm emmaljunge wolala
        Mi najbardziej w brio podoba sie Ten Duzy kosz
        I on taki miekki fajny jest
        A z gondolka jezdzilam i Tez Fajnie sie go prowadzi
        smile o Tyle Fajnie ze Czasami jak mlody w gondoli byl To moja mloda sobie do kosza sie klaskanie badz Siadala a ja w prowadzeniu roznicY nie czulam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka