wiedzma000 29.11.14, 10:16 Czy ktoś miał ? widział? wie coś o komforcie użytkowania ? Bo mnie kusi jako podwież dupka dla zestawu potomków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: Mountain Buggy Plus One ( +one ) 29.11.14, 10:43 Ja Mam Sprzedaje go w sumie Pytaj postaram sie odpowiedziec na pytania Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mountain Buggy Plus One ( +one ) 29.11.14, 10:44 A i zeby nie bylo sprzedaje go zeby do buffiego wreszcie dozbierac Odpowiedz Link
wiedzma000 Re: Mountain Buggy Plus One ( +one ) 29.11.14, 15:16 jaki jest w użytkowaniu (wkładanie i wyciąganie dzieci) ? jak się go podbija z dwójką ? próbowałaś jeżdzić mając cięższe dziecko na przednim siedzeniu ? czy wielkość siedziska w wersji pojedynczej jest porównywalna do UJ czy jest poprostu małe ? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mountain Buggy Plus One ( +one ) 29.11.14, 21:06 A Wiec przy dwojce dzieci w wozku Pcha sie go Ciut ciezej niz uj Jak jedzie sie z jednym dzieckiem ciezej sie go podbija My nie uzywalismy Tej wkladki Tylko moja mloda wsiadala do Tej dziury Siedzisko jak zolczysz Tzn zrobisz pojedyncze Jest wydaje mi sie wieksze Jutro zrobie fotki do porownania A Ten wozek ma z tylu amortyzatory I Rama jest Ciut Inna z tylu Ale To tetale Super To w tym wozku jest budka Taka wieeelka Wklad do dzidziuska jest mikroskopijny Odpowiedz Link
mrs2be Re: Mountain Buggy Plus One ( +one ) 02.02.15, 12:46 mama1dawidk pamietasz moze ile wazyl ten wozek? I jaka jest wysokosc raczki? Odradzilabys go wysokiej osobie? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mountain Buggy Plus One ( +one ) 02.02.15, 14:32 Hej byl ciezszy od uj Troche Ja Mam 174 i raczka idealna byla A ja lubie miec wysoko raczke Odpowiedz Link