Dodaj do ulubionych

Logder Bunker do Bee+

30.11.14, 21:22
Czyli same kllopoty. Powiedzcie moje drogie jak Wy mocujecie lodgera czy inne spiworki w wozkach? Logder w Bee to jest masakra jakas sad o ile rok temu gdy corcia byla malenka bylo w porzadku bo na lezacy tak teraz siedzonko spacerowki uniesione plus wiercacy sie 15 miesieczne dziecko i lodger zmasakrowany, nic sie kupy nie trzyma, nie wiem juz sama jak go zaczepic porzadnie zeby to jakos wygladalo. Tzn szelki oczywiscie przelozone i wszystko zjezdza masakrycznie, pozaczepialam tymi petelkami z lodgera tam gdzie sa zaczepy budki ale wyglada to beznadziejnie sad
Zastanawiam sie czy nie kupic innego spiworka Keisera -ma odpinana czesc dolna na buty no i moze to mocowanie jakies bardziej po ludzku by bylo.
Co radzicie? jak mocujecie spiworki przy siedzacych, chodzacych, wierzgajacych dzieciach?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Logder Bunker do Bee+ 30.11.14, 21:43
      ja proponuję zakupić Magdowy śpiworek
      poprawa będzie od razu
      • elmo34 Re: Logder Bunker do Bee+ 01.12.14, 22:18
        Nie mieszkam w Polsce zapomnialam dodac wink
        • ka-puha Re: Logder Bunker do Bee+ 03.12.14, 18:47
          Elmo po pierwsze "dobrze Cię czytać " tongue_out . Może przyklej młodą razem ze śpiworem do wózka i będziesz ją wyciągała z ubrań od razu. Wtedy na bank nie zjedzie.
          A tak na poważnie: jeśli zaczepy nie pomogły i śpiwór zjeżdża, więc średnio pasuje albo materiał jest za śliski. Generalnie zauważyłam, że do BB najlepiej sprawdzają się śpiwory oryginalne albo uszyte na wzór. Może warto zapytać Magdę? Będziesz miała piękny i nie zjeżdżający śpiworek. Do tego jedyny taki wink Żabojadki szlag trafi, gdy będą patrzyły na cudo polskich rączek wink
          • elmo34 Re: Logder Bunker do Bee+ 03.12.14, 21:47
            Kapustko co Wy wszyscy z ta Magda ? wink ja chce kupic szybko spiworek najlepiej czarny i pojutrze miec go w domu. W Polsce bede dopiero w sierpniu a nie umiem kupowac tak calkiem w ciemno, jak sie zaczne dogadywac z Magda co do materialow, kolorow to minie ruski rok, nie mowiac o tym ze za wysylke zaplace tyle co za spiworek Red Castle albo Keiser. Tak wiesz skorka za wyprawke troche....
            Ja wlasnie w tym Bee razem z logderem nie mam zadnych zaczepow, kombinuje z tymi petelkami, slabo to wyglada, nie wiem jaka jest metoda zaczepiania Lodgera-myslalam ze ktos cos podpowie...Lodger jest piekny, rozowo-fioletowy...i caly upaprany juz a zalozylam go 2 tyg temu. Dlatego spiworek czarny kupuje i koniec. Ech chyba wezme od kolezanki Keisera, od drugiej red castle i przymierze po prostu...
            • ka-puha Re: Logder Bunker do Bee+ 03.12.14, 22:31
              Hm... no to nie podpowiem. Niestety. Ja oryginalny mam BB i wszystko się kupy trzyma... Zresztą mój model jest niewierzgający.
              Może Pinik trzeba by pytać. Może coś podpowie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka