blueaha 04.12.14, 14:26 mamy nowego yezza air z przewiewnym siedziskiem no i cos extra, kiedys cos podobnego widzialam jako kosmiczny projekt a tu wchodzi w rzeczywistość- jak dla mnie extra i marzy mi sie coś takiego Quinny | Longboardstroller Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: nowości od quinny 04.12.14, 14:33 Ooooo ja Takie cos chce Wiesz moze kiedy i gdzie beda dostepne Odpowiedz Link
blueaha Re: nowości od quinny 04.12.14, 14:54 znalazlam na stronie quinny chyba tej amerykańskiej, a tam- comming soon Odpowiedz Link
monika_kas Re: nowości od quinny 04.12.14, 15:00 uuu wyobraziłam sobie siebie wiosną w 9 miesiącu pomykającą na tej desce... NICE Odpowiedz Link
afroddytta Re: nowości od quinny 04.12.14, 16:37 Wow, ale zaszaleli,ciekawe czy to do PL w ogóle dotrze i znowu kolejny pomysł na ostatni wózek A ten air to taki bez podnóżka w ogóle. Odpowiedz Link
carole87 Re: nowości od quinny 04.12.14, 19:47 Ma podnóżek - plastikowy nad kółeczkami (dla większych dzieci ten materiałowy jest niewygodny, moja córeczka trzymała nóżki zawsze na tym plastiku). Świetny jest ten yezz! Poprawili budkę i siedzisko wygląda na wygodniejsze, już wiem czym będziemy jeździć w lecie Ps. Afroddytta kupujesz? Odpowiedz Link
afroddytta Re: nowości od quinny 04.12.14, 21:22 Takie drobiazgi to zostawiam na sam koniec, póki co w kolejce jest Bob i gdzieś mi chodzi wymiana Cama na Mylo, ale poczekam na recenzje Odpowiedz Link
tg76 quinny air 09.12.14, 20:05 chyba stelaż ten sam co w zwykłym yezzie? czyli może będzie opcja dokupienia nowego siedziska? -ten z deskorolką suuuuper, ciekawe tylko czy dużo nasze chodniki się nadają chyba że po ścieżkach rowerowych... Odpowiedz Link