Dodaj do ulubionych

"Kieszonka" do Pliko Mini

25.02.15, 09:55
Macie jakiś patent na "kieszonkę" do Mini? Coś, gdzie można wrzucić klucze, telefon, jakiś drobiazg. Wózeczek fajny i szkoda, że nie ma tej kieszonki na drobiazgi
Obserwuj wątek
    • djanuska Re: "Kieszonka" do Pliko Mini 25.02.15, 10:09
      No właśnie, mnie bardzo brakowało jakiejś kieszonki. Myślałam tez kiedyś o doszyciu takiej kieszonki na przedłużeniu tyłu budki i umocowaniu jej do stelaża pod plecami,ale bałam się powierzyć tą robotę swojej krawcowej. Myślę, że "szyjące" dziewczyny na pewno by coś wykombinowały, nie takie cuda przecież robiły)))
      • pinik Re: "Kieszonka" do Pliko Mini 25.02.15, 11:22
        Ja uzywam do pliko mini i do yoyo takiej siateczkowej malej zawieszanej torebeczki, co to w zooperach byla przy wozku jako uchwyt na butelke.
        A na klucze dobrym sposobem jest smycz (taki sznurek na szyje na klucz). Ja tak zawsze do stelaza na dole przywiazuje i wrzucam klucze do koszyka. Wtedy kieszonki na nie nie trzeba smile
        • the_isabelle Re: "Kieszonka" do Pliko Mini 25.02.15, 11:41
          Pinik ależ masz patenty. nie wpadłabym na takie pomysły smile
          No ja niezbyt oryginalnie, na pliko mini woziłam Babymelasmile był super, wieszałam go wysoko na raczce zaczepiony o te wajchy do składania. Tyle że przeszkadzał trochę przy rozkładaniu wózka, tj. ciągnął go w dół i nie dało się wózka rozłożyć jednym "wyrzutem".

Na marku będzie sunshine kids buggy mate albo też skip hopa sobie zakupie, jeszcze nie wiem.
          • kar-ula Re: "Kieszonka" do Pliko Mini 25.02.15, 22:42
            A ja mam na Pliko Mini organizer Pinkie i tak, jak kiedyś byłam wielką fanką Babymela, tak odkąd mam ten Pinkie, to zdecydowanie wolę go, bo łatwo się go odpina, można zrobić fajną torebeczkę na ramię, wewnątrz są kieszonki. Jedyny mankament to to, ze zamek sie całkowicie rozpina i potem trzeba użyć dwóch rąk, żeby go na powrót zapiąć.
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rj/za/tf9r/7D4bbSnf257JbgQerB.jpg

A tak przy okazji - nie trzymajcie telefonów przy główkach dzieci (te kieszonki w tyle budy to jednak jest bardzo bliska styczność z główką dziecka). Im dalej, tym lepiej, więc albo we własnej torbie, kieszeni itp
            • basia752 Re: "Kieszonka" do Pliko Mini 08.03.15, 11:33
              Kar-ula, fajny ten organizer, a polecicie jakiś, może być mniejszy, cena tak do 40 - 50 zł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka