27.10.15, 22:00
Będzie krótko i zwięźle oraz bezdyskusyjnie
z racji tego, że Twoja sprzedaż ma znamiona sprzedaży zarobkowej proszę o wrzucanie swoich przedmiotów w wątku dla sprzedawców.
Każde ogłoszenie poza tym wątkiem będzie kategorycznie usuwane.
regulamin jest dla wszystkich taki sam

Obserwuj wątek
    • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:15
      Moja sprzedaż nie przynosi mi zysków. Więcej na tym forum nie napiszę ani słowa.
      Żadnego regulaminu nie łamię i nie zarabiam, nie zarabiałam i zarabiać nie mam zamiaru na wózkach. Tym oto postem żegnam się z tym forum.
      • martuska1982 Re: walker 85 27.10.15, 22:20
        i żanego wózka nie wystawiłaś z narzuconą swoją marżą? wink
        • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:24
          Nie nie wystawiłam i o żadnej marży nigdy nie myślałam. Te, które mnie znały i kupowały ode mnie wiedziały, że ja chcę tylko nie stracić i zawsze sprzedawałam dużo taniej niż wystawiałam. Uważam ten czas, który tu spędziłam za zmarnowany, bo nigdy nie prowadziłam zarobku na swojej pasji. Zresztą pisałam o tym Gniesi, ale widocznie Wasze zdanie jest ważniejsze niż moje wytłumaczenie. Prawda jest taka, że możecie liczyć tylko na nowe osoby, które odwiedzą to forum, bo stare się wycofują.
          Proszę o skasowanie moich ogłoszeń - też zwięźle i na temat. Nie będę się tu już udzielać.
          • martuska1982 Re: walker 85 27.10.15, 22:30
            a ja jednak bede sie upierć, bo znam dziewczynę, która kupiła u ciebie wózek w cenie wyższej niż został sprzedany z paragonem firmy handujacej używkami (???) z gwarancją rozruchową.
            • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:32
              Tak?
              Chodzi Ci o Gessleina? Pisałam tej Pani, że ma prawo skorzystać z rekojmii, która trwa dwa lata. I na tym jednym przypadku oceniłaś, że zarabiam zawsze? I ile zarobiłam? Bo z tego co mi wiadomo to 30 zł big_grin
              Kopać z koniem się nie będę.
      • wozkomania Re: walker 85 27.10.15, 22:22
        akurat po Tobie innej odpowiedzi się nie spodziewałyśmy
        • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:30
          A co Ty o mnie wiesz, że masz czelność coś takiego pisać? Jesteś z Urzędu Skarbowego? Wątpię, bo nigdy takich bzdur byś nie wypisywała.
          Jesteś osobą, która nie ma swojego życia i czepia się innych ludzi, bo nie ma co robić. Nikt nigdy nie był niezadowolony ani rozczarowany z transakcji ze mną. Znasz kogoś takiego? Wiesz coś czego ja nie wiem?
          To pisz śmiało! A nie wymyślaj, że ja zarabiam na czymś na czym straciłam parę tysięcy.

• wozkomania Re: walker 85 27.10.15, 22:34
            znam i to nie jedną osobę. Masz bardzo krótką pamięć.
            ale co tam ja wiem taka siksa jak ja ;D
            • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:39
              To jak znasz i są niezadowolone to niech napiszą do mnie. Postaram się problem rozwiązać.
              To, że wiesz na mój temat rzeczy, o których ja nie mam pojęcia potwierdza tylko to, co napisałam. Ja mając dwoje dzieci i rodzinę i nie jestem w stanie spamiętać wszystkiego co dotyczy wózków i tego forum. Nawet jeżeli dotyczy to tylko mojej sprzedaży.
              • wozkomania Re: walker 85 27.10.15, 22:44
                to jakby nie jest moim problemem, że nie jesteś w stanie.
            • martuska1982 Re: walker 85 28.10.15, 22:40
              wozkomania napisała:

> znam i to nie jedną osobę. Masz bardzo krótką pamięć.
              > ale co tam ja wiem taka siksa jak ja ;D

Droga Kittko, no chyba jednak nie. Gwoli scisłosci. Cytuje post admina, bo siksy przez całą moderację zostały tak odebrane, że to pod naszym adresem.
          • martuska1982 Re: walker 85 27.10.15, 22:40
            nie unos się bo odfruniesz. wink
            No i wiesz, siksą to nie jestem, raczej od ciebie więcej mam lat, a druga sprawa, że "przyszły siksy" to o włascicielu forum piszesz? No wiesz, ty chyba jedak później przyszaś iż "siksa" wózkmania, autor tego wątku. Bo to nie moderator napisał, a admin.
            • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:46
              Nie unoszę się. Jest mi przykro i tyle.
              Szkoda, że nie napisała w takim razie do mnie. Gniesia pisała i jej wyjaśniłam co i jak. Widocznie Wy znacie lepiej historię mojego konta bankowego.
              Nie lubię jak ktoś mi wmawia coś co nie jest prawdą.
              • martuska1982 Re: walker 85 27.10.15, 22:49
                widocznie too little too much, nie tylko adminom, ale i innym użytkowniczkom rzuciło sie w oczy ze kupujesz wózek sprzedajesz po czym kupujesz ten sam model i znów sprzedajesz. Za pierwszym razem nie pasował, ale myslałas ze inny kolor bedzie lepiej jeździł wink
                • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:52
                  Dziwię się w takim razie, że zawsze mam taki wysyp mejli w sprawie moich sprzedaży. I tyle chętnych na wózki, jak tacy wszyscy niezadowoleni.
                  Nic, żegnam się, usuwam konto, nic tu po mnie.
                  • martuska1982 Re: walker 85 27.10.15, 22:56
                    a co ma iernik do wiaraka? Nie chodzi o zadowolenie klienta tylko o to, ze swoją sprzedaż powinnaś uprawiać w wątku dla sprzedawców, tak jak robi to mamaDawdka. Ona nie udaje przynajmiej, jej klientki też są zadowlone. smile
                    • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:57
                      Niczego nie udaję. Nie broniłabym się z tak ABSURDALNYCH zarzutów, gdybym nie była pewna, że mam rację.
                • wozkomania Re: walker 85 27.10.15, 22:57
                  i tak od lat wink
                • n1eobecna Re: walker 85 27.10.15, 23:00
                  Przecież masa dziewczyn tak robi?!?
            • efjana Re: walker 85 27.10.15, 22:50
              czytam i czytam i nie czaje martuska twojego wpisu, o jakie "przyszły siksy" chodzi?
              • martuska1982 Re: walker 85 27.10.15, 22:51
                grunt, że Walker czai
                • efjana Re: walker 85 27.10.15, 23:04
                  jak piszecie jakiś nie wiem apel, że dziewczyna oszukuje czy zarabia na sprzedaży, to chciałabym wiedzieć to raz, a dwa rozumiem, że tu jestem obywatel drugiej kategorii, że nie muszę wiedzieć, luźnowinkgood to knowtongue_out
                  • martuska1982 Re: walker 85 27.10.15, 23:09
                    apel byl od wlaściciela forum do Walker zdaje się, nie do użytkowniczek. Wózkomania nie ma obowiazku kazdej teraz wyjaśniać na czym opiera swoją decyzje, a ja tym bardziej wyjasniać tobie słów skierowanych nie do ciebie, bo ty ciekawa jesteś. smile
                    Zresztą o tych siksach możesz sobie przeczytać u was smile
                    • efjana Re: walker 85 27.10.15, 23:20
                      martuska oczywiście że jestem ciekawa, bo wszystko tu dla mnie nowe jest, więc pytam, nie wiem co w tym złego, lubię bardziej wiedzieć, niż nie wiedzieć, a jeśli to miało być tylko do wiadomości jednej użytkowniczki, to trzeba było to na priv napisać, bo chcąc nie chcąc przeczytałam, jak cała reszta
                      • martuska1982 Re: walker 85 27.10.15, 23:31
                        to zajrzyj do grupy, której link masz w stopce i ci się wyjaśni
                        • kkitka Re: walker 85 28.10.15, 21:25
                          Martuska zapraszam do nas, jeżeli jesteś tak świetnie poinformowana to gratuluję po co tak kreta wpuszczać, nieładnie... a dyskusja z walker tu na forum aż niesmaczna ...
                          • martuska1982 Re: walker 85 28.10.15, 21:33
                            ale jakiego kreta? Wy tam publicznie piszecie, kady moze do grupy dodac kazdego. Jesli jako adminka miałas zamiar zabezpieczyc grupe i dodawac cłoków z weryfikacją to złych ustawień prywatnosći dokonałas. ikgo nigdzie administracja forum nie wpuszczała. Po prostu 80% forum tam macie. smile Jeśli coś chce sie napisac prywatne, należy to zrobić prywatie, nie w grupie liczącej tylu członków. smile
                            • kkitka Re: walker 85 28.10.15, 21:42
                              oczywiście że każdy może dodać członka i nie zamierzamy tego zmieniać, nic nie ukrywamy wink nie miałam w planach zabezpieczać grupy. ale jeżeli jesteś aż tak ciekawa co się dzieje to wiesz u nas nikt nikogo nie wyrzuca i nie banuje wink
                              • martuska1982 Re: walker 85 28.10.15, 21:47
                                nie jestem ciekawa, nigdy nie byłam. Dodano mnie na samym poczatu, ale sie skasowałam bo jakos mi nie pasowała grupa, a tylko powiadomienia mi zasmiecały. Naprawde nie dopisuj tu historii której nie ma, po prostu po nazwaniu moderatorek siksami moderatorki zostały o tym fakcie powiadomione. Post był napisany publiczie w grupie, do której nie trzeba tylnych drzwi by sie dostać, wiec nie rozumiem zarzutów o jakimś krecie. Nie powino was dziwic ze słowa napisane publicznie są wiadome publicznie.
                                • kkitka Re: walker 85 28.10.15, 21:55
                                  Grupa jest zamknięta, a to że przyjmujemy kogo przyjmujemy to nasza sprawa i nasza polityka. Nie jest publiczna. Nie przeszkadza mi to, że wiesz co napisano o moderatorkach, tak w ogóle to jesteś lepiej poinformowana ode mnie, bo ja przespałam ten wątek, a rano już go nie było. Tylko nie rozumiem, nawiązywania do fb tu na forum. To jest nasza prywatna sprawa co tam piszemy, a to że Ty uważasz że jest to grupa publiczna to tylko Twoje widzimisie. A że Ciebie nie ma to znaczy że jednak ktoś Ciebie poinformował wink
                                  • martuska1982 Re: walker 85 28.10.15, 22:00
                                    poinformował a podesłalam kreta to chyba dwie różne sprawy, nie uważasz? O siksach tu na forum nie ja pierwsza wspomniałam, więc czemu tak na mnie wsiadłaś? Chyba już dla sportu.
                                    Druga sprawa ze jak cos wiem i mam ochote napisac na forum to pisze (wolnośc słowa), a jesli cię to razi bo to "wasze prywatne rozmowy" to moze należy je faktycznie prywatnie prowadzić, a nie przed dziesiatkami oczu.
                                    • kkitka Re: walker 85 28.10.15, 22:08
                                      No właśnie chyba Ty pierwsza , gwoli ścisłości wink spoko macie wolność na forum to piszcie wink
                                      • martuska1982 Re: walker 85 28.10.15, 22:42
                                        i dziękuję ci za twą łaskę, że pozwalasz nam pisać co chcemy. tongue_out ty dobroczyńco big_grin
                                        buahahahahaha
                                        • kkitka Re: walker 85 29.10.15, 08:21
                                          wiesz ta wolność to tak wink w końcu moderacja Czuwa..
                                          PS. poprzednio to mi taki offtop skasowaliście dziwne że teraz został smile
                                          • martuska1982 Re: walker 85 29.10.15, 17:57
                                            Dziwi mnie, ze cię dziwi. Wszystko dostałas na priv, wyjaśnienie tej zagadki rówież.

Skończmy już tą zbedną dyskusje bo po co? Admin Wózkomania zadecydował, po sprawie. Podijajac wątek sprawiacie tylko, że nick uciekinerki (tak tak, bo uciekła nie tylko stąd mimo zapewnen wink ) swieci na górze wątku.
                      • karioka1985 Re: walker 85 28.10.15, 07:23
                        Dziewczyny, ja Wam w wolnej chwili wyjaśnię. W wolnej chwili, bo to trochę pisania jest. Ogólnie sprzedaż walker zwróciła naszą (moderatorów) uwagę już jakiś czas temu i to każdej z nas z osobna. Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale moderacja ma dostęp także do postów juz skasowanych. I jakiś czas temu pokusiłam się o zestawienie sprzedaży Walker. W ciągu roku ponad 30 wózków, w tym po kilka sztuk tego samego modelu, który podobno nie pasuje jej córce. Więc zastanowiło nas raz czy drugi po co 3 czy 4 razy w krótkim odstępie czasu kupować wózek, który dziecku nie pasuje? No nic, jak znajdę chwilę to napiszę trochę obszerniej.
                        A uwagę Walker miała kilkakrotnie zwracaną, niestety bez reakcji. A teraz wielki foch. Zabieram zabawki i sobie idę...no błagam 😆
              • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:56
                Ja ci wyjaśnię.
                Jak zaczynałam pisać na tym forum była Sylwia i Agnieszka i inne dziewczyny, z którymi piszę do teraz. Obecnie moderatorki nie pozwalają na swobodę na forum, czepiają się bzdur i prześwietlają kiepskim rentgenem użytkowników.
                5 lat temu wpadłam po uszy czytając wpisy tutaj. Sporo kasy straciłam na tych ponad 50 wózkach, które miałam przy moich dzieciach. Myślę, że pojechalibyśmy za to na wakacje smile
                Szkoda, że teraz czepiają się o jeden wózek, bo żadnych innych przykładów nie podają.
    • walker85 Re: walker 85 27.10.15, 22:21
      Bądźcie więc konsekwentne i skasujcie wszystko moje ogłoszenia.
      • walker85 Chciałam się pożegnać 27.10.15, 23:00
        Chciałam się z Wami pożegnać, bo kasuję konto na gazecie.
        Nic tu po mnie. Jest to jedyne forum, na którym jestem codziennie i pora na zakończenie tego jak widać.
        Nie uprawiam zarobku na wózkach i bardzo jest mi przykro, że moja obecność na forum została tak oceniona. Nie moja w tym wina.
        Nie szukałam nigdy okazji aby coś sprzedać. Szukałam okazji aby coś tanio kupić dla siebie i nie stracić wiele na odsprzedaży.
        Udzielam się obecnie na FB i to musi nam wystarczyć.
        Pozdrawiam Was
        • flower_v Re: Chciałam się pożegnać 27.10.15, 23:19
          Amen.
    • kawanastol Re: walker 85 28.10.15, 13:45
      Nie wiem, kto ma rację, ale dla mnie bezczelne i niezrozumiałe jest to, że admin nie napisał na priv tylko publicznie stawia walker85 do kąta. Ludzie, trochę kultury.
      • mrozonka82 Re: walker 85 28.10.15, 17:30
        Administracja niejednokrotnie upominala na priva jak widać bez skutku. Poza tym jest jasny regulamin przyszpilony na górze i jeśli ktoś go z uporem maniaka łamie to chyba ta osoba jest na bakier z kulturą.
      • martuska1982 Re: walker 85 28.10.15, 21:24
        kawanastol,a skad wiesz ze nikt nie pisał do walker na priv? Bo napisałas to jako oczywistą oczywistosc bez ciena wątpliwśc, ze sie mylisz. To jest dopiero bezczelne tak szafowac zarzutami bo ci się coś wydaje, bo tak załozyłaś.
        • kawanastol Re: walker 85 29.10.15, 16:27
          Martuska - nie będę się kłócić, bo i po co? Odbiegając nieco od tematu - kto, jak nie Wy szafujecie zarzutami? Banujecie co chwilę kogoś, a ludzie są ludźmi, mogą popełnić mały błąd? I nie mam na myśli Walker wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka