Dodaj do ulubionych

podnóżek bjcmgt czy kupować

23.01.16, 12:27
mam pytanie, czy opłaca się kupić podnóżek d bjcmgt? mój syn ma 7 miesięcy. na razie nie przeszkadza brak podnóżka regulowanego bo mieści się na siedzisku. moje pytanie do mam którego zakupiły czy nie było z nim więcej problemów niż pożytku np. czy sam się nie składał, zsuwał itd. co może mnie drażnić itd. po prostu czy opłaca się kupić, czy dzieci dawały radę lub też lepiej im było bez niego. wiem że są różne mamy i dzieci ale chciałam zasięgnąc porady zanim kupię coś co może leżeć w kącie.
Obserwuj wątek
    • sermag Re: podnóżek bjcmgt czy kupować 23.01.16, 12:45
      Moj syn ma teraz 1.5 roku i wciaz uzywamy tego podnozka chociaz wozkiem jezdzimy juz rzadko.
      Mam ten od forumowej Magdy i jestem bardzo zadowolona. Nigdy sam sie nie zlozyl. Swietnie sie trzyma. Bede probowala ewentualnie na wiosne sprawdzac jak bedzie synkowi jezdzilo sie bez podnozka, ale do tego oryginalnego yo mu jeszcze duzo brakuje zeby dosiegnal
      • kin_ga83 Re: podnóżek bjcmgt czy kupować 23.01.16, 14:03
        Mam ten podnóżek i cały czas używam. A dziecko ma 92 cm i nadal nie sięga do tego na dole. Sam się nie składa i jest wygodny, tylko jak niesiesz złożony wózek to dynda niestety.
        • malajadzia82 Re: podnóżek bjcmgt czy kupować 27.01.16, 10:56
          Moja mala ma 11 mcy wozek mamy 2 mce. Podnozka nie mamy. Corce jest wygodnie i nie przeszkadza brak podnozka
          Ja nie bede kupiwac ale to wszystko zalezy od dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka