Dodaj do ulubionych

Co po Joolz ...?

16.07.16, 23:42
Witam
Obecnie wozimy sie Joolzem (córka 9 mc) i wszystko nam sie podoba prócz jego transportu sad ogółem dużo jeździmy samochodem ale bagażnik mały i pakowanie i rozpakowanie Joolza to masakra dla mojego kręgosłupa .... No i nie ma właściwie więcej miejsca w bagażniku ...
A zatem jaka spacerówka żeby była lżejsza i bardziej kompaktowa w transporcie ale prowadziła i podbijała sie jak Joolz czyli jedna ręka smile plus nadawała sie na wyjazd nad morze-płaza czy wypad do lasu ...?
Cana nie ma znaczenia liczy sie jakość, bo prawdopodobnie Joolza sprzedamy i to bedzie jedyny wózek.
Rozważam M&P Urbo 2 (ładny ale czy podoła na plazy czy w lesie czy tylko miasto) Valco Snap - lekki ale co z jakością i podbijaniem? Macie inne propozycje ? Joie jeszcze rozważałam ale coś o kołach piszecie wiec w terenie chyba nie bardzo i jakość średnia ...
Proszę o pomoc bo sie już miesiąc zdecydować nie mogę ...
Obserwuj wątek
    • thektoska Re: Co po Joolz ...? 17.07.16, 09:26
      Jesli duzo do tego lasu I nad morze jeździcie to rozważ moze jakiś terenowy. Ja jestem fanka Mountain buggy Terraina, a tu na forum
      Króluje Bob, możesz przyjrzeć sie BabyJoggerom tez.
      • flower_v Re: Co po Joolz ...? 17.07.16, 12:31
        Ja bym wybrała jakiegoś terenowca typu Mountain Buggy Urban Jungle albo Terrian, Bob, Thule albo Bumbleride Indie. Plus do tego jakas podwiezdoopka lekka.
        Możesz mi podać maila do siebie ...mam pytanko wink
        • thektoska Re: Co po Joolz ...? 17.07.16, 23:50
          Rozumiem ze mnie o maila pytasz a nie autorkę wątku.
          Jeśli tak to proszę pisz na gazetowy
          Thektoska na gazeta.pl
          • flower_v Re: Co po Joolz ...? 18.07.16, 03:54
            Pytanie do autorki wątka smile źle podpielam
            • naftalka5 Re: Co po Joolz ...? 18.07.16, 05:09
              Ja sprzedałam Joolza miesiac temu. Ze względu na bliskość lasu kupiłam baby joggera city elite. W samochodzie na stałe mam joie litetrax. Obydwa sa składane jedna ręka.
        • nikosia32 Re: Co po Joolz ...? 18.07.16, 11:43
          Witam pisz na pasja.ania@wp.pl
        • nikosia32 Re: Co po Joolz ...? 18.07.16, 11:45
          Ale terenówce bedą tez raczej duże i ciężkie pewnie, patrzyłam właśnie bumbleride Indie ale ciężki i duży choć fajny sad a moze coś innego uniwersalnego ?
          • naftalka5 Re: Co po Joolz ...? 18.07.16, 12:16
            To moze baby jogger city mini gt? Ja nie narzekam na swojego elite a codziennie go wkładam do bagażnika ??
          • flower_v Re: Co po Joolz ...? 18.07.16, 12:44
            Bi waży 9.5kg. Jeżeli chcesz pchać jednym paluszkiem wink i lekko podbijać to dobry terenowiec. One nie są takie straszne...trzeba się tylko przyzwyczaić wink
            Terenowiec na spacery i podwiezdoopka do auta.
            Z bardziej uniwersalnych może jak masz możliwość to przymierz się do baby Jogger City Mini GT.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka