naftalka5 21.08.16, 10:28 Czy ktoras z Was była w posiadaniu tego wozka? Szukam czegos niewielkiego do samolotu, czegos czego jeszcze nie miałam 🙈😛 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: Ickle Bubba Aurora 21.08.16, 11:43 Na aliexpress tego pełno podobny do keesa jest. Nie lepiej keesa kupic? Tego ickle gdzies w PL w sklepie widziałas? Odpowiedz Link
naftalka5 Re: Ickle Bubba Aurora 21.08.16, 12:13 Kees ma ta kierownice, rączkę w siedzisku ktora mi sie nie podoba 😛 Nie, na ebay widziałam 😉 Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Ickle Bubba Aurora 21.08.16, 12:59 naftalka5 napisała: > Kees ma ta kierownice, rączkę w siedzisku ktora mi sie nie podoba 😛 Nie, na eb > ay widziałam 😉 > Można ją zdjąć Odpowiedz Link
naftalka5 Re: Ickle Bubba Aurora 22.08.16, 09:00 Ok ale nie ma go na ebay 😛 Na yoyo nie wydam tyle kasy, tym bardziej ze nigdy nie miałam go w rekach. A te wozki w stylu petite Star zia czy Espiro Magic pro? Musi byc cos małego zeby zmieściło sie do bagażnika wypożyczonego Vw Up 😛 Odpowiedz Link