Dodaj do ulubionych

Sprzedam bee i elite i co dalej?

06.06.17, 15:52
Już więcej nie rodzę (raczej) zabawa się kończy bo córka ma zaraz dwa latka. Mam bugaboo bee i sprzedam i zostawiłabym elite do końca wozkowania ale skoro to koniec to może jeszcze jakoś to uczcić. Tylko czym? Może na ostatni rok bj city zip? A może zwykły mini? Tego jeszcze nie miałam. Generalnie do lasu nie chodzimy, raczej do przedszkola po siostrę, na zakupy do auchan i zdarza się po jakiejś utwardzonej drodze dookoła domu. Ale warunek koniecznie - musi mieć miejsce do spania bo drzemka czasem się zdarzy i pełna rączkę bo przecież muszę tez trzymać starszaka smile)) co doradzacie? Jak to jest mieć city mini po elite? Da radę? Jeszcze patrzyłam na cybex Callisto bo taka piękna buda ale to jednak parasolka, jak można pchać parasolkę po bee? To jak z porshe wziąć do pandy ...
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Sprzedam bee i elite i co dalej? 06.06.17, 17:57
      ja elita kupilam po raz drugi jak mlody mial 3lata. wozek zostal do dzis, choc nie byl uzywany, przyda sie w przyszlym roku (mial sie nie przydac).
      bjcm przy elite jest paskudne. mialam oba jednoczesnie. elite ma wygodniejsza i regulowana raczke, lepsza tapicerke, wieksze kola i lepiej sie podbija (cm wcale)
    • koala0405 Re: Sprzedam bee i elite i co dalej? 06.06.17, 18:44
      ja na koniec miałam bj cm GT
      • mama-tysi Re: Sprzedam bee i elite i co dalej? 06.06.17, 21:15
        Ach to tez myślałam żeby go gt wrócić, to taki w sumie kompromis między elite a mini ale trochę zamieszania z zamiana w zasadzie niewielka... No i pamietam ze moja 2,5latka w gt haczyka już głowa wiec jest on sporo mniejszy albo buda się inaczej składa.
        • mama-tysi Re: Sprzedam bee i elite i co dalej? 06.06.17, 21:17
          To czyli chyba sprzedam bee zostawię elite i wytrzymam z nim do końca. To teraz pytanie galeryjnesmile jeździcie elite do galerii? Tak po prostu na kawę w koleżanka na lody po kilka tshirtow do hm? Nie wyglada jakby właśnie zjechał z trasy? Taki w wielki między regałami?
          • thektoska Re: Sprzedam bee i elite i co dalej? 06.06.17, 21:59
            Jeżdżę z podwójna przyczepka do galerii, elite przy niej jest maleńki i zgrabniutki
            • mama-tysi Re: Sprzedam bee i elite i co dalej? 06.06.17, 23:40
              To fakt smile)) co masz za przyczepkę i dla kogo?
              • thektoska Re: Sprzedam bee i elite i co dalej? 07.06.17, 06:30
                Thule sport 2
                W środku 4 latek rozmiaru statystycznego 6 latka i 1,5 latek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka