forman5 11.02.04, 07:36 Jak w temacie. Uważajcie ! ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artektg Re: Uwaga--sople ! 11.02.04, 13:55 Chyba z miesiąc temu byłem świadkiem "zamachu soplowego" .. na szczęscie nikt tam nie szedł .. a ja byłem na drugiej stronie ulicy .. Uff.. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Uwaga--sople ! 11.02.04, 22:47 sople kamikadze w natarciu! zwlaszcza w połednie kiedy slonce swieci i ludzie wracaje z roboty czy szkoly! chytre bestie.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Uwaga--sople ! 11.02.04, 23:13 A tam gdzie dach stromy przy najbliższej odwilży mogą lecieć lawinki śniegu ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Uwaga--sople ! 11.02.04, 23:15 forman5 napisał: > A tam gdzie dach stromy przy najbliższej odwilży mogą lecieć lawinki śniegu ! a wiec oglaszamy jeszcze do tego alarm lawinowy, ktory w połednie osiagnie maximum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom1 Re: Uwaga--sople ! 11.02.04, 23:47 zamiast czapki hełm ochronny dawno temu byly ekipy ktore zrzucaly sople - co sie z nimi stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Uwaga--sople ! 13.02.04, 13:06 tom1 napisał: > zamiast czapki hełm ochronny > > dawno temu byly ekipy ktore zrzucaly sople - co sie z nimi stało ? Dawno temu wiele rzeczy wyglądało inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Uwaga--sople ! 13.02.04, 15:36 w Gliwicach na zwycięstwa widzialem ok 40cm-trowe sople... nad samym chodnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Uwaga--sople ! 17.02.04, 16:51 godzinkę temu oberwałbym na Piłsudskiego ... 3 kroki do przodu i bym dostał ;\ .. miałem szczęscie .. nikt inny nie ucierpiał Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Uwaga--sople ! 17.02.04, 16:54 to nic! jak dzisiaj na rowerku bylem to widzialem ponad 2metrowa sople!! czy potraficie to sobie wyobrazic?? ponad 2m!! gostek to chyba chodowal!... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Uwaga--sople ! 17.02.04, 23:24 Powazny problem rozdmuchany przez nasze forum ! tarnowskiegory.naszemiasto.pl/wydarzenia/340258.html Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Uwaga--sople ! 18.02.04, 11:46 artektg napisał: > Pomagamy sobie :) To ludzka rzecz zazwyczaj ludzka..... bo czasami to tylko klody pod nogi.... juz dawno nic nie drukowali w GW, caś Grab sie nie stara?? czy to tylko my piszemy o takich pierdołach, ze szkoda gadac????? Odpowiedz Link Zgłoś
hellyspring Re: Uwaga--sople ! 19.02.04, 21:22 to nic, wróciłam z gór, z Istebnej. Widzieliście kiedyś sopla 130 cm długości??? Bo ja widziałam i też nikt się nimi nie przejmował:/ Khuuuurde, cieszmy się, doprawdy, bo jak tam u nich będzie odwilż to ktoś chyba zginie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Uwaga--sople ! 19.02.04, 23:15 hellyspring napisała: > to nic, wróciłam z gór, z Istebnej. Widzieliście kiedyś sopla 130 cm > długości??? Bo ja widziałam i też nikt się nimi nie przejmował:/ > Khuuuurde, cieszmy się, doprawdy, bo jak tam u nich będzie odwilż to ktoś chyba > > zginie:/ odklupać nie w malowane Odpowiedz Link Zgłoś