zygmunt43 13.05.02, 11:48 Po calym stresie z przeprowadzka (inne miasto, inna praca) znalazlem troche czasu aby tu wpasc i pozdrowic co poniektore (sympatyczne) nicki.. Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: Pozdrowienia dla loggy'ego IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 13.05.02, 12:44 Dziekuje bardzo! Ciekawe czemu tylko mnie bo przeciez jest tu wielu sympatycznych ludzi ;))))) Tak czy inaczej dziekuje i powodzenia na nowej drodze zycia (chodzi o przeprowadzke i zmiane pracy). L. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt43 Re: Pozdrowienia dla loggy'ego 13.05.02, 12:55 Gość portalu: loggy napisał(a): > Dziekuje bardzo! > Ciekawe czemu tylko mnie bo przeciez jest tu wielu > sympatycznych ludzi ;))))) Z tymi sympatycznymi ludzmi to oczywiscie masz racje, ale z nimi nie mialem (jak na razie) przyjemnosci osobiscie dyskutowac, stad moje osoboste pozdrowienie bylo skierowane do Ciebie. > Tak czy inaczej dziekuje i powodzenia na nowej drodze > zycia (chodzi o przeprowadzke i zmiane pracy). > > L. Dzieki (dobre zyczenia zawsze sie przydadza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Pozdrowienia dla loggy'ego IP: 2.3.STABLE* 24.09.02, 14:00 I ja się włączam.Obracasz się wokół Opola-napisz czy p.Nierenberg z TVP3 miał wypadek w Opolu,czy red.opolska nie chciała TVP3Katowice tylko Wrocław,i czy jest jeszcze w Opolu sklep "Ozorek".(jeżdziliśmy z pracy na zakupy)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Pozdrowienia dla loggy'ego IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 24.09.02, 14:36 Gość portalu: Forman napisał(a): > I ja się włączam. Czuje sie zaklopotany.. ;) Dzieki. Obracasz się wokół Opola-napisz czy p.Nierenberg z TVP3 miał > wypadek w Opolu, nie wiem >czy red.opolska nie chciała TVP3Katowice tylko Wrocław, obecnie na regionalnej trojce nadaja program z Wroclawia co mnie osobiscie bardzo irytuje... byly plany zeby mieli swoja TVP3Opole ale na razie ucichly(???) no i jeszcze pytanie - czy TVP3 nie reprezentuje jedynie slusznej drogi - moim zdaniem tak! tzn. nie ma w niej regionalnej indywidulanosci, w zamian jest totalny metlik i zamieszanie... > i czy > jest jeszcze w Opolu sklep "Ozorek".(jeżdziliśmy z pracy na zakupy)? nie wiem nie spotkalem sie z takim sklepem... Za to moge powiedziec ze Opole bardzo sobie upodobal (niestety) niejaki Michal Wisniewski z Ich Troje i znowu ma zamiar nawiedzic to miasto w celu "produkowania sie".... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Pozdrowienia dla loggy'ego IP: 2.3.STABLE* 25.09.02, 09:10 Włączam swoje pozdrowienia ponownie.Sklep"Ozorek" był pod patronatem zakładów mięsnych.W okresie kartek na mięso można tam było nabyć podroby(ozorki,wątroby itp) a że zaopatrzenie było niezłe i spore to jeżdziliśmy z Gliwic.Wcześnie rano jednym autem ruszaliśmy i w kolejkę ludzi-pod sklep.Miło wspominam te wycieczki do Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Pozdrowienia dla loggy'ego IP: proxy 07.11.02, 18:49 Moje pytanko do Ciebie---Skąd ksywa tow.Młynarz,słyszałem o tow.Szmaciaku ale młynarz???.W paru postach to się przewinęło--wiemy dobrze o kogo chodzi(więc nie podajemy nazwiska tego towarzysza) Dołączam do pozdrowień Von Vorman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Pozdrowienia dla loggy'ego IP: proxy 07.11.02, 22:30 Myślę,ze nie tylko nazwisko przetłumaczone z polskiego na polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Pozdrowienia dla loggy'ego IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 08.11.02, 09:30 "miller" z angielskiego "młynarz". ale "miller" to takze "frezarka" ;) moze wiec tow.frezarka :) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Pozdrowienia dla loggy'ego IP: proxy / 192.168.3.* 02.08.03, 13:47 Loggic pozdrawiamy Cię ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Pozdrowienia dla loggica 15.02.04, 23:35 Loggic jest chory ! Wpisujmy mu po kolei swoje życzenia powrotu do zdrowia ! Forman Ci życzy byś pokonał te wstrętne choróbsko i szybko był z nami ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Pozdrowienia dla loggica 16.02.04, 08:20 forman5 napisał: > Loggic jest chory ! > Wpisujmy mu po kolei swoje życzenia powrotu do zdrowia ! > > Forman Ci życzy byś pokonał te wstrętne choróbsko i szybko był z nami ! Dzięki. Już lepiej, ale to jeszcze nie to! L. Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Pozdrowienia dla loggy'ego 15.02.04, 23:44 Loggic na co jestes chory?? mowilam ci zebys jadl chodzielcu i zacznij sie ruszac (sport chlopcze);) aha znow buszowales w moim komputerze;/ Odpowiedz Link Zgłoś