sabba 27.05.03, 23:55 Gratuluje:)))))))))))))))))))) I co za nagrode dostales. pochwal sie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph 1 000 000 Dolarów w złocie :) 28.05.03, 09:38 sabba napisała: > Gratuluje:)))))))))))))))))))) > I co za nagrode dostales. pochwal sie;)))) oraz książkę o blatazarze gąbce. ale chyba nie pójdę odebrać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: 1 000 000 Dolarów w złocie :) 28.05.03, 09:44 Ojej!!!!! Ale po co ci tyle pieniedzy????? Dam glowe ze nie wiesz co z nimi zrobic;))) A czemu nie chcesz ksiazeczki o Gabce? Karramba!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: 1 000 000 Dolarów w złocie :) 28.05.03, 09:52 sabba napisała: > Ojej!!!!! Ale po co ci tyle pieniedzy????? Dam glowe ze > nie wiesz co z nimi zrobic;))) > A czemu nie chcesz ksiazeczki o Gabce? Karramba!:))) chcieć, to ja ją może i bym chciał. ale nie mam kogo posłać odebrać, a sam nie pójdę.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Tytlanie sie w złocie :) 28.05.03, 09:59 Jak gora nie przyjdzie do..gph....to ksiazeczki nie bedzie, co? To daj sobie przyslac:))) Albo podeslij gonca, ukochana, trudnego..))) Szczerze mowiac to ta twoja zwrotka byla duzop lepsze niz te dwie poprzednie..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Tytlanie sie w złocie :) 28.05.03, 10:20 sabba napisała: > Jak gora nie przyjdzie do..gph....to ksiazeczki nie > bedzie, co? To daj sobie przyslac:))) Albo podeslij > gonca, ukochana, trudnego..))) > Szczerze mowiac to ta twoja zwrotka byla duzop lepsze niz > te dwie poprzednie..:))) bo zara wpadnę w samoachwyt i spłonę od żaru zaczerwienionych lic moich.. a to nie jest kwestia góry, tylko możliwości ponatykania się na znajomych - to w końcu Kraków.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Tytlanie sie w złocie :) 28.05.03, 10:27 Mam zawolac straz pozarna ze wsi Kozie Rozki (tak mi sie przypomniala lektura szkolna...)?:))) > Ja bym chetnie poszla ci po nagrode;))) Ale jak wiesz, dlugo bym musiala isc:) Ale: namawiam cie idz, wez i nie przejmuj sie znajomymi twarzami:))) Jesli ci one mile, to sie ciesz ze je widzisz...a jak niemile to udawaj ze ich nie widzisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Tytlanie sie w złocie :) 28.05.03, 10:32 sabba napisała: > Mam zawolac straz pozarna ze wsi Kozie Rozki (tak mi sie > przypomniala lektura szkolna...)?:))) > > > Ja bym chetnie poszla ci po nagrode;))) Ale jak wiesz, > dlugo bym musiala isc:) Ale: namawiam cie idz, wez i nie > przejmuj sie znajomymi twarzami:))) Jesli ci one mile, to > sie ciesz ze je widzisz...a jak niemile to udawaj ze ich > nie widzisz:))) myślę, że wyślę posłańca... :) ale to jeszcze czas.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Tytlanie sie w złocie :) 28.05.03, 15:59 Nie ukrywam, że bardzo mnie ciekawi, o czym rozmawiacie, bo mam wrażenie że coś mnie ominęło... Ale oczywiście nie będę się przecież dopytywać ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph no i nie odebrałem 28.05.03, 17:22 bo nie było kiedy. może jeszcze jutro mi dadzą??? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Tytlanie sie w złocie :) 28.05.03, 18:53 Wodniczku czyzby umknal ci fakt ze gph wieszcz nadworny wypoezjowal sobie gabke?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Tytlanie sie w złocie :) 28.05.03, 22:07 sabba napisała: > Wodniczku czyzby umknal ci fakt ze gph wieszcz nadworny > wypoezjowal sobie gabke?:))))) > no właśnie umknął i nic nie wiem!!! I się martwię! Bo jak już człowiek zna jakiegoś wieszcza bardziej niż ze szkoły, no to chciałby coś wiedzieć! I oczywiście dzielić jego radość, tego nawet nie trzeba dodawać ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph no no... tylko bez dworowania. 29.05.03, 09:47 > sabba napisała: > > > Wodniczku czyzby umknal ci fakt ze gph wieszcz nadworny > > wypoezjowal sobie gabke?:))))) znalazły się damy dworu chuolera... ja gąbki nie mam czasu odebrać.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: no no... tylko bez dworowania. 29.05.03, 12:41 Prosze prosze juz mu sie nie podoba, ledwo co sie slawny zrobil juz sie cholerykuje... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no no... tylko bez dworowania. 29.05.03, 14:14 sabba napisała: > Prosze prosze juz mu sie nie podoba, ledwo co sie slawny > zrobil juz sie cholerykuje... no cóż. każdy ma swoje 15 mi. ale cóż po przemijającej sławie... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: no no... tylko bez dworowania. 29.05.03, 14:24 przemijajaca slawa? Sukces obliguje wiec siadaj i pisz! Bym swym dzieciom wiersze mogla twoje czytac i z duma wspominac! tak. A u nas dzies wolne wobec czego znikam na lono tzw. natury.:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no no... tylko bez dworowania. 29.05.03, 16:06 sabba napisała: > przemijajaca slawa? Sukces obliguje wiec siadaj i pisz! > Bym swym dzieciom wiersze mogla twoje czytac i z duma > wspominac! > tak. A u nas dzies wolne wobec czego znikam na lono tzw. > natury.:) to pozazdrościć i miłego pożyczyć. a jak tak dalej pójdzie, to w ogóle całe dni będę mógł na pisaniu spędzać, jako szczęśliwy bezrobotny.. Odpowiedz Link Zgłoś