11.02.22, 15:01
Syt.z wczoraj.Ktos wystawił negatywne opinie na temat wesela w rodzinie mojego narzeczonego na fb.Osądzona zostałam ja,ze podszywam sie pod innym nickiem na fb, gdzie ja fb nie mam.A byłam obca osoba na tym weselu wiec osądzili mnie. Dostałam tel.z pretensjami-najpierw dzwonili do narzeczonego pozniej do mnie.Próbowałam sie tłmaczyc,ze ja fb nie mam.Bede wkrotce widziała sie z tymi osobami. Jak sie zachowac? Tłumaczyć?
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Osądzona 11.02.22, 18:02
      Nigdy nie należy się w takich sytuacjach tłumaczyć. A jak ktoś coś zacznie nawijać na ten temat, to odpowiedz tylko: "skoro wierzysz w takie bzdury, to twój problem" i odwróć się do niego tyłem.
    • aqua48 Re: Osądzona 11.02.22, 19:17
      Nic nie tłumacz. Zachowuj się jak osoba pokrzywdzona cudzym niesłusznym, posądzeniem. Bo zostałaś posądzona, nie osądzona.
    • lumeria Re: Osądzona 11.02.22, 21:19
      >byłam obca osoba na tym weselu wiec osądzili mnie. Dostałam tel.z pretensjami-najpierw dzwonili do narzeczonego pozniej do mnie

Kto?

Jak jesteś obca osoba, to skąd mieli twój numer telefonu?

I co cie to w ogóle obchodzi?
      • siedemkropek82 Re: Osądzona 12.02.22, 12:27
        dzwonili na nr tel narzeczonego a my od 2 lat mieszkamy razem
        • lumeria Re: Osądzona 12.02.22, 12:30
          Ale kto dzwonił? Rodzice narzeczonego? Szwagierka?

I po co odbierasz telefon narzeczonego albo on daje tobie telefon kiedy dzwoni tobie obca osoba?
          • lumeria Re: Osądzona 12.02.22, 12:44
            Tak czy inaczej - dlaczego tak bardzo przejmujesz się jakąś głupią plotką?
        • aqua48 Re: Osądzona 12.02.22, 12:33
          siedemkropek82 napisała:

> dzwonili na nr tel narzeczonego

A co narzeczony odpowiedział na zarzuty?
    • yoma Re: Osądzona 11.02.22, 21:36
      "Negatywne opinie na temat wesela na fb", jak na temat, nie wiem, butów czy wiertarki big_grin
      • znana.jako.ggigus Re: Osądzona 16.02.22, 15:15
        i w ogole negatywne oceny na portalu? ocenmojewesele.pl czy jaak?
    • beata_ Re: Osądzona 18.02.22, 17:28
      Nie masz większych zmartwień? Olej! Na diabla komu fb?
      Nadaje się do messengera (prywatne gadanie) i do oglądania filmików! Wyłącznie!
      • znana.jako.ggigus Re: Osądzona 18.02.22, 21:20
        Taak!
    • mocno.zdziwiona Re: Osądzona 22.02.22, 10:57
      O co chodzi z opiniami na temat wesela? Nigdy się nie spotkałam z publicznym wyrażaniem opinii, nawet jak ktoś się słabiej bawił, to zostawiał to dla siebie, ewentualnie wspominał najbliższym. A poza tym czemu Ty miałabyś być winna? Odwaliłaś jakąś straszną siarę, zwymiotowałaś na sukienkę młodej czy złapano Cię na seksie z młodym? Bo nie wiem o co ktoś może osądzać czy posądzać gościa weselnego drugiej kategorii (sorry za kategoryzowanie, mam na myśli bycie osobą towarzyszącą, nie głównym odbiorcą zaproszenia).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka