menina 20.01.05, 18:41 że Was lubię. i siedzę sama w domu dziś wieczorem. i bym sobie pogadała z kimś stąd. może sie umówimy na jakiś czat? nalejemy po lampeczce dobrego winka i pogadamy? co Wy na to? czekam na znak. m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xavier111 Re: myślę sobie... 20.01.05, 23:42 no zesz dopiero teraz zauwazylem twoj wpis. ja juz i po lampeczce wina, i to niejednej, a ty pewnie spac juz poszlas. no ale zawsze mamy emaile. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: myślę sobie... 20.01.05, 23:47 nie, ja nie spie - ja czuwam! xavier, jestes jeszcze online? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:00 hej hej, ja dziś, to już nie, ale tak sobie myślę, że może by rzeczywiście pomyśleć o czacie, jakimś na dłuższą metę?hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:02 jeśli o mnie chodzi - to bardzo, bardzo chętnie - ustawmy sie kiedyś! ja dziś to jeszcze pewnie trochę pomarudze - taki dzień/wieczór/noc. a śpiącym teraz - dobranoc, pchły na noc... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:03 ja to będę jeszcze długo czytać, ale właśnie usiłuję zagnać moją drugą Połowę spać, bo rano będzie marudził... a co Ty tak dziś długo Siedzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:06 dzisiaj to i tak nie-tak-długo! jestem niskociśnieniowcem, który w każdym kontrakcie ma zapisane "nie wymagać zwięzłości myślenia przed 10 am", ale za to mogę siedzieć do nocy późnej bez uszczerbku dla zdrowia i sił :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:08 mam to samo, ale ja uwielbiam wieczorem, w nocy już właściwie czytać. Zmykam, bo Akunin i Mniszka Pelagia na tapecie. Dobranoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:14 obrigado:) i w ogóle, najlepszego !! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:20 a dzięki za poprawienie:) Wiesz, że ja nic nie umiem z tego języka:) No i widzisz, siedze dalej, muszę wyłączyć komp, raz, dwa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:23 to nie to, że poprawiam, ale - jak Cię znam Chiara, to nie masz nic przeciwko, bo chcesz wiedzieć i już. tak myślę. i też wszystkiego najlepszego. Wasze zdrowie! i śpijcie dobrze! (a ja sobie zapalę - przypadkowo i chwilowo) Odpowiedz Link Zgłoś
xavier111 Re: myślę sobie... 28.01.05, 14:34 wiem ze to bedzie brzmialo jak herezja, ale chiara wcale nie popelnila bledu. kobieta tez moze powiedziec obrigado, rzadko i malo kto tak sie mowi, ale nie jest to, jak wiele osob uwaza (nawet natywnych!) blad gramatyczny. sorry menina ze wtedy sie nie odezwalem ale od razu poszedlem spac:)) pzdr z lizbony Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ale mi się miło zrobiło, że jednak tak zupełnie 28.01.05, 14:41 źle nie było:) dzięki za poprawienie mi nastroju:) Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: ale mi się miło zrobiło, że jednak tak zupełn 28.01.05, 16:05 a to honor zwracam! powiem szczerze, ze miałam takie przeczucie, bo słyszałam "obrigado" w kobiecym wykonaniu. a poza tym męska forma jest zdaje sie obowiazująca, jeśli chodzi o takie ogolne "dziękuję" (np. prosimy nie palić itd.) a teraz na jedynce leci material ze spotkania młodziezy w lizbonie! włączcie szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: ale mi się miło zrobiło, że jednak tak zupełn 28.01.05, 16:07 oooo! śpiewają! (barco negro w jakimś wesołym wykonaniu). Odpowiedz Link Zgłoś