Dodaj do ulubionych

myślę sobie...

20.01.05, 18:41
że Was lubię. i siedzę sama w domu dziś wieczorem. i bym sobie pogadała z
kimś stąd. może sie umówimy na jakiś czat? nalejemy po lampeczce dobrego
winka i pogadamy? co Wy na to? czekam na znak. m
Obserwuj wątek
    • xavier111 Re: myślę sobie... 20.01.05, 23:42
      no zesz dopiero teraz zauwazylem twoj wpis. ja juz i po lampeczce wina, i to
      niejednej, a ty pewnie spac juz poszlas. no ale zawsze mamy emaile.

pozdro
      • menina Re: myślę sobie... 20.01.05, 23:47
        nie, ja nie spie - ja czuwam!
        xavier, jestes jeszcze online?
        • chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:00
          hej hej, ja dziś, to już nie, ale tak sobie myślę, że może by rzeczywiście
          pomyśleć o czacie, jakimś na dłuższą metę?hmm?
          • menina Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:02
            jeśli o mnie chodzi - to bardzo, bardzo chętnie - ustawmy sie kiedyś!

ja dziś to jeszcze pewnie trochę pomarudze - taki dzień/wieczór/noc.

a śpiącym teraz - dobranoc, pchły na noc...
            • chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:03
              ja to będę jeszcze długo czytać, ale właśnie usiłuję zagnać moją drugą Połowę
              spać, bo rano będzie marudził... a co Ty tak dziś długo Siedzisz??
              • menina Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:06
                dzisiaj to i tak nie-tak-długo!

jestem niskociśnieniowcem, który w każdym kontrakcie ma zapisane "nie wymagać
                zwięzłości myślenia przed 10 am", ale za to mogę siedzieć do nocy późnej bez
                uszczerbku dla zdrowia i sił :)
                • chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:08
                  mam to samo, ale ja uwielbiam wieczorem, w nocy już właściwie czytać. Zmykam,
                  bo Akunin i Mniszka Pelagia na tapecie. Dobranoc!!
                  • menina Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:09
                    boa noite :)
                    • chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:14
                      obrigado:)
                      i w ogóle, najlepszego !!
                      • menina Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:17
                        obrigada :)
                        • chiara76 Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:20
                          a dzięki za poprawienie:) Wiesz, że ja nic nie umiem z tego języka:)
                          No i widzisz, siedze dalej, muszę wyłączyć komp, raz, dwa...:)
                          • menina Re: myślę sobie... 21.01.05, 00:23
                            to nie to, że poprawiam, ale - jak Cię znam Chiara, to nie masz nic przeciwko,
                            bo chcesz wiedzieć i już. tak myślę. i też wszystkiego najlepszego. Wasze
                            zdrowie! i śpijcie dobrze! (a ja sobie zapalę - przypadkowo i chwilowo)
                            • xavier111 Re: myślę sobie... 28.01.05, 14:34
                              wiem ze to bedzie brzmialo jak herezja, ale chiara wcale nie popelnila bledu.
                              kobieta tez moze powiedziec obrigado, rzadko i malo kto tak sie mowi, ale nie
                              jest to, jak wiele osob uwaza (nawet natywnych!) blad gramatyczny.

sorry menina ze wtedy sie nie odezwalem ale od razu poszedlem spac:))

pzdr z lizbony
                              • chiara76 ale mi się miło zrobiło, że jednak tak zupełnie 28.01.05, 14:41
                                źle nie było:)
                                dzięki za poprawienie mi nastroju:)
                                • menina Re: ale mi się miło zrobiło, że jednak tak zupełn 28.01.05, 16:05
                                  a to honor zwracam!
                                  powiem szczerze, ze miałam takie przeczucie, bo słyszałam "obrigado" w kobiecym
                                  wykonaniu. a poza tym męska forma jest zdaje sie obowiazująca, jeśli chodzi o
                                  takie ogolne "dziękuję" (np. prosimy nie palić itd.)

a teraz na jedynce leci material ze spotkania młodziezy w lizbonie! włączcie
                                  szybko!
                                  • menina Re: ale mi się miło zrobiło, że jednak tak zupełn 28.01.05, 16:07
                                    oooo! śpiewają! (barco negro w jakimś wesołym wykonaniu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka